Ez a kirekesztettség-érzet tetszett Smile-tól, mert én is tisztára így éreztem:) Ideloholtam lelkesen és még csak vissza se lett nekem köszönve. Nnna... :))
Aha. Akkor most már tudom. :-)
Vándor és Jimmy viszont mintha eltűntek volna egy ideje... tán a hóesést nézik. Vagy ők is szeretnek a hóban élvezkedni? :-)))
Vitorlázásra legalábbis... más tevékenységekre, pl. (feltételezve de nem megengedve) ne adj isten korcsolyázásra viszont a jég halmazállapot az előnyösebb...
ez például most meg sem fordult a fejünkben, de az ötlet nem rossz. fogadd királyi elismerésünket. ugyanakkor megjegyezzük, hogy a víz folyékony formájában az igazi.
ha nem válaszol, azt semmiképp se bunkóságnak vedd tőle. mondjuk, hogy figyelmetlen. meg sok a dolga. főleg, gondolom, az utóbbi.
hol van ez a hajnaltól? bár igaz, hogy nem reggelitornázam, vagyis nem köszönhetek jónapottal. akkor pedig hajnal. :-) hétkor keltem, bejöttem, elintéztem, amit kell, mindjárt megyek haza. azé haza, mert nem esik eléggé a hó, hogy kimenjek valahova élvezkedni.
jaj, miket nem mondasz? tééééééééééééényleg te vagy Smile? ki gondolta volna.... :-)
megjegyzem, én nem rekesztettelek ki. (ez is csak azért lehet, mert olyan OKOS vagyok)
és KÉREM A TÚRÓRUDIMAT!
..No,akkor asszem így nem vagyok olyan érdekelt ,ezért bemutatkozom:
S.M.I.L.E.
Talán mostmá' nem rekesztetek ki.:)
Hiába,a név kötelez....hogy akkor miez a mostani név? Smile már foglalt volt,ezért bátorkodtam kedvenc lánynevemet ötvözni.
Na megint jelentkezem... :)
nem baj ASL ha nem tudsz mailt írni, majd írsz...
Én csavargó? :)) hát lehet. :)) nem volt netem egy
jó darabig, mert költöztünk. na de mostmár szupi. :) kíváncsi vagyok kivel mi történt az elmúlt időkben, míg nem hallottam semmi hírt a ládásokról. Ki hogy van?
Minden jót.
Szia drágám. :)********* A nickem ne tévesszen meg, mert nem az enyém, de azért üdvözöl Téged egy Cuki lány. :))) Egy éve nincs telcsink, azóta alig jutok nethez, de ha igen, akkor mindig hiába kerestem a ládát. Most nagy az örömöm, mert ismerős nevekre találtam. Üdv. a
Császárnak és Pillének is, meg Edykének, meg mindenkinek, főleg Lukinak. :)))) Januártól talán ujra tudok jönni. Sok pusssz Cuki
Mit is mondtál? Ki volt az,aki segített ide találni? ASL? Hümm...nem ismerem! :)
Sziamia teee csavargó! :)
Örülök,hogy megint találkoztunk...bocs,hogy e-mail ilyen ritkán,nehézkesen megyeget.
Mennyi ismerős név... :) Azt hittem soha nem látom ezeket többé. Most így belegondolok mennyi minden megváltozott az életemben, mennyire megváltoztam, mióta nem láttam a ládásokat...
Húha. Amúgy meg ASL felkeresésével találtam ide.
Ja, ideje bemutatkonom. aki emlékszik rám: S.D.M. $ vagyok...
Minden jót.