Keresés

Részletes keresés

HG. Creative Commons License 2023.04.20 0 0 33050

Az első sessiont nem láttam, ezt igen, tényleg nem volt semmi, megvan a vb első nagy fordítása is.

Élvezetes Milkins gyors játékát nézni, nem tudom, hogy az AST mennyi, de nála a kézletétel és a kilökés közt nagyon kevés idő telik el.

Ráadásul nem kap verhetetlen ellenfelet a következő körben, tehát egyre jobban tartom a tippemet, hogy az elődöntők meglepetés embere a 2. negyedből fog érkezni. 

potika Creative Commons License 2023.04.20 0 2 33049

Perry egy nagy lúzer, 7-2-ről képes volt veszíteni.

itaeTe Creative Commons License 2023.04.20 0 0 33048

Ez a Milkins - Perry meccs mindenféleképp bevonul a történelem könyvekbe.

Pinyő kapitány Creative Commons License 2023.04.20 -1 1 33047

Döntő frém következik a Tejesember és /i csatájában.

Pinyő kapitány Creative Commons License 2023.04.20 -2 1 33046

Ha egymást sem tisztelik, akkor én miért tiszteljem őket?

Előzmény: potika (33043)
HG. Creative Commons License 2023.04.19 0 0 33045

Főleg akkor kínos, ha megint kikap..., mert eddig nagyon jól játszik a számomra teljesen ismeretlen kínai.

Előzmény: potika (33043)
potika Creative Commons License 2023.04.19 0 0 33044

Az alsó ágon most egy K.Wilson-Robertson elődöntőt várok de nem tudnám megtippelni melyikük jut a döntőbe. Talán Robertson inkább.

potika Creative Commons License 2023.04.19 0 0 33043

Murphy azzal a Si Jiahuival játszik, akitől az első körben kikapott a 2021-es UK-n és akkor azt nyilatkozta, hogy amatőröknek nem kellene részt venni profi versenyeken, durván lefikázta a kínait. Ehhez képest most bejutott a Crucible-be és pont Murphyt sorsolták neki. Persze amilyen úriember Murphy, már többször is bocsánatot kért de ez akkor is kínos kicsit.

local75 Creative Commons License 2023.04.19 -2 3 33042

Létezik egy mondás, miszerint "Soha ne nyomd fullba a kretént!"

Ha humorosnak szántad, akkor párszor páran lehet hogy egy félmosolyra elhúzták a szájukat, de sokadjára már ők is gondolom kínosnak találják.

Nem tudom ki mit mit szűr le a hozzászólásaidból, nekem az jön le hogy frusztrált vagy, és nem kicsit defektes.

Valahogy nem jött át a humorherold attitűd, bocsi.

Előzmény: attailor2 (33035)
itaeTe Creative Commons License 2023.04.19 -2 1 33041

Nem erről szól te agyhalott!
Arról szól, hogy se a közösséget, se adott személyt, se senkit nem tisztelsz itt!
Idejösz, lököd a faszságot, s akkor húúúú, de nagyot mondtam.

Hát nem!

Tipli van a tesáddal együtt innen!

Irány ételosztás vagy amit akarsz!

Előzmény: attailor2 (33035)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.04.19 0 0 33040

McGill a selejtező 3. körében 10-9-re verte John Astley-t, már ott necces volt neki, aztán meg megveri Trumpot...

Pinyő kapitány Creative Commons License 2023.04.19 -4 1 33039

Bye bye Trampli. Még Lukas Pretzelnek kell eltakarítania MJW-t és Roni besétálhat a döntőbe.

Aki pedig a neveken háborodik fel, hallaniuk kellene apámat: neki Higgins csak "Lajos", Mark Williams pedig "Béni", mert ilyen nevű ismerőseire hasonlítanak. Tom Ford az Szombathy Gyula, stb...

ron89 Creative Commons License 2023.04.19 -2 1 33038

Bye-bye Judd! Még Selby essen ki minél hamarabb, és akkor ez egy jó vb lesz. 

Erre ráéreztem, hogy meggyűlhet a baja McGillel. Nem tudom, hogy tudja így felszívni magát a vb-kre.

attailor2 Creative Commons License 2023.04.19 -1 1 33037

Lisofski- Sangkhaem 10-7

Dzsekk-en nem fogott ki Noppon, ezért maradt hoppon!

potika Creative Commons License 2023.04.19 0 0 33036

Wilson lökött egy maximumot így a 3 db 146-os break nem ér pénzt. Day biztos nem örül, a harmada az övé lett volna.

attailor2 Creative Commons License 2023.04.19 -1 1 33035

Arról nem tehet az ember, hogy neked, meg még az ezen a témán 1-2 hőbörgőnek se fantáziád nincs, se humorérzéked!

Az meg hab a tortán, ha személyes sértésként éled meg, ha valaki játszik a nevekkel, mintha rokonaid volnának vagy a bds életben is találkoznál velük.

Ja, én is grt-lok K. Iron Wilson maximumá-höz!

Előzmény: potika (33034)
potika Creative Commons License 2023.04.19 -2 1 33034

Én nem tudom, honnan jön ez a marhaság, hogy valaki direkt rosszul írja a neveket. És még azt gondolja, hogy ez vicces pedig utoljára az óvodában nevettünk ezen. Lassan az egész topic csak letiltott nick lesz nálam, nem is érdemes idejönnöm.

Pinyő kapitány Creative Commons License 2023.04.19 -1 0 33033

Kylo Ren Wilson maximális bréket lökött.

itaeTe Creative Commons License 2023.04.18 0 0 33032

"Reset"-elték a tegnapi első frame-et, szóval az mintha nem is létezne.

Remélem elfelejti mindenki, mi történt tegnap, s egy jó első 9 frame lesz.

local75 Creative Commons License 2023.04.18 0 1 33031

Én meg azzal nem értek egyet hogy nálunk gyakran megbélyegzik a magyar embert.

"Érdekes, hogy nálunk mindenki megnyúzás utáni fejbelövést követel és táncolna a sírjukon ezeknek az aktivistáknak."

Nincs ez máshol külföldön sem. Nyilván nem fognak egy gyűlölködőt megszólaltatni a BBC-ben.
Ugyanakkor a helyszínen jelenlévők közül biztosan sokan megtaposták volna a srácot ha lett volna lehetőségük, ez érződött a reakciókon.

Előzmény: potika (33025)
attailor2 Creative Commons License 2023.04.18 -2 0 33030

Szerintem még nem kell Trumpot leírni, mert Tóni is képes látványos összeomlásokra, ha jól emléxem eddigi pályafutására!

Nyilván nehéz helyzetbe került Trump, de ő meg képes lehet fordítani, persze csak ha az első frémeket tudná hozni a folytatásban.

Előzmény: HG. (33029)
HG. Creative Commons License 2023.04.18 0 0 33029

Érik az első meglepetés, bár Trump elmúlt időszaki formáját, és McGill vb-kre néha előkapott dacosságát ismerve nem is lenne akkora meglepetés.

Viszont ha így lesz, akkor a második negyedből érkezhet a meglepetés ember az elődöntőbe, ahol szerintem a Sullivan-Williams valamelyikével találkozik, de veszíteni fog.

Előzmény: itaeTe (33027)
HG. Creative Commons License 2023.04.18 0 3 33028

Addig, míg egy pucér nő körberohan, vagy kifeszítenek valami molínót, addig - azt nem mondom, hogy rendben van - de elvesz mindenki életéből pár percet, ki fogják bírni. A jó humorú játékos még röhög is rajta (ahogy a pucér nőn is jókat röhögtek.)

De itt van egy patika mérlegen kialakított menetrend. Emberek sokasága vett sok pénzért jegyet. Forgalmazók reklámokat, streamelők jogokat, stb.

Erre gyakorlatilag valakik 2 asztalt is tönkre akartak tenni, tehát egy komplett estéjét ki tudja hány millió embernek, aki a snookert nézi.

A játékosok fejben rákészülnek, a session-öket órára pontosan megtervezik 2 hétre. Az 1 kiesett session-t is nehéz lesz pótolni, milyen lett volna 2-vel.

Én ezért igen is nagyon komoly büntetést adnék. A tiltakozás nem egyenlő a tönkre tétellel.

Előzmény: potika (33025)
itaeTe Creative Commons License 2023.04.18 0 1 33027

Trump meg frusztráltságában egy olyan barnát vállalt be, amit nem kellett volna.

6-3 McGillnek, nagyon jól játszott!

Előzmény: itaeTe (33026)
itaeTe Creative Commons License 2023.04.18 0 0 33026

McGill hogy lehet ekkora pöcs, hogy amikor asztalt uralja, bevállal egy 100% kockázatú kéket?

Szerencséjére állást nem adott Trumpnak, csak egy bazinagy snookert kapott.

Lehet ezen a baromságán megy el a 6-3, s csak 5-4 marad, pedig ahogy dominál az első 2 frame óta.

potika Creative Commons License 2023.04.18 0 0 33025

Érdekes, hogy nálunk mindenki megnyúzás utáni fejbelövést követel és táncolna a sírjukon ezeknek az aktivistáknak. A BBC-n volt szó erről délelőtt, még egy másik aktivistát is megszólaltattak és senki nem akarta leharapni a fejét, sőt, olyan betelefonáló is volt, aki támogatta. Én nem értek egyet a módszerrel de azért ne tegyünk már úgy mintha csecsemőket reggeliztek volna.

HG. Creative Commons License 2023.04.18 0 0 33024

Ami a dolog érdemi részét illeti, eddig tkp Carter sima kiesése csak a meglepetés.

Sullivan, Williams, Allen, Robertson hozták a kötelezőt, és efelé tart Higgins is.

A Ding-Vafaei, Brecel-Walden ill. Bingham-Gilbert meccseken nagyjából hasonló játékerők csaptak össze, így az eredmények fordítottja sem lett volna meglepő.

HG. Creative Commons License 2023.04.18 0 2 33023

Egyetértek abban, hogy a glédában álló gorillák meg a plexiüveg tönkretenné a dolog hangulatát, így ez nem tenne jót a snooker-nek, tehát együtt kell élni ennek a kockázatával.

Ezzel együtt úgy megbüntetném őket, hogy elmenjen a kedvük. Vagy kamerák előtti alapos veréssel, vagy kemény büntetéssel - amit persze megfelelően kell utólag kommunikálni (mert anélkül senki nem fogja megtudni, hogy x hónappal előbbi berohanós ember mit kapott)

Előzmény: Tonio 2.0 (33022)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.04.18 0 1 33022

Nem tudom, ezekkel a hülyékkel mit lehet kezdeni, valószínűleg el kell tudni viselni őket, nem gondolom, hogy ezért oda kell állítani még 5 biztonsági őrt, mert egyrészt bárkit kijátszanak, másrészt meg szerintem sem kéne elrontani a jó, családias hangulatot extra biztonsági intézkedésekkel.

Együtt kell élni vele, hogy vannak ilyen hülyék, nem kell őket mutatni, minél kisebb jelentőséget kell nekik tulajdonítani, vagy éppen nevetség tárgyává tenni ezeket a szerencsétleneket.

Ez nem aktivizmus, hanem öncélúság és primitivizmus.

Egyszer láttunk egy ilyet is, remélhetőleg nem sokszor fog megismétlődni.

Tetszett, ahogy a közönség felállva, nagy tapssal köszöntötte a visszatérő játékosokat.

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2023.04.18 0 1 33021

Igen, én az ilyen pályára beruhangálók esetében mutatnám a TV-ben, hogy a biztonságiak percekig gumibotozzák a földön. Talán így sikerrel lehetne csökkenteni a számukat :D

Komolyra fordítva eddig a snookerben nem volt szükség komolyabb biztonsági intézkedésekre, maximum egy-két hangosabb nézőt kellett kivezetni. Remélem ez az incidens sem fogja az eddigi családias-békés hangulatot elrontani.

Előzmény: attailor2 (33017)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!