Ehhh, abban a primitív, elmaradott Svájcországban még mind a mai napig a harmadik képen látható látra követést, konvojban közlekedést csinálják sok fogaskerkeű vasútvonalon.
nem fért volna be. legalábbis úgy tudom, hogy ez az egyik oka. a 20 perces üzembe befért de a 15 percesbe nem pláne, hogy ugye a vöröset meghaladós módszer van mert kevés a kocsi
tényleg teltházas volt bár én csak kívülről láttam, de sztem sikeres lehetett.az első menetet láttam, akkor volt vonalbejárás. még integettek is nekünk a nosztalgiázók:-D
Az első menet indulása előtt fél órával már teltház volt, a második is tömve ment, a harmadikon voltál Te.. akkor is sokan érkeztek, a későbbieket nem láttam, de ha volt "visszatapsolás" akkor siker, az embereket tényleg érdekli.
Jó volt a tegnapi nosztalgiázás, még rá is kellett fordulni a sok érdeklődő miatt, de szerencsére rugalmasak voltak a kollegák.
Örülök hogy ilyen sokan voltak, voltatok, összesítjük, a költség-bevétel dolgokat, és kitaláljuk lesz, lehet e folytatás. Igény ezek szerint van a nosztalgiázásra.
Viszont abban nem vagyok biztos, hogy az első két körben teltház volt. Én a 3.-ra mentem ki, és 20 perccel jegyosztás előtt álltam be a sorba ötödiknek.
Mondjuk azt sem értem, hogy a sorszámozott jegy miért menettérti útra érvényes, hiszen így fele annyian fértek fel, mintha csak egy irányba lenne érvényes.
Sajnos nem, mert nem fértünk fel!:) Viszont a következőre (ami nem volt meghírdetve) már felfértünk!:) Igy volt módunk ezt videót is megcsinálni. Így legalább Lacinak is tudtunk integetni!:)
Én meg ültem a nosztalgián, vártam a 16:04-es indulást, aztán egyszercsak azt láttam, hogy a négyeske elindult a másik vágányról, és a pótkocsi völgyoldali ajtaja nyitva van (valszeg a fotocella hatósugarában álltak, mert tömve volt a szerelvény), aztán 10 méter után észrevette a vezető és becsukta. Viszont érdekes a dolog, mert két helyen mutatja az ajtók állapotát, plusz ott a visszapillantótükör is (vagy abba luxus indulás előtt belenézni?), meg ha jól tudom a felújítottak el se indulnak nyitott ajtóval.