Tegnap nem fizetem a csaposnak, hanem agyonlőttem a kapitalista kutyát!
Ő biztos nem volt munkásőr, de Én igen! Ezért lehet, hogy Én kapitlista vagyok, mert én munkásőr voltam, aki nem azt agyon kell lőni, hiszen nem formálhat jogot arra, hogy régi, megkopott, vérrel itatott munkásőr egyenruháját felcserélje az imperialista zubbonyra!
Magunkat védjük ne az elárvult Tajgetoszra szánt, csökevényes, köpönyegforgató, újjgazdag, vért nem látott demokrata barmokat! Aki egyszer már megérezte a munkáskéz erejét, az nem felejti! Hiszen tudja, hogy az bármikor képes eltörni a sátán nyakát, még ha azt úgy is hívják, hogy FIDESZ!
Mi is lehet jobb a FIDESZ reklámkampányánál, ami így hangzik és telitalálat: "FIDESZ vagy meghalsz!" és ezt így gondolja az FKGP is! Kérdem én honnét az a rengeteg pénz, amit arra használnak fel, hogy luxus körülmények között éljenek, úgy mint egy hollywoodi-filmsztár, hát a mi pénzünk az! (FIDESZ vagy meghalsz!) A tenyerük bársonyos, mert nem töri fel a munka izzó lehelete, nem véset árkot bele a puskatus visszarugása! HÁT LEHETE ÍGY ÉLNI?
Akkor a szemem a közönségen lesz, az alkoholt meg pusztísd, mert ha sokat isznak a fiatalok, még a végén azt hiszik, hogy szórakozni jönnek a Szigetre.
ja és ezután kell az imperialista kutyák csatlósai közé löni /csak arra figyelj, hogy ha lácc a tömegben egy alacsony szakállas kopasz faszit, akkor azt ne lődd le mert az én vagyok mint pártunk beépített titkos szabotőre - eliszom az alkoholt előlük, hogy ne jusson nekik és ezálltal ne érezzék annyira jól magukat/
Holnap kimegyek a szigetre, majd a nagyszínpadról olyat fogog köpni a tömegbe, hogy az erőlködéstől - ami a hurutos-váladék felszívásához kell - lefossom a bokámat, majd a seggemmel szétfakutyázom a színpadon!
gratulálok 600. hozzászólásodhoz :)
régen olvashattuk a virtuális éterben igeként visszhangzó hozzászólásaidat, remélem ez most pozitív tendenciát mutatva meg fog változva
Tegnap a kitüntetéseimet fényesítgettem, amikor megszúrtam a kezem az egyikkel!
Gondoltam ez egy jel, majd kimentem a teraszomra és egy 348-as roham-gépkarabéllyal
a tömegbe lőttem és így kiáltottam:Ti sem jöttök jövőre majálisra! Szemétláda, imperialista, barmok!
Utána leültem a nappalimban lévő bőrfotelbe, rágyújtottam egy cigire és folytattam, mindennapi
megszokott életritmusomat.
Ahogy olvastam, elárulom könnyek szöktek szemembe, ahogyan felelevenítetted a régi szép emlékeidet. Manapság ritkán lehet hallani azon igaz, magyar emberek szavait, akik a lelküket is odaadták a hazájért, illetve fegyvert mertek ragadni a szűzies munkásosztályt kizsákmányoló kapitalista kutyák ellen.
Kérlek jelentkezz a bánammonostori munkásőrlaktanyába, a március 18-án megtartandó ünnepségünkön, mert egy ilyen igaz, magyar szív megérdemli a legmagasabb kitüntetést!
A 60-as evekben volt egy idoszak, amikor egy nepszamlalas utan jott egy partutasitas legfelsobb szintrol, hogy emberre ne lojunk (barmekkora kulak is), mert nem novekszik megfelelo mertekben a lakossag letszama. Ezert be kellett ernunk egyszeru kinzasokkal, de igyekeztunk valtozatossa tenni a dolgot. Pl. felhajtottunk a Csepel platojara 60-70 embert, kivittuk oket az Alfold kozepere es kozultuk veluk, ha 3 napon belul nem jelentkeznek a tanacselnokuknel, mehetnek kovet torni a banyaba. Persze arrol gondoskodtunk, hogy az utjukba eso tanyakon ne legyen semmi eheto, titkosrendoroket es katonatiszteket oltoztettunk be parasztnak, hogy no is legyen koztuk, kivezenyeltuk egy tsz mellekuzemaganak szovonoit.
Azert nem sok versenyzo ert vissza sajat laban a faluba...
Persze a geppisztolyokat sem hagytuk berozsdasodni. Egyszer Babolna mellett voltunk loveszten. Kicsit beittunk a helyi kocsmaban, a kocsmarost meg jol megvertuk, mert nem volt hajlando kinyitni a pincejeben a legnagyobb hordot. Belelottunk nehanyat az oldalaba (nem a kocsmarosnak...) es ugy vedeltunk, mint a borjuk az itatonal. Aztan atmentunk a csirkekeltetobe es szitava lottuk a jerceket meg a naposcsibeket. Szallt am a toll, mint a hoeses! Mostanaban lattam valami statisztikat arrol, hogy abban az evben a mezogazdasagi exportunk 20%-kal esett vissza...
Levelet (kelt mint fel) vettem, es ezuton kozlom onnel hogy a "Parttal a neppel egy az utunk" szellemeben orommel veszek reszt a belovesi eljarason a teljes Pb. Kb. Vb. Szb. bizottsaggal.
(tudod kedves elvtarsam ezek a jo kaderek itt az iroasztalok mogott kicsit belefaradtak mar az aktatologatasba, jo lenne nekik egy kis kulakkiloves). Es amennyiben On jonak latja hogy en torkollyek a palinkabol, hat fogok torkollni belole. Kerem ezuton ertesitsen milyen (szinu es meretu) kituntetesekkel rendelkezik, vagy esetleg milyen egyeni igenyei lennenek egy ujabb kituntetesre, melyet latogatasunk soran adnank at.
Termeszetesen nem kell nagy ugyet csinalni a latogatasbol, nehany tanccsoport, marhasutes, es a vadaszhaz lefoglalasa, nehany KMK noszemely bevizsgalasa (kurvak hogy ertsuk mirol van szo) elegendo.
Köszönet levélért!
Én, mint a beregmonostori munkáshelyőrség parancsnoka, tisztelettel meghívom a beregmonostori Szelekciós Intézet fegyverbelővő központjába! Érkezett 200 önkéntes kulák, akik nagy megtiszteltetésnek vennék, ha becses személye célkeresztjébe nézhetnének.
Természetesen fényképezzük az eredményt, majd 20-30 liter törkölypálinka kiséretében, hatalmasakat röhögünk a fényképeken!
Ezuton kivanom felhivni Elvtarsam figyelmet, hogy leveleben emlitett muszaki teszt tevekenysegenek vegrehajtasa (miszerint golyoszoro belovese) ellenkezik a part normativa (Pb. Vb. XXMCMCIILI.-i, kelt. mint maskor) megallapitasaival es utmutatasaival, ezek alapjan Raba Elvtarsat sulyos vetsegeben el kell marasztalni es halmazati bunteteskent az okozott kar alapszervezeti penztarba torteno befizetesere kell kotelezni, melyet a keruleti munkasor egyseg eves tagmegujito kozgyulesen napirend elotti felszolalasban a felettes varosi fegyveres szerv kikuldott kepviselotestuleti tagja (Kovacs 2. Gejza alhangya elvtars) fog a tagsag elott vegrehajtani. A fenn emlitett partdirektiva ertelmeben, idezem: "Minden lofegyver beloves alltali beallitasa elo szemelyek felhasznalasaval torteno vegrehajtasa engedelyezett oly modon, hogy 5 ev alatti kulak, imperialista eredetu valamint egyeb karos tarsadalmi szarmazasu gyermekek 0.5 meteres kovetesi tavolsag betartasaval sorba allitandoak, es egyedi lovesek a gyereksorozat teljes hosszanak erintesevel leadandoak, a leadott lovesek palyagorbulete, szorasa az egymast koveto testeken mint lolapokon kielemezendoek, es ujabb sorozat leadas a fegyver beallitasanak modositasa utan eszkozolendo, kiemelten loszer takarekossag celjabol. Felnott szemelyek e celra torteno felhasznalasa hasonlo modon, de 1.5 meteres terkozzel vegzendo." Amennyiben Raba Elvtars a fenn emlitett normativa betartasat igazolja, ugy a fenn emlitett szankciokkal ellentetben, mint a nepgazdasag lekes tamogatoja, a pazarlas elleni harc hive kituntetendo.
Tegnap belőttem az új golyószórómat - egy falu mellett - , de egy óvodás csoport kirándult abban az erdőben, ahol a "hadgyakorlatot" tartottam és legalább két tucat 4-5 éves kisgyermeket lőttem agyon.
Azzal nyugtadtam magam, hogy az apjuk biztos egy rohadt, imperialista állat és akkor megérdemelték a sorsukat a kis, gonosz törpikék!
Majd hazamentem, elővettem a fényképalbumokat és jókat röhögtem, amikor felelevenítettem a régi, szép időket és eszembejutott, ha ezt 35 évvel ezelőtt csináltam volna, még ki is tüntetnek érte! Majd dühös lettem emiatt, mert ebben a rohadó, kapitalista országban - ahol élünk - nem becsülik a tiszta szívet!
Nappal dolgozott a munkahelyén. Éjjel, és hétvégén pedig szolgálatba volt vezényelve. Civil volt, de volt szolgálati fegyverviselési engedélye. Nem sokkal a teljes felszámolás előtt, sokszor vezényelték őket közös akcióra a rendőrökkel. Eligazításkor mindig lelkükre kötötték, hogy felfegyverzett kíséretként tekintélyt adnak az arabkocsmákban igazoltató rendőrnek, de rajta legyen a szemük, mit művelnek a "kollegák".
Benne éltek a hétköznapokban, civilek voltak, mégis többek voltak. A maguk módján moderálták az életet.
Egyébként pedig lövészeteken sok volt a babgulyás.
Most már az embernek megkell várnia, hogy - azaz ember, akiről lesüt, hogy kapitalista - bemenjen a férfi/női mosdóba majd utána somfordálni, oszt belerúgni, majd agyonlőni! Fontos először megrugdosni és közben elmondani, hogy miért fogjuk agyonlőni!
Múltkor egy terhes nő volt gyanús, de hát aki gyanús, azt megkell büntetni!
Én meg agyonlőtem egy 18 éves srácot, mert szívta azt a büdös, kapitalista Malboró cigit!
Utána rákötöttem az IZS-hez oszt huzzatam vagy 2 kilóméteren keresztűl, hogy kimenjen az imperialista bűz a tüdejéből.
Én azzal bizonyítottam, hogy kiszámoltam egy faluban, hogy a falu lakosságának 97 %-a kulák, majd élve eltemettük ezeket a vörös-vállalkozókat - de inkább ne piszkítsuk be a vörös szót azzal, hogy vállalkozó -, majd lehugyoztuk a sírjukat! Ezekután lettem kulákkutató a nánamonostori laktanyában, ebből doktoráltam 70-ben!
Meg hát! Elástuk őket, de Gyuszi már csak a zseblámpát tudta tartani!
Utána hánytunk egy nagyot osz benéztünk a dizsibe a tolólapátos Steigerrel! Dj Budainak a feje csak világított, oszt rávettük a szürke, kis imperiailista patkányt, hogy lépjen be a munkásőrségbe, de amikor belépett a helyszínen agyonlőttük, mondván, hogy áruló, kapitalista, erkölcsi nyomorék!