Szebbnél szebb dolgok ,agamata motorja MEA. Tibcsi meg lesz az a Meb csak meg kell néznem hogy érdemes e vele foglalkozni.,lehet hogy hétvégén meg is teszem
Nem a makett működik ? Én úgy tudtam ,hogy a modell az ami nem működő , de lehet , hogy fordítva van . Na mindegy , én ilyesmire gondolok !
A tiéd miböl van ? Hol akadtál el vele , lehet tudok segíteni ! Van játék gőzgépem is , az is működő , csak a munkahengere nem vasból van . Régi Bing játék .
Az én stabilmotorom MEA legalábbis az van ráírva .
Azért is nem licitáltam tovább a gépre, mert igazábol MEB-et keresek, valamint
volt kilátásban egy másik üzlet. Jelenleg úgy néz ki két szék közül a földre, de legalább nem tántorodok el az eredeti céltol.
Írod, hogy makett gőzgép! Namost ez makett, v. modell, tehát nem műkszik v. műkszik? Jelenleg ugyanis benne vagyok egy kis modell gőzgép felújításában,
de mivel hiányos, gondjaim akadtak méretezésekkel stb...
Jól is teszed, ha egyberaknád. Ha nem sürgős a pénz érte, akkor hamar megtanulhatod errefelé hogyan mozgasd fedél alá, aztán belőled is ilyen nehézgépész lesz egyszerre... :-))
N.Tibicsi jelentkezett és azt írta , hogy még gondolkodik rajta , de nem tett konkrét ajánlatot , pedig velem nem nehéz egyességre jutni .
Nem sűrgős az eladás , ha kell neki csak üzenjen , és tartom neki , akkor jön érte amikor tud . Csere is érdekel , de stabilmotort nem gyűjtök ! Nekem túl nehéz , jobban szeretem a könnyen mozdítható , szerelhető régiségeket . Csak azért vettem meg , mert régi , szép darab és szeretek gépészkedni , de amióta letették az udvarom közepére , mozdítani sem bírom egyedül...
Alkatrészt pedig azért keresek hozzá , mert , ha megmarad vagy elkel is , jobb ha egyben van !
Szia Jani, N.Tibcsi pont ilyen motort szeretne, de legyen türelmed "pénz"- ig várni, mert ez a topik inkább az információcsere terepe. Nagypénzű ember ide nem jár motorvenni, inkább szerelési tapasztalatokat csereberélünk. De a MEA- d szép ide.
A néhány sorral lejebb látható MEA motor továbbra is eladó , vagy cserélhető , vagy keresek hozzá alkatrészeket ! Kellene a karbi szívócsonk (vasöntvény része) , érdekelene kocsi , vagy csak kerék is ! Köszönettel : Jani
Köszönöm Tibor, örülnék a képnek. Amit én csináltam, annak a menete volt egy nagy tévedés - oda másfeles menetemelkedésű kell, nem egy eke tarlókerekének az állítómenete... Illetve baj még a blokk elejére való támasztás. A faékek szétmállanak, hiába a legerősebb tölgyanyag. Ekkora vasam meg akkoriban mikor ezzel erőlködtem, nem volt.