Keresés

Részletes keresés

Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4509
Na ja, nem egy olcsó mulatság! De milyen finom!

Újabb találat:

A karcsúság elérésében és megtartásában a trópusi gyümölcsnek kiemelt szerepe van, mert hihetetlenül nagy koncentrációban tartalmaz bromelint. Az enzim a béltraktusban felszabdalja a szervezetet terhelő, a túlsúlyért és a cellulitért felelős fehérjéket aminosav-molekulákra. Az aminosav a felszívódás után a zsírsejtekbe kerül, és azonnal elég, sokkal gyorsabban, mint más raktározott tápanyag, például a szénhidrát. Ebben az energiafelszabadító folyamatban a zsírsejt több energiát használ fel, mint amennyi felszabadul az égés során, ezért a zsírsejt fokozatosan kisebbedik.

De ehhez nem kell naponta ananászt vásárolnunk, elegendő a Body Line tablettát elrágcsálni. Egyetlen tabletta 300 kalóriát éget el, naponta maximum 10 tablettát szedhetünk be, ami megakadályozza a zsírlerakódást.

A Body Line tablettának rendkívüli a hatása fogyókúra idején is. Együnk néhány napig csak fehérjét (tejet, húst, sajtot, tojást) és az étkezés után - naponta maximum - 20 szem Body Line-t. Ilyenkor annyira felgyorsul az aminosavak elégetése, hogy a bőrünk is felmelegszik, mert a nagy energiaigény következtében a zsírsejtek saját magukat bontják le. A módszerrel rövid idő alatt akár 4-5 kilótól is megszabadulhatunk éhezés nélkül.

Előzmény: aagica (4506)
Robzon Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4508
bout!
Eltekintve a nyilvänvaloan felesleges tulspiräzäsodtol, tudtad, hogy neked reszben alakformäläs-közelei eletfilozofiäd van?
"Eddig csak mosolyogtam az örökké fogyókúrázókon, a diétás recept csere-berélőkön, a fittness katalógus mazsolázókon..."
Aha ezeken en is. Meg a törzstopiclakok is. Szerintem tök vilägos a zömnek, hogy fogyokura alapjaiban veve teves, itt eletmodvältäsrol, egeszseges eletvitelröl van szo. Nagyjäbol ez a kucsgondolata ennek a topicnak is. Pontosan az a lenyeg, hogy az eltevedt nöimagazinolvasokat meggyözzük, hogy nincs ertelme fogyokuräzni, idöszakos vältoztatäsokkal, csak idöszakos eredmenyt lehet elerni, es räadäsul a folytonos jojozäs rem egeszsegtelen is. De irgalmatlan durva mokusok vannak, peldäul olyanok akik meg mindig a kaloriaszämolgatäsos fogyokuräknäl tartanak. Nekik tenyleg nem lenne rossz kicsit olvasni az iräs elött. Mär csak azert sem mert az egyik hülye beirja, hogy fülbökös 600 kcaloriäs fogyokura a mäsik mär a cimet kerdezi, a harmadik jön a käposztalevessel, es a maradek ötvenböl aki meg nem ir, csak olvas, csak egy is veletlenül azt hiszi hogy erröl szol elet, akkor bizony mär rosszat tettünk valakinek. Ezert nem szabad megvälaszolatlanul hagyni a hülyesegeket, viszont ezredszerre beirni meg uncsi. Az undorito badisokrol, meg a marketing megkajäläsrol eggyezik a velemenyünk. (Annak dacära, hogy szerinted valszed en is badis lennek.)
Persze leledzel hatalmas tevedesekben is, nevezhetnenk akär tipusos luzer bemagyaräzäsnak is: "Én a testem alacsonyabb és magasabbrendű funkcióit szeretem biztosítani és esetleg fejleszteni, nem pedig a külsejét és a méreteit" Szerintem az a helyzet, hogy ha valaki valoban megtalälja a harmoniät az eletviteleben, annak ez a harmonia a megjeleneseben is tükrözödni fog elöbb-utobb.
"a körökben, ahol mozgok rengetegen vannak, akik akármennyit edzenek, nem fognak fogyni és akármennyit esznek, nem fognak épülni" Akkor talän erdemes lenne ezekben a körökben a korszerü edzesmunkänak, es täplälkozäsnak utänanezni. Majd räjönetek szepen. Olvasni tudtok, szakirodalom van.
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4507
Ananász: bromelin nevű enzimje által égeti a zsírt. Továbbá rengeteg káliumot, magnéziumot, vasat, jódot és cinket tartalmaz, ami szintén fontos a zsírégetéshez.

Az ananász édes és húsos, mégis 100 grammonként csupán 56 kalóriát tartalmaz. Ráadásul bromelin nevű enzimje különösen elősegíti a fehérje emésztését. Ezért a gyümölcs nehéz étkezések előtt is "bevethető". Fogyasztás: az ananászkonzervben alig vannak enzimek! A bromelin a hőt sem bírja, tehát ne főzze a gyümölcsöt, hanem mindig nyersen egye.

Hirtelen most csak ezeket találtam, de biztosan van még anyag róla a neten.

Előzmény: *Jázmin (4505)
aagica Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4506
Lehet, hogy igaz, de ha massziv mennyiséget be akarsz épiteni a táplálkozásodba, akkor előbb menj el bankot rabolni. :))
(A cukros konzerv ugyanis nem ér.)Szóval, fölös pénzed öld inkább csirkemellbe, natúr halkonzervbe, ezek sok fehérjét tartalmaznak és ettől nem hizol.
Hogy állsz a sportolással? Mert itt számonkérünk ám...:))
Előzmény: *Jázmin (4505)
*Jázmin Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4505
Én nem olvastam végig mindet, de elég sokat, és az volt az érzésem, hogy az is rengeteg :)

Tud valaki vmit az ananászról? Mennyire igaz a zsirégetö hatása? Vagy ez csak legenda, vagy olyan trükk mint a zsirégetö tabletták?

Kanbéka Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4504
Rossz hírem van: én végigolvasom a topikot, mielőtt megnyikkanok:-) Egy másikban 8 ezret olvastam el, mielőtt írtam volna oda. De tényleg tök mindegy, nem szól ez a vita semmiről már...
Előzmény: kambekk (4501)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4503
nna, ehhez én már kevés vagyok...

ez a taktikázás a halálom.
meg ez az egész.

mostmivaaaan?

egy biztos: én elnézést kértem. más nem.
mindenesetre hogy szűklátókörűségből, előitéletekből nincs hiány, az biztos.

nincs is kedvem ehhez az egészhez.

2i.legyint

bout Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4502
Ezt én már nem mondtam, de ebben a témában inkább te vagy szakértő, nem én. ;-)
Előzmény: Kanbéka (4500)
kambekk Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4501
Lányok, srácok! Ááááácsi!

Van itt közöttetek olyan, aki mielőtt belép egy 4500 hozzászólást tartalmazó, évek óta futó -és ezért alkalmasint önmagát ismétlő- topicba, átolvassa az ÖSSZES hozzászólást?! Na mert ugye ilyen monitormoly nincs a földkerekségen...

Sőt továbbmegyek, ha valaki rátalál egy jólműködő, de témáját tekintve statikus topicra, akkor akaratlanul belecsusszan abba az öslakosok szerinti hibába, hogy 1000x ismételt kérdést bátorkodik feltenni, bizva abban, hogy van a topictársak között olyan aktív társ, akivel eszmétcserélhet a számára újkeletű problémájáról. Ellenkező esetben ugyanis a topic behalna, és minden új olvasó csak napestig az archivumot molyolná. Kérdést minek is tenne fel, hisz bizonyosan ott van a válasz is rá valahol elrejtve az évek nehéz súlya alatt. Ha valakit ez esetleg untatna, akkor az nem válaszol.

Jól néznénk ki, ha azt mondanánk, hogy szünjön meg a verselés, mondván Petrarca óta mindent tudunk a szerelemről...

Kanbéka Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4500
Tudod, simán elképzelhető, hogy aki duciklubba jár, besavanyodik, az ráadásul még debil is! De legalábbis közel sem olyan brilliáns elme, mint te:-)
Előzmény: bout (4499)
bout Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4499
Ez volt a célom, csakhogy rájöttél! :-)
Előzmény: Kanbéka (4498)
Kanbéka Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4498
...minden ok nélkül, minimális információk, de inkább előítéletek alapján közhelyek felhasználásával lehordják.

amit te remekül megvalósítottál itt a savanyúzással, ducizással. Gratula!:-)

Előzmény: bout (4497)
bout Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4497
Na, én is búcsúzom. Ez az uccsó hozzászólásom itt (legalábbis amíg meg nem hízok, hehe).
Ha utánanéztek a hozzászólásaimnak (bátorítok mindenkit, van belőle párszáz :-) ) láthatjátok, hogy nem szoktam agresszíven, vagy ingerülten írni. Itt azt akartam éreztetni, hogy milyen érzés valakinek, ha minden ok nélkül, minimális információk, de inkább előítéletek alapján közhelyek felhasználásával lehordják.

Ha a boltba bemegyek és bár udvariasan szolgálnak ki az eladók, de kifelé menet meghallom a félhangos rosszalló megjegyzésüket, akkor bizony visszafordulnék, hogy "Tessék?", akármilyen kedvesek is voltak az imént.

Bobojszi nem ül egész nap gép előtt. Hetente egyszer-kétszer ér rá netezni. Nekem a munkahelyen van elérésem, így magától értetődő volt, hogy én szólok vissza.

A hízókúra csak vicc volt. Teljes mértékben elégedett vagyok a felépítésemmel, talán lehetnék kicsit lazább, de ez is alakul. A testépítőkről ugyancsak megvan a véleményem, de ez már végképp nem tartozik ide. Egy dologban talán mégis. Valakik túl szűk korlátok között határozzák meg az ideálokat és sokan nem veszik észre, hogy ezek a korlátok csakis üzleti céllal vannak fenntartva. Nemcsak a csodabogyók árusítása üzlet. Üzlet a fogyókúrarecept, a fittness-szalon, az edzőfelszerelés, a tudományos kutatás alapján kikísérletezett, vagy válogatott étel is.

Mindez persze az én véleményem, de szerintem a kövér nem mindig egyenlő az egészségtelennel és a kockahas sem egyenlő az egészségessel. Pedig ezt súlykolják belénk nap, mint nap. Én a testem alacsonyabb és magasabbrendű funkcióit szeretem biztosítani és esetleg fejleszteni, nem pedig a külsejét és a méreteit, de ez az én választásom. A legfontosabb dolgokat az életben nem lehet lemérni, vagy kívülről megállapítani. A lényeg: érezd jól magad a bőrödben. És ne csak "utána", közben is.
Azokban a körökben, ahol mozgok rengetegen vannak, akik akármennyit edzenek, nem fognak fogyni és akármennyit esznek, nem fognak épülni. De ettől még mindannyian erősek és egészségesek. Szeretik és elfogadják őket, mert ők is elfogadják magukat. A tapasztalat sokszor hoz kivételt, akármilyen szörnyen hangzik is. És mégszörnyűbb, hogy a kivételek meglepően sokan vannak, már-már megkérdőjelezve a "tudományos kutatások" eredményeit is.

Kérlek benneteket, érezzétek jól magatokat és figyeljetek egymásra jobban!

Viszlát,
bout

bobojszi Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4496
Sziasztok!

Úgy látszik elég nagy felfordulást okoztam, bár akaratlanul. Hazudnék ha azt állítanám, hogy nem esett jól, hogy "megvédtek" bár erre nem kértem és nem is biztattam senkit. Mazsola voltam sőt vagyok a hozzászólásokban, itt is elég sokat filóztam írjak-e vagy nem, már csak azért is mert elég belterjesnek tűnt a dolog. Hát, majd legközelebb a megérzéseimre hallgatok. Talán az volt a hiba, hogy előre jóindulatot feltételeztem, ami persze biztos meg is volt mindenki részéről csak én valahogy eltoltam a dolgokat, a kapcsolatfelvétel nem sikerült jóra.
De aki próbált már többezer hozzászólásos topicba bekapcsolódni az lehet, hogy tudja miről beszélek.
Kezdhettem volna azzal, hogy idezúdítok magamról egy csomó paramétert de szerintem akkor meg az lett volna a baj. Azt gondoltam, ha megkérdezek egy engem érdeklő dolgot (ami persze tényleg került már említésre) akkor valahogy személyesebbé, "nekem szólóvá" válik a dolog. Az olyan jóleső lett volna.
Mindenesetre megfizettem a tanulópénzt és csak remélni tudom, hogy az utánam jövőknek nem lesz ilyen rossz a tapasztalatuk, mert ti tanultok a hibáitokból.
Arra is jó volt ez az egész hercehurca, hogy rájöjjek erre nekem tényleg nincsen szükségem. Max. egy kis önbizalomra de azt nem itt fogom megtalálni.

Viszlát és köszi bout

Zárjuk le a dolgot valami ilyen közhellyel:Biztos front volt aznap és mindenki ingerültebb volt a kelleténél.

Sok sikert kívánok a célok eléréséhez és megtartásához.

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4495
szia!

te sem vagy valami jóindulatú...
és valakit itt agressziv akkor az te voltál, felhivnám a figyelmet hogy elnézést kértem a (szvsz) amúgy sem különösebben szörnyű hozzászólásért. és én nem hivtam senkit ducinak, agresszivnak, savanyúnak és még ki tudja minek aminek hirtelen elmondtál engem (minket).

szerintem ha valaki akkor te itten kicsit túlreagálod a dolgot, figyelmetlenül irsz, vagdalkozol.

még valami: a barátnőd, amennyiben veled egyet ért vagy akkor is ha nem, legyen szives jöjjön vissza, beszéljük meg személyesen és te ne legyél védőangyala senkinek, hacsaknem élvezed az egészet. mert kiváncsi lennék, hogy ő is igy gondolja-e vagy te vagy valami anyatigris és magánakciózol a szegény (önbizalma kevés de nagyon sokat tornázó, fogyni akaró) lányka helyett akit nem ismerünk de szivesen megismernénk...

üdv,
2i

Előzmény: bout (4476)
Chino-San Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4494
Khm. Jóindulatból? (ugye hülyén hangzik?)
jóindulatból ezexerint bármit feltételezhettünk volna róla. csak hát az volt a helyzet, hogy ő jött ide úgy, hogy úgy tűnt nincs elég információja.
ezek alapján mér' is kellett volna "jóindulatból" úgy gondolnunk, hogy nem is kér valójában tanácsot, mert elolvasott már mindent a témában?

"ha felfelé túloz", vagy esetleg a tényeket írja le, akkor talán mi is úgy érezzük, hogy nem vette "semmibe" az eddigi itteni hozzászólásokat és valszeg mi is komolyabban vesszük őt.
(írom mindezt úgy, hogy asszem én konkrétan épp nem reagáltam semmit őrá, de valszeg hasonlót írtam volna mint a lentiek.)

egyébként már rég túlrágtuk a csontot asszem.

lehet, hogy kicsit túl lett reagálva a beírása.
de:
- nem teljesen valós tényeket írt (és mi csak abból indulhattunk ki, amit leírt. a neten általában ezért szokás egyértelműen fogalmazni. merugye nemjön át a testbeszéd, mimika, gesztikuláció, lehet, hogy nincs "előélet", stb.)
- előtte már nem kevesen jöttek ide hasonlóan, téényleg "in medias res" kezdve a dolgot és velük elkezdtük mindig alfától az egészet és renccerint eltűnnek amikor kiderül, hogy "ja! itten normálisan kéne kajálni! meg mozogni is kéne! és leszólják a csodafogyasztóbogyókat!"

én itt most befejeztem. aki érti, érti.
aki nem, az olvasson ne engem. (vagy a sorok között (c:§)

Előzmény: bout (4490)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4493
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9049645&uq=1593

Ha valaki hízni akarna...
(Én például azt is szívesen olvasom) :-)

Előzmény: aagica (4491)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4492
bout,
ez mind OK, köszönjük szépen az információkat.
Most már csak azt az egyet nem értem, hogy miért írogatsz ide, amikor ugye nincs szükséged erre a topicra, és mi tagadás, a topicnak sincs szüksége Rád.
Ha pedig a topiclakókra ÁLTALÁBAN teszel lekicsinylő megjegyzéseket, akkor lehet, hogy ÁLTALÁBAN magukra veszik. Ne állítsd azt légyszíves, hogy erre nem lehetett számítani, meg hogy akinek nem inge...

Sajnálatos, hogy ez történt, mindenesetre a védencedet küldjed ide vissza. Nem hiszem, hogy ha valaki képben van az eddigi hozzászólások vonatkozásában, és ezután értelmes kérdéseket tesz fel, arra itt bárki felfortyanással reagálna.

aagica Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4491
bout,
van "hizókúrás" topik, az Alakformálás. Normális ember ugyanis nem zsir akar hizni, hanem izmot épiteni, ami pont ugyanilyen problémás dolog a pasiknak, mint a nőknek a fogyózás.

Azt áruld már el, hogy a leányzónak mi a gondja magával, az ugyanis nem derült ki, hogy hány éves (ezek szerint 28-nál kevesebb), hány kiló és hány centi, de ha heti 10 órát keményen edz (hangsúly a keményen szón), akkor neki sem kellene itt járnia.

(Még egy dolog, tényleg már csak kiegészitésül: nem kéne ám mogorva önmarcangoló koplalónak nevezned azt, aki ideír. Lehet, hogy x éve lefogyott, tartja a súlyát, köszöni, aztán idejár beszélgetni és még csokit is eszik közben.)

bout Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4490
miből kellett volna feltételeznünk, hogy a pár hozzászólás a topic nagyrészét takarja?
Khm. Jóindulatból? (ugye hülyén hangzik?)

Egyébként nem válaszoltál a kérdésemre. Ha nem lefelé, hanem felfelé túloz, akkor már rég lebratyiztatok volna vele?
Miért?

Norma Jean,
Nézd, én nem fogyózok, nincs rá szükségem. 175 centimhez kb. 72 kiló párosul, ami egy 28 éves hímneműnek szerintem majdnem ideális (érdekes, hogy hízós topic-ot nem csinál senki). Igaz, ezügyben (mármint, hogy ideális-e) még nem tájékozódtam, de mivel sokat mozgok és nem fulladok meg közben, véradáskor a dokik nem mondják, hogy bármi problémám lenne, jó a közérzetem és étvágyam is van hozzá, nem hiszem, hogy komoly baj lenne az alkatommal.
Így erre a topic-ra sincs szükségem, ahogy a topic-nak sincs rám szüksége.
Ha nem igaz valakire, amit írtam (mogorvaság, rossz közérzet, önmarcangolás, koplalás), akkor szimplán, mosolyogva hagyjon figyelmen kívül és folytassa tovább a kedélyes fogyózást (már ha van ilyen).

A többieknek pedig kívánom, hogy meg tudják fogadni a jótanácsokat és kapjanak is (jó)tanácsot!

Üdvözlettel,
bout

Előzmény: Chino-San (4489)
Chino-San Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4489
még egyszer leírom. mi, az olvasók/írók, elsőre csak abból indulhattunk ki, amit _konkrétan_ leírt magáról. miből kellett volna feltételeznünk, hogy a pár hozzászólás a topic nagyrészét takarja?
+ mondjuk a kérdéséből eleve nem az derült ki, hogy túl sokat olvasott volna el belőle... (mer' akkor nem kérdezi azt amit.)

a rá érkező válaszok (4459, 4460, 4461) igenis segítő szándékúak voltak, utána meg nagy általánosságban ment a bosszankodás, hogy mér' kérdezi meg valaki ugyanazt a lükeséget már ezredszer. (már úgyértem, hogy nem ő kérdezte meg ennyiszer, hanem kb. ennyiszer jött már ez elő a topic története során az újaktól.)

Előzmény: bout (4487)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4488
Abban van amúgy igazság, hogy ha az ember koplal, akkor agresszív.
Más kérdés, hogy ez a topic éppen arról szól, hogy ne koplaljunk a világért se, hanem táplálkozzunk eleget és egészségesen, és mozogjunk sokat.
(Dehát ezt te is tudhatnád, ha beleolvasnál).

Előzmény: bout (4487)
bout Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4487
Chino-San,
Ha úgy jön ide, hogy azt mondja, kétszer végigolvasta a topic-ot, ő maga a megtestesült Vasakarat és szétedzi az agyát, akkor máshogy álltatok volna hozzá?
És miért?
Nyitott felétek, eltúlozta a hibáit és ti mindent szószerint vettetek. SZVSZ én visszakérdeztem volna mielőtt még elhajtom.
Úgy csináltok, mintha a topic-nak egyébként épp lenne egy erős vezérfonala és bobojszi ezt borította fel.

aagica,
A kifli/csokievés szerintem is hülyeség. Őszintén szólva annak örülök, hogy legalább ezt megírtátok, mert ha tüskés bundába csomagolva is, de választ is adtatok (már aki).
Annak örültem volna a legjobban, ha a mostani hozzászólásodhoz hasonlót írtok neki elsőre is. Annak van haszna. Amit kapott az inkább csak ártott.

Más.
Egy hozzászólás hangulata (ingerült, felindult) stb. nem mérhető pontosan a használt kifejezésekkel. Sokkal többet ad hozzá a saját fantázia és az empátia. Aki ingerültnek vél engem, az maga az ingerült, legalábbis önmagából meríti ezt az érzést. Engem ez nem zavar, meg tudom érteni. Jön egy idegen és beszól midenkinek. Ehhez hozzáadjuk a tartósan alacsony vércukorszinttel járó lelkiállapotot és már van is okunk mérgelődni, megsértődni. :-)

bout

Előzmény: Chino-San (4482)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4486
bout:
Én eddig nem akartam ebben az "eszmecserében" részt venni, de körülbelül mire számítasz egy ilyen hozzászólás után?

Ha belépsz egy helyre, és elkezded a jelenlevőket sértegetni, szerinted biztosan a "besavanyodottság" az egyetlen ok, amiért esetleg kitör a bunyó?

Előzmény: bout (4484)
Kanbéka Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4485
Ezt hívják előítéletnek. Ha valaki fogyózik, csak savanyú ember lehet. Nem ismersz, azt sem tudod, ki fia-borja vagyok, de ítéletet mondasz rólam. Én ebből köszönöm, nem kérek.
Előzmény: bout (4484)
bout Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4484
Egyrészt örülök, hogy van, akinek van annyi önérzete, hogy legalább nekem visszautasítsa ezeket a jelzőket.

Másrészt:
1. Miért, itt a sovány ember is fogyózik?
2. Az az ember, aki napjai nagyrészét kalóriák és kilóméterek, meg a pulzusának számolgatásával töltögeti, akinek nem az étel íze, hanem molekuláris összetétele és valamilyen tudományos táblázatbeli helye a szempont evés közben, aki saját magának okozva lelkifurdallást kap be egy szem tic-tac-ot is, aki egy ártatlan kérdésre leharapja a másik fejét az mi, ha nem besavanyodott?

Eddig csak mosolyogtam az örökké fogyókúrázókon, a diétás recept csere-berélőkön, a fittness katalógus mazsolázókon, mert azt hittem másoknak nem ártanak az életvitelükkel, de úgy látszik ez már nem igaz.

Kérem szépen, akinek nem inge ne vegye magára!
Ha egy hozzászólást nem jó érzés megválaszolni, ("unom már ezt...") akkor ne válaszoljuk meg!
Ezt persze ki lehetne terjeszteni: akit nem a segítő szándék vezérel válaszadásra, az ne válaszoljon! De ez csak hiú remény. :-(

bout

Előzmény: Kanbéka (4481)
aagica Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4483
Gondoltam, hogy ismered, ezért volt a felindulás.

Ha csak azt olvasod el, hogy mit irt, és elvonatkoztatsz attól, hogy ismered, rájöhetsz, hogy nem az volt a baj, hogy túl szerényre sikeredett a hozzászólása...

Nem derült ki, hogy edz, csak a kifli/csokievést kérdezte.
Mellékesen: te komolyan gondolod, hogy napi két tábla csokival hosszabb távon (tehát nem két napig) kibír ennyi edzést és nem lesz semi baja?
Vitaminok, ásványi anyagok, fehérje?

Ennek ellenére én ajánlom az Alakformálás topikot, ott is nagyon sok jó tanács van, persze Robzon is kemény stílusban nyomja.

Előzmény: bout (4480)
Chino-San Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4482
akkor viszont ő volt az aki félretájékoztatta a társaságot. (lustaság, pár hozzászólás visszaolvasás, néminemű mozgás, stb.)

és mivel előtte már nem "egyen" jöttek ide tök hasonló módon, éppen nála pattant el a húr.

Kanbéka Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4481
Én a magam részéről a duciklubot és a besavanyodott ember jelzőt visszautasítanám, ha nem bánod. Ha bánod, akkor is.
bout Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4480
A titok nyitja: ismerem bobojszit IRL. Tőlem kért tanácsot, hogy hova forduljon a kérdéseivel, én mutattam neki, hogy van az index-en fórum és van ilyen topic is, ahol általában segítenek az embernek, ha nem ront ajtóstul a házba.
Nem új nick-et, hanem az első nick-jét hozta létre és nem egy-két, hanem 1000-1500 hozzászólást lapozott át, de más topic-okat is figyelemmel kísért, mielőtt belevágott volna.
És onnan tudom, hogy heti 4-5x2 órát edz, mert ebből 2-3x2 órát velem edz, de a többire is van alibije.
Az össz hibája az volt, hogy túl szerényre és túl udvariasra sikerült az első hozzátok szólása, adott egy-két magas labdát, hogy bevágódjon nálatok, amire úgy látszik egy fogyózástól kimerült és besavanyodott ember könnyen és szívesen lecsap. Másik hibája, hogy eleve hallgatott rám és titeket kérdezett.
Ingerült nem vagyok, inkább csalódott és szégyenlem magam, hogy ezt a helyet ajánlottam anélkül, hogy jobban körülnéztem volna.

És hol máshol adnék hangot csalódottságomnak, mint a helyen, ahol azt okozták?

Bocs, hogy megzavartam a topic "rendes" menetét, további jó önsanyargatást kívánok!

bout

Előzmény: aagica (4478)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!