Nálam még csak egy-egy virág van. A képek lehetnének jobbak, de este 8-kor fénykepeztem, mert akkor értünk haza. Tito Poggi, nagyvirágú trogíri és Pink Szellő
Ez most a sima Korall vagy az óriás. Anno került hozzám Óriáskorall az a magoncod?
Horvátország Rab szigetén az egyik áruház parkolójában is voltak frissen kiültetve felcímkézve nagyobbacska leander tövek, az összes világos lazacra az volt írva "Corall" egyik itthoni fajtához sem tudtam hasonlítani.
Hozni nem tudtam belőle mert be volt kamerázva a parkoló:-(
Érdekes, hogy van ilyen Korallod..., ez nem az én magoncom, hanem vásároltuk az anyanövényt kb. 15 éve, német import volt, nem tudtam soha, semmihez beazonosítani. Sok mindenkinek jutott belőle, de eddig nem sok visszajelzést kaptam róla. Én nagyon szeretem, majdnem minden tulajdonságában megfelelőnek tartom..., kivéve, hogy sajnos az atkák is rajonganak érte!:-( Sok szép magoncom anyukája.
Tavaly a Vera bugit Egerben vettem 1500.-Ftért de csak azért adták ennyiért mert szinte kopasz ágak voltak, némi levéllel. Nagyon jó vétel volt nem bántam meg.:-))
Nálam a bougainvilleák nem bírják ki a telet, már 3-at kinyiffantottam, próbáltam mindenhol, szobában, pincében, világos teleltetőben, többel már nem volt szívem elbánni.
Pár a mai nyílók közül;A.I.Magenta, Papa Gambetta (balról 2 virág) + Téglavörös (jobbról 1 virág), Hetényi 500-as (még csak nyílóban, de végre nekidurálta magát), Claudia (közel 3 m magasból):