Keresés

Részletes keresés

leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 538
rákerestem, mindre olyanokat írtak, hogy svéd, meg epic, meg mint a samael, nem az én világom
Előzmény: Alternative Thor (536)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 537
krég!!!!! az előbb unholy trancet írtam véletlenül unearthly trance helyett, ha töltesz, erre szörcsölj, szörcs, szörcs, ppö ppö
Előzmény: krég (532)
xbalazsx Creative Commons License 2004.01.09 0 0 535
Az új Khanate király, bár nekem az előző kicsit jobban tetszik.
Előzmény: leos carax cornelius (526)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 534
oké kösz neked is, annyira rendesek vagytok
Előzmény: krég (532)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 533
a sons of otis jó lehet, egy számot hallottam csak valami régi válogatáson, a boris fasza lemez!!! a korábbiakhoz képest csak jólnevelt stonermetál, de minél többet hallgatom, annál vadabb... nem vagyok soulseekes, de utánamegyek a többinek valahogy, danke
Előzmény: MarkArmAllStar (530)
krég Creative Commons License 2004.01.09 0 0 532
majd írok át, adok
Előzmény: leos carax cornelius (529)
MarkArmAllStar Creative Commons License 2004.01.09 0 0 531
slinty449 a nevem

Újabb Nebula lemezek tényleg nem ütnek akkorát mint a korai EP-k

Előzmény: MarkArmAllStar (530)
MarkArmAllStar Creative Commons License 2004.01.09 0 0 530
PL a 2003-as Clutch lemez(Slow Hole TO China a címe) teljesen szétbassza az embert, aztán Sons Of Otistől bármi, komolyan mondom hogy kötelező, ennyire durván belassult zenét még az életemben nem hallottam, aztán Ridge(mondjuk az 2001-es asszem de tökmindegy, nem az év számít), Fu Manchu még turbosabban, zajosabban, tökös, mint a kurva isten, Sofa King Killer EP-ket mindenképp szerezd be, ha gondolod soulseeken kontaktolhatunk, felteszem-letöltheted tőlem. Aztán mi van még, Boristól a Heavy Rocks lemez is kellemes ketté tud vágni, Weedeater esetleg, ja és amit Jaki Zocsitól szereztem, a Floor nevű zenekar, na az kész, hallani kell, a legjobb stoner/hc kereszt, amit valaha is kagylóztam, szóval soulseek, szerintem, aztán a többit ott.
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 529
kösz haver vagy
Előzmény: krég (528)
krég Creative Commons License 2004.01.09 0 0 528
ajánlanám a klasszikus zenét, az visz
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 527
az metál? nekem metál kell
Előzmény: Zog (525)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 526
előadó, lemezcím? az új khanate biztos jó, nem hallottam még, de jobb, mint volt? az új nebula jó, de nem jobb, place of skulls +hidden hand, semmi újság, az unholy trance jó sivár meg büdös, de semmi forradalmi, az új keelhault se hallottam, de az előzőnél kétlem, hogy jobb lenne, kéne nekem valami új erő, ami visz
Előzmény: MarkArmAllStar (523)
MarkArmAllStar Creative Commons License 2004.01.09 0 0 523
kulcssszó: mocskos überzseniális, ultra stoner metál. Ott voltak az igazán forrasztó dolgok metálban.
Előzmény: leos carax cornelius (518)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 522
na mennyél haza, ez mind ilyen nagyokos gruftimetál kesergés, jól befürödtem veled
Előzmény: Alternative Thor (519)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 521
szerintem? mit tudom én, biztos

az újat nem úgy gondoltam, hogy 8 húros gitáron doboljanak, csak vágytam volna valami frissre, amire felkapom a fejem, meg jókedvre derít, köszi mindenesetre, utánanézek ezeknek

Előzmény: Alternative Thor (519)
krég Creative Commons License 2004.01.09 0 0 520
meg most általában véve, ha megjegyezhetem, bár nincs túl nagy rálátásom a dologra, de új meg friss meg érdekes zenekar mostanság, hát, kábé fehér holló, messze száll, trallala, pram pra pramm, akár metáltól elvonatkoztatva akár nem, meg már nekem általában ami új az nem szimpatikus, persze aztán bevágódhat, volt is rá példa idén is, de alapvetően nekem inkább az új lemez az az amit nemrég ismertem meg, ilyen szempontból az idei év legjobb lemezem is bőven múltszázadi
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 518
a hereticet nem hallottam, gondolom, hogy jó, de kétlem, hogy jobb, mint eddig, én valami újra, érdekesre vágytam volna, anthrax? lehet, hogy jó, nekem nem különösebben tetszett, de nehogy már egy 20 éves zenekar miatt legyen jó metál szempontból a tavalyi év
Előzmény: xbalazsx (517)
xbalazsx Creative Commons License 2004.01.09 0 0 517
Morbid Angel-Heretic
Anthrax- We've Come For You All

pl.

Előzmény: leos carax cornelius (516)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.09 0 0 516
na ezt beszéljük meg, mert nekem a tavalyi év metál szempontból talán még nagyobb csalódás volt, mint hiphop szempontból, alig találtam valami érdekeset, mert volt csomó roadrunneres nu metál bohóc, voltak fontoskodó post-black metálok pl dimmu borgir, aztán az operaénekesnős trend beköltözött amerikába ld evanescence, who cares?ezen kívül? eu thrash-kópiák? nem nagyon ismerem, de nem is érdekel, hatebreed stb? lejárt lemez, göteborg? dead, göteborg-utánzó hc? haha

mit mulasztottam? ajánlj már valamit

Előzmény: Alternative Thor (513)
SEDI Creative Commons License 2004.01.09 0 0 515
itt van, rágjátok.

a massachusetts-i egyetemisták szerint:

Verbena - La Musica Negra
Local H - The No Fun EP
Radiohead - Heal To The Thief
Year Of The Rabbit - Year Of The Rabbit
Tomahawk - Mit Gas
Johnny Marr and The Heaters - Boomslang
Stereophonics - You Gotta Go There...
A Perfect Circle- Thirteenth Step
Deftones - Deftones
Offices May - Smoking In A Minor

Supernovablaster Creative Commons License 2004.01.09 0 0 510
Véletlenül belekerült az Anathema, amit te nem szerethetsz, észrevetted ezt a kis hibát?
Előzmény: Zog (509)
xbalazsx Creative Commons License 2004.01.07 0 0 508
Egyetértek. Ez az arc zseniális.
Előzmény: Mrs Tremond (506)
earwax Creative Commons License 2004.01.07 0 0 507
az nem változtat a zenéhez való ÉRZELMI (!)kötödésemen.
Előzmény: Szőrös (484)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.01.07 0 0 506
Élőben valószínűleg nem vágódnál be nálam ezzel a dumával, de így leírva valami zseniális. A popkultúrához való hozzáállásod pedig legalábbis példamutató.
Előzmény: Fenék Tibi (505)
Fenék Tibi Creative Commons License 2004.01.07 0 0 505
Üdv Mrs. Tremond!

Régebben csak olvasgattam a fórumot, de aztán nem bírtam ki, és írnom kellett :) Kicsit féltem hogy a jó dumám nem jön ki jól írásban de ha Neked tetszik, akkor már rossz nem lehet :))

Tibi

Előzmény: Mrs Tremond (503)
Fenék Tibi Creative Commons License 2004.01.07 0 0 504
Szia!

A válaszom az,hogy majdnem :))
Még a seregben nevezett el így az üti! Azt mondta: ...(a vezetéknevem), maga hülyébb, mint egy segg, maga egyenesen egy fenék!! Aztán rajtam ragadt szvsz jó név, prsze akkor nem örültem neki :))))

Tibi

Előzmény: Alternative Thor (501)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.01.07 0 0 503
Fenék Tibi for President!!!

Követem őt minden fórumba, ahova csak ír! Szavait élvezettel kóstolgatom, egy teljes napja lelkesen idézgetek belőlük barátaim körében. Fenék Tibi a üdvözült boldogság harcosa, a jókedvű tisztaság letéteményese. Take it from me.

(Mellesleg az én évem albuma a "Black Cherry" volt a Goldfrapptől, nem mintha az számítana.)

Előzmény: Alternative Thor (501)
jehova szóda... Creative Commons License 2004.01.07 0 0 502
én a csoportos öngyilkosságra buzdító zenéket szeretem
Előzmény: Szőrös (485)
zeuszka Creative Commons License 2004.01.07 0 0 500
500!
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.01.07 0 0 499
olyan mintha válogatás lenne, ahány producer, annyiféle, az a neptunesos szám tényleg nem a legjobb, vagyis fülhallgatóval azért nem olyan rossz, csak hülye pharell szokás szerint telelihegi tök feleslegesen, meg nekem az eminemes se jön be, tisztára eminem, viszont vannak faszák, a what more can i say ütős nagyon, produced by the buchannans, gőzöm nincs, kik ezek... meg szeretem, amikor az első, ilyen nagy büszke, önmagát ünneplő számban az anyukája mondja, hogy: i bought him a boom box that was my way to keep him close to me and out of trouble, tök kedves, meg fasza a rick rubinos szám is, 99 problems, kemény, mint a kurvaélet, és a végén van egy finom elszállás, nagyon kellemes gitármintával
Előzmény: krég (495)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!