Amikor kurvára nem a topik témájárol beszélgetsz, de ugy az igazi ha már huzamosabb ideje nem. :))
Pl. GK-n van egy DOOM3 topik, és elkezdenék Gifttel beszélgetni három oldalon keresztül a halak párzásárol. (Hlakan jegyzem meg, ezt meg is szoktuk tenni. A gáz ebben az, hogy ö még mindig moderátor. :))))))
Aza gáz hogy elszívtam egy fél doboz cigit és nem nagyon vagyok álmos pedig aludnom kéne mert a 12 órát aludnom kell ha holnap fel akarok kelni:)mint a kisbabának:)
Aza gáz hogy elszívtam egy fél doboz cigit és nem nagyon vagyok álmos pedig aludnom kéne mert a 12 órát aludnom kell ha holnap fel akarok kelni:)mint a kisbabának:)
Hát veres ezen most nagyon nagyot és hangosat nevettem!:)))))))))) De csak diszkréten hoyg ne érezze megalázva magát:) Meg tankolja tele a zsigulit, de mondd meg neki hogy meg ne karcolja a friss piros fényezést!
Holnap nem iszunk évát azt ugye vágod? uriemberek vagyunk vagy mi a geci, ezért csak tequila. Meg unikum+sör. esdének igaza volt, átértelmez ez a kombo, uj perspektivát mutat. :)))
ö már nincs itt hála a joistennek itt veccelödött. Meg meg volt sértödve mert a bandábol én kaptam a legtöbb jutalmat. Ö meg kevesebbet. :)))) Hülye picsa.
Holnap ahogy meglesz a telefon felhivom a Zsoltit. Fel lesz hivva az bisztos.
Egyébként meg nem birok ezzel a pezsgövel. Egy üveggel haza fogok vinni. Az bisztos.
Tamás a vicced szokás szerint szar:9 Vörös ha holnap tényleg berúgacc akkor azt megköszönöm és megígérem hogy nem fogok szégyent hozni a bolygó kapitánya címre!Elhívhatnád a zsoltit is,A Zsoti fel lesz híva! Teccik éteni! Hánysz már mint a lakodalmas kutya? Szerintem fogj egy spárzacskót és ami van azt tömd bele!Holnap reggel gazdasági jog lesz de szerintem csak indexé m4egyek be aztán etelére oszt találkozunk!D hormonzagavos picsának meg kennyed el a szályát
Bubus egy vicc csak neked, remélem ezt most értékelni fogod :
A programozó megy haza éjjel egykor részegen a munkahelyéről az albérletébe. Egyszer csak elé veti magát egy kicsi béka.
Mivel nem sikerül elsőre ráugrania a kis jószágra, a béka gyorsan kiabálni kezd:
- Programozó! Programozó! Én egy elvarázsolt, szépséges királykisasszony vagyok, akit egy gonosz boszorka változtatott át! Csókolj meg, akkor visszaváltozom, és már mint bűbájos királylány megcsókollak!
- Hö-hö. - Mondta a programozó, és zsebre tette a békát.
A 4-es villamoson egyszer csak hallja, hogy a béka mocorog a zsebében, hát kiveszi:
- Programozó! Programozó! Csókolj meg, meglátod, szép királyleánnyá változom, utána egy egész hétig azt csinálsz velem, amit akarsz!
- Hö-hö. - És zsebre teszi.
Hazaér, megint érzi, hogy mocorog a béka.
- Mondd már meg, miért nem akarod, hogy visszaváltozzam királyleánnyá, és egy álló hétig minden kívánságod teljesítsem?
- Tudod, királylány, rengeteg a munkám, stresszben élek, alig vagyok otthon, egy királylány púp lenne a hátamon. De egy beszélő béka - hö-hö - az cool.