Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2006.09.06 0 0 4510
ez a yousendit elég genya lett, csak arról a gépről enged letölteni, amilyeken regeltél. nyílván az IP cím miatt.
Előzmény: Plastic_Geisha (4506)
Sárkány Creative Commons License 2006.09.06 0 0 4509
Na hurrá. :-))
Előzmény: oolong (4504)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.05 0 0 4508
ezt a Mucc-ot mikor töltötted le (már a torrent fájlt)?? azért kérdem, mert tonberry időközben átalakult egy teljesen új és pocsék style-lal, de ami a legszomorúbb, hogy a régi torrenteket mind kidobták, most csak azok tölthetők, amiket az újra eddig felpakoltak (és az sajna nem sok). per pillanat csak ez a két Mucc szedhető innen: a discography-juk és a legújabb single. úgyhogy a stagnálás ezért van, nem is fog már lejönni, nyugodtan kidobhatod, feltéve, ha mégse erről a torrent oldalról töltötted le. de ha megvan úgy 90% akkor érdemes meghagyni, egy kicsit ugrálni fog néha a kép, de hát istenem.

Előzmény: Plastic_Geisha (4505)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.05 0 0 4507
de csak egyszer kell regelni yousendit-en, utána kiírja a loginod, úgy mint torrent oldalakon és tölthetsz bármennyit folyamatosan és bármikor. ez a PT klip amit feltöltöttem, a legeslegszebb tőlük a Harusaki Sentimental és Rocket mellett. de megnézheted youtube-n is, csak ugye ott a minőség gyengébb.

amúgy még mindig vegyes a benyomáspm PT-vel kapcsolatban, úgy mint korábban, vannak nagyon szép dolgaik, de laposak, uncsik is. koncertjeik érdekesek, nem különösebben erőteljes hatásúak, néha egész unalmas betétekkel, de a gitáros Akira nagyon tud, és mikor ő veszi át posztot, akkor nagyon élvezetes. Ryutaro általában jól énekel a megszokott stílusában, de sokszor erőtlen is. no, hogy helyre rakjam őket, valamelyik hétvégén végighallgatom a discography-jukat, ami majd eldönti a dolgot. csak azt nem értem, hogy a kilencvenes évekbeli PV-ik hol vannak, mert semmi nyomuk sehol (mintha nem is léteztek volna).
Előzmény: Plastic_Geisha (4506)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.05 0 0 4506
Igenám, csak a yousendit-re regelni kell töltés előtt. Én meg lusta voltam. @__@ Gomennasai.  m(_  _)m
Előzmény: harpokratesz (4503)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.05 0 0 4505
Torrent.

Persze most éppen nekem is stagnál. Valami nem oké náluk.

Remélem a jó liket adtam meg. Úgy emlékszem, hogy innen szedtem le, meg az URL is erre utal. ^^"""

Előzmény: harpokratesz (4502)
oolong Creative Commons License 2006.09.05 0 0 4504

Jujj végre jelentkezett a japánom!!!!! Él és virul a lelkem.... :))))))))

...viszont ennek a napnak mááá vége lehetne...

harpokratesz Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4503
azért mutattam egy másik klippet, hogy az az igazi énjük, nem ez a zúzós:)
Előzmény: Plastic_Geisha (4501)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4502
és honnan szeded? én is szedném:)
Előzmény: Plastic_Geisha (4500)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4501
Ja, én úgy értettem, hogy még soha semmit nem láttam/hallottam tőlük, és hogy ezt így elsőre tetszett. -____-"""
Előzmény: harpokratesz (4487)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4500

Nekem megvan!!

Vagyis hamarosan meglesz. Még töltöm, de már a végefelé vagyok.

Igaz, hogy kb 2-3 hete szedem, de persze nem folyamatosan, szóval érthető, hogy miért lassú.

Előzmény: harpokratesz (4492)
oolong Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4499
Hát ez az....99-ben még a gondolat sem ötlöt fel bennem, hogy létezhet.
Előzmény: harpokratesz (4498)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4498

'99-ben még azt sem tudtam, hogy a világon létezik, ha mégis, akkor elkaptam volna fent a Várban, pl. a bringája elé vetem magam:XD

otthoni gépen biztos bejön, legalábbis remélem.

Előzmény: oolong (4497)
oolong Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4497
amúgy gondoltátok volna, hogy Masanobu-ban dákó román vér is folyik a japán-kínai mellett? '99-ben járt meglátogatni a rokonait Máramaroson, közben Budapesten is tett egy látogató körútat.

Jujjj...ha ezt előbb tudjuk...! :))))))))))) ........akkor se lett volna semmi.....
Amúgy az oldal nekem bejön. Lehet nincs hozzá meg vmilyen programod, vagy nem elég friss. Remélem nemsokára beszerezhető lesz a film...khm...
Előzmény: harpokratesz (4496)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4496

jujj, köccc!!  kapásból 1-2 nincs meg, ill. a Sanbika csak a koncert dvd extrái közt:)

ilyen jó kis letöltős oldalakat mindig tegyetek be ide, ha találtok. én nem mászkálok livejournal-on, csak pár kedvencem bevett oldalait szoktam folyamatosan figyelni.

-----------

az új Vidoll albuma címe ez lesz: V.I.D. Very Important Doll  -  tökjó:)))))

a legújabb koncert DVD is akkor jön ki, mikor az album (Shibuya AX - 2006.08.29.), remélem feltöltik majd valamelyik torrent oldalra. újjj, de várom!

-----------

a nagyon várt Miike film (Big Bang Love vagy 46 ....) homepage itten, de nekem csak fekete semmi jön be. próbálkozzatok, nektek hátha...

BIG BANG LOVE

és a két kedvenc főszer fiúka:)   amúgy gondoltátok volna, hogy Masanobu-ban dákó román vér is folyik a japán-kínai mellett?  '99-ben járt meglátogatni a rokonait Máramaroson, közben Budapesten is tett egy látogató körútat.

m
Előzmény: oolong (4495)
oolong Creative Commons License 2006.09.04 0 0 4495
pt PV Harponak.
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.03 0 0 4494
köszi, ez nekem is megvan.
nem koncert lesz, szerintem csak körítés videó, vagy valami összeollózott koncert-portré ízelítő. többet nem tudok róla, livejournal-os oldalon láttam.
Előzmény: Sárkány (4493)
Sárkány Creative Commons License 2006.09.03 0 0 4493
A 2003-as natsu no tour van meg.
Előzmény: harpokratesz (4492)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.03 0 0 4492
Mucc-ra visszatérve, nincs meg valakinek az a videó, kb. 230 MB-os, amin a 2005-ös európai koncertturnéjukon készült? megaupload-ra feltették anno, de már nem aktív a fájl. a címe: Mucc in Europa.

-----------

szemmel láthatóan Jui rendben van itt a képen (szerencsére), pár napja kirándulni volt a banda, valami híradástechikai üzletet fosztottak ki éppen (főleg Tero).
Vidoll-nak november 22-én jön ki a második Under Code kiadású nagylemeze.

jui
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.03 0 0 4491
jaj, köszönöm, már végigmazsoláztam a topikot, rá is találtam a Chandelier albumra, amihez a bonus track is járt, kerestem már mindenhol. még a livejournal-on is megnézem a keresőben, főleg PV-k hiányoznak.
és minő öröm, hogy júliusban volt az európai turnéjuk (Berlin, Párizs, Helsinki) + Mexiko City-be is eljutottak. csak én nem:((( a topikban lelkeldezve meséli egy srác, hogy ott volt a berlini koncertjükön, a kis mázlista. nekünk is németnek vagy franciának kellett volna születnünk, de már késő (vagy legalább valami rokonság lenne ott). irígylem őket, nagyon.

ptryu 1. júliusban a párizsi japán expo vendégeiként. 2. Ryu füstöl mint a gyárkémény (tényleg nagy bagós:)
Előzmény: oolong (4490)
oolong Creative Commons License 2006.09.03 0 0 4490
PLASTIC TREE itt...bár lehet már ezek megvannak.
Előzmény: harpokratesz (4489)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4489
ha valaki talál leszedhető Plastic Tree cuccokat valahol, gondoljon rám és tegye be ide!
mindent be akarok gyűjteni tőlük:)
Előzmény: harpokratesz (4488)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4488
feltöltök még egy Plastic Tree PV-t, szintén kedvencem és az említett idei, Chandelier albumon található a dal, teljesen más hangulatú, mint a Ghost és a cirkusz világába kalauzol. ezen jól látni/hallani, milyen is igazából az ő stílusuk.
me Ryutarou-tól megint elalél:)

Plastic Tree - Kuuchuu Buranko PV (2005)

ry
Előzmény: harpokratesz (4487)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4487
engem is meglepett tőlük ez a zúzás, mert nem jellemző rájuk, csak ritkán. ők alapjában véve egy kiváló gitár-és dallamcentrikus zenekar, 3 gitár + dob. Ryutarou pedig nagyon finoman és kedvesen szokott énekelni (közben gitározik is), nincs különösebben nagy hangja, de szép és tiszta, és csodás, szépséges dalokat tudnak írni, töbségük melankóliába hajló. visual bandaként indultak anno a '90-es évek közepén, akkor egy sajátos, mesevilágot teremtve. később, azt és a külsőségeket elhagyva egy sima gitárzenekarba mentek át. Ryutarou nyugati kedvencei, példaképei: Radiohead, David Bowie, The Cure. az idei albumuk (Chandelier) baromi jó lett, keményebb hangzású, mint az eddigiek (a Ghost is ezen található). ajánlom mindenkinek, még leszedhető mindenhonnan.

----------------

ahh, ezek a Mucc képek valamelyik európai koncertturnéjuk közben készültek, vajon melyik nyugati bandát hallgatják épp?:))

amúgy Tatsurou-t én is imádom, mint énekest, nagyon karizmatikus egyéniség, de nálam Jui - Gara - Yusuke - Yokkun - Ryutarou az énekes (szent)pentagram, de még a Chemistry-s fiúkat is említhetném. mint pasikat is simán bevállalnám, oly szép és jófej mindegyik, a hangjukról nem is beszélve:D

ptptptptrypt
Előzmény: Plastic_Geisha (4485)
Sárkány Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4486

Télleg nem rossz. De most hogy rámpirítottatok Mucc koncertet nézek...

Atsushiiiiiiiiiii mosolyog:

Ismeretlen személyek ruha nélkül:

Olimpiára készülve:

Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4485

Hát én most láttam/hallottam ezt először, és meg kell mondjam nagyon tetszik. ^^ Köszi, hogy felraktad. Nem csoda, hogy nem volt túl nagy a file. Nem lehetett valami egetverő költségvetésű klipp. :D

Ja, és hogy témában maradjak itt van pár újabb szerzeményem.

1., 2., 3.) Hétköznapi, "casual", fesztiválozós MUCC

4.) Szépséges Tatsu

MUCC Wacken 2005

MUCC Wacken 2005

MUCC Wacken 2005

Tatsu szép
Előzmény: harpokratesz (4482)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4484

Felvettelek, de nem jelöltél vissza.

Előzmény: ^^Riana^^ (4410)
Sárkány Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4483
Szeretem a Merry-t, csak ritkán hallgatom. Van pár ilyen....
Előzmény: harpokratesz (4481)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.02 0 0 4482
aki esetleg még nem látta, itt az ígért klip:

Plastic Tree - Ghost PV (2005)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.01 0 0 4481
hogy ezek az ázsiaiak milyen vetkőzősek, de haláli jó a kép:)

nem mondod, hogy a Merry zenéje nem tetszik? én sem ezért említettem volt, csak kicsit túl hájpolják őket a fanok, ami persze nem baj, csak túlzás. mások is megérdemelnék. így gondoltam.

feltöltöm ezt a nagy kedvenc PT PV-met (Ghost), amúgy több is van. szerencsére kicsi a mérete, különben...
Előzmény: Sárkány (4480)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!