igazándiból nem tom mit keresek itt...talán még várnék valamit...egy seggberúgást, vagy ilyesmit...illendőségből...ha már te hívtál ide, te is búcsúztass...na, akkor bedőlhetek ?
bocs, kissé elkalandoztam. természetesen valóban másfelé kapcsolgatok péntek esténként. és valami metálos-féle múlt-félével is rendelkezem, meg egy metálos báttyal, meg ugyanilyen Vivecával...
üdvözöllek topikunkban.
Bookshie=Viveca-hoppá, milyen titokra derült fény!
na de komolyan, biztos örülni fog neked, én sajna nem vagyok otthon maiden témában. holnap biztos itt lesz Vivecánk, csak ma már nyugovóra tért...
Ha gondolod, hozhatok Immortalt is...az is jó, meg a Borknagar is. A Maiden nekem tetszik, párszor meg kell hallgatni. Kicsit hosszúra sikereredett, de azért jópáran mág tanulhatnának tőlük. Hány perces kazit hozzak (milyen hosszú a BNightwish)? Cserébe melyiket hozzam? Jóéjt!
Az elébb az egész izenetnek lába kélt... Szal you are the light of my day, so don't be sad and try to believe that én szeretlek és ma ez az utolsó izenetem, coz ez az átok gép kitagad a gyönyörökből...
Látom, szereted a nagy véket, szal Vidáman, Vulgáris szépséggel, előre a gyönyörökért! A te kis fickóid...
A Virág elhamvadt egy férj szárnysuhogása alatt... Itt hagyott engem a végtelen társtalanságban. No nem baj, majd hétvégén igazán onlájn értekezünk erről!!! És milyen a Radiátor? Engem nagyon érdekelne, dehát kísérő híján............. Senkivel sincs közös pontom, mer ugyi nem vagyok kellőképp entellektüell. Szóval marad a sóvárgás és a kíváncsiság.
Én bekaptam, azon nem múlik! Te jó isten, csak nem bántódtál meg ezen?!?!?! Helyből elhalok!!!! Hisz asse tudtam, mi a fennforgás, amíg magad nem informáltál róla!!
Te Virág! El ne kezdj morcogni, mert menten szétmarcangolom magam! Az istenért, ennyi erővel azt is írhattam volna, hogy Ville a csontocska lányokért rajong, mint kismagad s nem a husis szépségekért.
Most tényleg, ezt nem gondolhatod... rrrresurrrrection... nincs is ennél vonzóbb... gondold el, hogy Ville ezt tanítja neked, miközben minden mást már végigpróbáltatok... Puhh, elenyésztem az irigységtől...
bocs szívem, de valami lakásfoglaló megérkezett a moziból, és most Gladiátornak<-i> képzeli magát. oszti kitoloncol a gép elől.
én éjjel leszek megint.
most megyek cangázok egyet a szoba közepén (anyámtól köcsönkértem a szobabiciklit...), majd este cseverészünk még, ha itt leszel
kézcsók az uraknak!
Fél nyóc, szal itten nyomulok. Jobb híján... Ami a sztorit illeti, szerintem Gas tök aranyos és sajnálom, amiért a többiek a fejére nőnek súlyilag!
No egye fenyő, ott leszek a bulin, bár kizárólag megfigyelőileg!
Eddig a tévét bámultam. Nem kamu:
RTL, lesz-e maga milliomos, vagy mi a gönyű só:
kérdés: hogyan híjják Barbie társát és szerelmét: végül két lehetőség maratt:
BEN odek KEN?
És ez a sötét állat, ez a tudatlan marhahajcsár, ez az elmétlen gizda nem a Kent választotta?!?! Pedig Ville itt ugrált mellettem ültében és teli füstös tüdőből kiabálta a hejjjjjjes megfejtést...
hehe..alegjobban az tetszett, mikor Gast rajta kapták, hogy kiment hamburgerezni, mikor megtiltották neki!! jófej a srác..tök el tudom képzelni a jelenetet.
azt elvből el sem akarom képzelni, mikor az a néhány liba bejutott hozzájuk.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
ui. Zolika tökéletes lesz fekete hajjal..Villének mondd meg, hogy óvatosan azzal a zselével!
én alapvetően hűséges típus vagyok. de nem lehet az ember hűséges egyszerre mondjuk (véletlenül) 3 pasihoz????
na, azért nélküled nem igazi a buli. nem biztos, hogy képes vagyok két istennel elbánni. mi lesz szegény Villével, ha egyedül hagyom Zolika kedvéért? csak nem akarod, hogy ott üljön egyedül a pamlagon és magányosan kapcsolgassa a tívít...
Fél nyolckor érkeztetem magam!
Addig is gondold ki, mi a véleményed a cikkel kapcsolatban, amit adtam. Ha nem olvastad el, az sem baj, de ha igen, érdekelne a nézőpontod a rákkendroll életmód sajátosságait illetően...
Just a question of time, ahogy a rég megboldogult Depeche Mode dalolná... Én várok, mert ceretlek tégedet és rajtad kívül nincs vigasztalódásom. Addig elmegyek és futok pár kört a fürdőkádban s frissen, illatosan térek vissza, amúgy vadítóan buján s csábítóan... Dehát ez a metal cicák szenvedélyessége s vérmérséklete, amely egyenes arányban áll az általuk belélegzett muzsika intenzitásával. Ebből nyernek erőt, szilajságot. Puhány zenéhez puhány vonzerő párosul, mondotta volt Tom Jones rém szomorjún...
Zoltán haja éjfekete és a tükör előtt illegeti magát. Be van tojva, hogy nem fog tecceni kegyednek...
A Ville ember meg azt gyakorolja, miként tud leszokni az interjúközbeni hazudozásról, mert kellő áhítattal kívánja tudtodra adni, hogy imád és te vagy álmai macája... Huh, lehet, hogy a végén nem merek hazajönni, mer fölösleges anyacsavarnak érezném magam a románc közepibe??? Azér nyugtass meg, hogy te végső soron hűséges típus vagy... (Hogy kihez is, az már mellékes...)
mit ijesztgetsz engem, te galád! az oké, hogy alig lehetett rám ismerni, de hogy egyáltalán ne lehessen...mindenesetre azt megígérhetem, hogy így nem fogsz többet látni! (legalábbis nem tervezek több esküvőt...)
próbáld meg a pascalle képet átküldeni nekem, és onnan visszaküldöm, oké? vagy ilyet nem lehet csinálni, ha nem tod megnézni? próbáltad egyszerűen c:re menteni?
figyu szívem, most le kő vinnem a kutyát sz**ni, meg futtatni, kb. fél-háromnegyed óra múlva visszatérek, okés?
Láttad TE egyáltalán, mit küldtem neked ajándékba? Azt a bizonyos képet?
A kézrátevőset, amiről azt dadogtam anno, a másfeledik veresbor nyeldeklése közepette, hogy számomra a barátság megtestesítője???? Remélem, igen... Mert én annyira szeretlek, amennyire csak lyány kedvelhet egy másik lyányt a szíve mélyiről!
Ne rinyájjá, édes!
A fotókon egy kedves pár mosolyog. A fiú ismerős valahonnét, a csajszi nem annyira... Olyan 30 körülinek tűnik a színpadias mékáp mögött! Én egy iszonyatosan helyes és szép lányt ismerek, aki a 7köznapi életben állatira nem tűnik többnek 21-nél!
Mondd, a pascalle képet nem tudnád úgy elküldeni, hogy én is láthassam? Ha nem, hát nem, question volt mindössze...
Az előbbiek őszinték voltak! Nagyon aranyos minden kép, de szerintem te sokkal-sokkal édibb vagy úgy, ahogy megismertelek! Hát még Zoli, a vőlegény...
Megnéztem, szivecske, épp az imént értem vissza, de nem értem!
Esküvői fotók számomra VADIDEGEN emberekről!!!! Én értem, hogy hozzá akarsz menni Zolihoz, dehát nem az lenne a legtisztább megoldás, ha eccerűen eléje toppannál és mekkérnéd a mancsát??? Egyébként alig várja a kérdést, már mindent előkészített, van itten pezsgő, karikagyűrű (az imént akasztotta le a függönykarnisról, picit rozsdás, de lelkesen leheli és tisztogatja...), tanúid pedig lennénk mi, Villével duettben...
Zolikának mondd meg, hogy tekerje le azt a csövet, elég lesz neki pénteken abból, hogy nem jut majd levegőhöz!!
Villének meg üzenem, hogy a fogyi tart, de péntekre épp eléggé ki leszek éhezve egy melegszendvicsre...
úristen, de el bírnám viselni, ha elrebegné a Gone with the sint!haha!