Hi mindenkinek! Nem tudjátok hol juthatnék hozzá a Volt Fesztiválos FF albumhoz? Amúgy tényleg nem lenne rossz az a márciusi koncert..csak tényleg megtörténnyen!
igen, igen,Ezer bocsi! Bocs, hogy élek, vagyis hogy ilyen zűrös vagyok! de ez nem azért van mert nem szeretlek, csak ritkán szabadulhatok rá az indexre (SOKAK örömére)! És a leveleimhez is.Pótolom megígérem!!!
BALTHAZAR KEDVES TŐLED MÁR NEM IS MEREK ELNÉZÉST KÉRNI. Triplán bepótoljuk jövőre ígérem!
Csinálunk valami jó bulit.
Addig is mindenkinek NAGAYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!
Ja, altalaban a diszkosok aggresszivebbek. Mondjuk az unintelligens emberekre altalaban jellemzo, hogy mindenkeppen verekedesben akarjak szublimalni az aggressziojukat. Okos rockerek :) meg koncerten kizuzzak magukbol amit kell, egy felso zenesz reteg meg ezt az aggresszioszublimalasbol kreativitassal meg zenet keszit. Ezert kiraly dolog a rock meg a metal.
Na, mindegy elkalandoztam.
Bedoo: engem ketszer akartak eddig bantalmazni:
1x a tesom koncertjen nem akart beengedni a biztonsagi or, mikor bealltak meg megneztunk a haverjaimmal egy Kispal koncertet, amire bejott par diszkos is es azok kezdtek el kotozkodni...
Szerintem a legtöbb ember nem magát a rock zenét "nem szereti", hanem az azt képviselő embereket.És itt nem feltétlenül a zenekarokra gondolok. Sokan agresszív tahóknak hiszik a rockereket, de most nem azért: vannak akik okot is adnak rá.Akiknek az a menő, hogy koncert után felrugják a kukákat, halál részegen ordítozzanak, belekössenek idegenekbe,és netán még verekedjenek is. Sajnos már volt szerencsém ilyet látni,és nagyon elszomorított.Ezért ítélik el sokan a Szigetet is. "Sok drogos állat"-mondják. Szerintem normális,ha ott ücsörögsz pár haverral, sörrel a kezedben.De elég zavaró tényző,ha melletted egy hülye csaj meg éppen belövi magát. Elég szomorú, hogy sokan csak így képesek élvezni egy ilyen fesztivált..meg bármi mást, többek között az életet.
Nem csinalhatunk mast, csak varunk, hogy hatha valaki vezeto pozicioba emelkedik, es tobb szo eshet a metalrol meg rockrol mint olyanrol.
Habar tegyuk hozza, en ugy erzem azok is felelosek akik a 90-es evek elejen lejarattak ezt a mufajt a beke segge ala po:lo:, ilyen szovegekkel:
"Hiroshima, atombomba
Imadkoznak Esztergomba'"
"Kocsiban gyors franciaora
Elmegy a lany es vege a moka"
"10 000 CD-je mindenre gyogyszer
2 tonna szexlap, fel mazsa ovszer"
Ezek utan nem csodalom, hogy nem akarja senki beegetni magat azzal, hogy a rockot partolja. Egyebkent is azt vettem eszre, hogy cikis dolog metalosnak lenni. Mondjuk engem nem erdekel, mert imadom... :)
...de ahhoz,hogy tegyünk valamit kevesek lennénk?
Miért, szerinted mi mit tehetnénk?! Semmit, és nem is a mi feladatunk/ dolgunk ez... Elmegyünk arra a kevés koncertre, megvesszük a lemezeket, rajongunk stb., és ezzel megtettünk minden tőlük telhetőt!!!
Sziasztok!Nem sokszor járok erre,de a minap nagyon felháborodtam valamin.Van egy olyan topic-téma az intersong-os forumban,hogy "Emelkedik a rock zene".És minden odalátogató csak ennyit írt ehhez,hogy :"Imádom a Tankcsapdát",meg ehhez hasonlók.Ennyire érdekel ez az egész mindenkit?De akkor hagy kérdezzem meg,hogy hol emelkedik a rock?Én nem igazán tapasztalom,hiszen a magyar média B. Spears nemi életével,a BSB feloszlásával,meg hasonló KÜLFÖLDI témákkal van elfoglalva. A sok manipulálható szerencsétlen meg megveszi olyan összecsapott csoportosulások CD-it,mint pl. a Bubble gum.Ha meg végre valami szó eshetne pl.a Fabrikról,akkoris csak egy primitív képregény jelenik meg valamelyik kamu lapban....Szóval hogy is emelkedhetne a rock zene publikációja a magyar médiában,ha mindenki nagy ívben ..arik rá?Persze én erről már rongyosra baszkuráltam a billentyüzetem egy csomó forumban,ahol persze mindenki helyeselt...de ahhoz,hogy tegyünk valamit kevesek lennénk? Pláne így,hogy belálhatatlan egy FF koncert a közeljövőben :(