most olvastam valahol hogy Doug Hall 2012-ben volt utoljára a Maiden-nel (állítólag kirúgták?), de az idei koncertek jelentős része sem volt túl jó hangzásügyileg, pár kivétel azért volt ahogy írtátok lejjebb is. nem találtam semmit arról hogy ki most a hangmérnökük.
Köszi! én is kinéztem a különbuszt, de elég húzósnak tűnik, szerintem teli kocsikkal a töredékéért le lehetne jutni.. azért marad talonban a szervezett túra, ha nem jönne össze más módon!
Srácok, aki jön Zágrábba hogy tervezi a lejutást? Ha volna valakinél szabad hely, útiköltség-megosztással beszállnék vagy ha kinéztetek valami tömegközlekedési eszközt, esetleg becsatlakoznék!
??????????????? Köze nincs egymáshoz a két hangnak, se hangszínre, se fekvésre, se terjedelemre. Mintha azt mondanád, hogy Diót azért vették be a Sabbathba, mert hangszínre ő hasonlított a legjobban Ozzyhoz. Kábé énektudásban is hasolnó a különbség a két ember között, azzal az eltéréssel, hogy Ozzy ettől még a világ egyik legszerethetőbb énekese és figurája, Blaze viszont kurvára nem az.
Szerintem azért lett Bláz, mert hangszínre ő hasonlított legjobban Bruce hangjához (legalábbis ahhoz a hangjához, ami a Seventh Son-on és az azutáni két lemezen megszólal) - ezért is jó a Ripperes párhuzam. Csak hát teljesen más valakitől meghallgatni egy próbateremben négy-öt számot, mint egy több hetes turnén másfél-két órán át énekeltetni... ezért is nem jó a Ripperes párhuzam.