A baj jön magától. Kérdésem lenne , hogy az ablakmosó spriccolóját hogyan kell levenni mert folyamatosan eldugul és szeretném nagyon kimosni , hogy végre jól működjön. Köszi előre is a segítséget.
Nekem ugy sikerült az övet megoldani, hogy ultras vagy valamilyen zsiroldo forro vizben feloldottam es azzal elkeztem atnedvesiteni az ovet egy mikroszalas ronggyal. Itana tiszta vizzel. De lattam mar videot, hogy beallsz a mosoba kihuzod az ovet ameddig tudod racsukod az ajtot es magasnyomasuval adsz neki. Sok sikert.
Igaz nem magyarul beszél de a sorrendet láthatod.Még annyit mondanék,hogy a váltóról ha nem veszed le a gumit akkor is hozzá tudsz férni a két csavarhoz ami a konzolt rögzíti.
Sziasztok! Szeretném kérdezni , hogy az Opel Vivaróban a középső konzolon lévő fűtés gombok világításának égőit hogyan kell cserélni . Köszi a segítséget előre is. kérdezni
Olyan problémám van, hogy 2003-as 8 személyes traficban némelyik biztonsági öv lassan húzódik vissza, vagy csak ha rásegítek. Lehet valahogy javítani? Köszi!
Szép napot mindenkinek,lenne egy kérdésem.Opel Vivaro 2005 1.9 DTI újabban 2300 körüli fordulaton kéket füstöl,remeg, rángat de csak 2300 on sem magasabb sem alacsonyabb tartományban nem csinál ilyet.Mi lehet a baja?
Meg tudnátok mondani hogy hol van a termosztát a Traficon?
2003. 1.9 dci. Rá néznék mert nem nyit ki illetve néha igen néha nem. Legalábbis a belső vizhőfok jelző meg sem mozdul tök sokáig utána felugrik középre de a fűtés is aszerint fűt. Vagy lehet hogy dugulás? Szerdán megyek műszakira a vassal addig jó lenne megoldani.
hali a benőtt egr t úgy szedtem ki h. szívócső le befűrész be dekopírfűrész maradékot fogóval kihúz de jó is mert a szívócs kb 5 10 ft. átmérón kapta a töltőlevegőt lehet ezért is fogyasztott sokat majd kipucolom összerakom és próba lehet h. egy sportautót kapok így vissza
Renault Trafic, 2011-es, 8 személyes, digitális klímával. Amikor az utastér fűtését "auto"-ra kapcsolom (Rear Auto), akkor valahol elöl(?) is elindul egy ventillátor. Hogyan lehet ehhez hozzáférni? "Cincogó" hangot hallat, egy kis autószerelő parfüm (WD-40) talán jót tenne neki.