Most előszöt töltök nagyobb formátumokat, és rögtön akadályba ütköztem - az .avi és egyéb formátumú film fájlok mind 710-730 mb-osak, és így a Nero nem hajlandó a 700 Mb-os CD-re felírni "helyhiány" miatt.
Van valamilyen egyszerű trükk amivel el lehet csalni a felesleges 10-20 Mb-ot? Esetleg más formátumba konvertálva?
Nero 6 es nem tudom hanyasom van. Mielott az xp-t ujratelepitettem volna nem volt ilyen gondom amirol most irni fogok. Meg kell jegyeznem, hogy az elozo xp magyar volt, ez most angol.
Ha a cd-re irando mp3-as file cimeben "ő" betu van gondja van vele. Valami uzenetet ad ott, nem tudom mar mi, megirja a cd-t de ha az ilyen file-t le akarom jatszani nem tudja. Mi a megoldas? Az atnevezes nem jo, mert tobb szaz file van. Vagy van olyan atnevezesi modszer is, amikor nem kell egyenkent atnevezni? Koszi
Lehet egy kicsit OFF leszek,ezért bocsika előre is.
Van egy régi ISA slotos rádiókártyám.Radiator nevű progival hajtom,és az a bajom vele,hogy ha veszek fel vele pl. számokat a rádióból,akkor wav fájlként menti.Vagyis ez még nem lenne baj,de a mediaplayer nem hajlandó lejátszani,pedig már a neten is kerestem hozzá kodekeket.Elindul a lejátszás,de hang az nincs,Mi lehet a baj?
A választ köszönöm.
Adva van egy TEAC CD-W58E író. Megoldható-e vele egy 870MB-os CD-re való írás, természetesen úgy, hogy a teljes kapacitást kihasználja? (Nyolcszázakárhány megás filmet kéne felírni)
Ugyanis hiába engedélyezem a túlírást, hiába adok meg 99 percet max. írási területként, minduntalan visszalöki nekem, és 702 megásnak azonosítja be a valójában 870-es CD-t.
Állítólag le lehet tölteni valami patchet ami korrigálja a drivert és felismerteti vele a 700-nál nagyobb CD-ket?
Ki tud erről valamit? Pesze egyéb megoldás is érdekel.
Nero 6 es nem tudom hanyasom van. Mielott az xp-t ujratelepitettem volna nem vol ilyen gondom amirol most irni fogok.
Ha a cd-re irando mp3-as file cimeben "ő" betu van gondja van vele. Valami uzenetet ad ott, nem tudom mar mi, megirja a cd-t de ha az ilyen file-t le akarom jatszani nem tudja. Mi a megoldas? Koszi
Hát én fogom az mp3-at és a neroval egyszerűen kiírom úgy, hogy amikor a formátum kiválasztása van ott az audio Cd formátumot választom.. ezután a nero megcsinálja... kb ennyi:)
Biztosan volt már erről szó. de nekem gyorsan kellene megoldást találni, hogy MP3 és WAW formában levő zenéimből hogyan tudnék audió CD-t írni. Illetve ahova vinném, a masina előlapján szerepel egy CDR/CDR+ felírás, de az nem, hogy mp3-t is tudna lejátszani. Olyan LG CD/DVD íróm van, ami minden formátumot tud írni, de előzőleg gondolom a zenei anyagot CDA formába kellene alakítani. Hogyan lehet?
Néro-t és Windows Media Playert használok zenei CD-k írásához, s egy trükkre még mindig nem tudtam rájönni. Hogyan tudom beállítani, hogy a számok közötti szünet ne 2, hanem 0 másodperc legyen? Ugyanis koncertlemezek vagy fizikailag összetartozó dalok esetén eléggé bosszantó szünetekkel hallgatni a felírt zenét.
És még valami: egyes korszrű, gyors lemezekre allergiásak a régebbi lejátszók, mindegy, hogy 1x vagy 4x írsz rájuk. Én pl. egy bizonyos fajta Verbatimmal tapasztaltam régi asztali lejátszóval gondokat, a lejátszó néha csak teker, de nem talál semmit. Aztán újra betéve a lemezt már megy. Szóval nagyon határon lehet a dolog....... Az elvileg "gyorsabb" pl. Primedisc-kel soha nem volt ilyen.
Ezek a cédék más anyagból vannak, mint a régiek, másként verik vissza a lézersugarat. Ha az olvasó nem erre van állítva (márpedig nem erre vannak) akkor nem lehet lejátszani. Az írott lemez fényvisszaverő képessége kb. fele a gyárinak, ez a különbség a legtöbb régi cuccnak önmagában is elég. Aztán ha még egyéb tuajdonságok is változnak, az végképp betesz.
És meddig tartott a 2x írás? Kb. 30 percig? Mert mint mondtam, egyes progik képesek azt mondani hogy 1x írsz, de mégis készen van 15 perc alatt..... De mind a Feurio, mind a Nero képes 1x írni, ha a vas hajlandó erre. Viszont egyik sem hajlnadó azt mondani, hogy 1x írok, és közben nem....
Ja: Bármilyen lemezre lehet 1x írni, legfeljebb selejt lesz. De az írás végigmegy, még azokkal is, amikre rá van írva, hogy erre nem alkalmas.
Természetesen volt már olyan CD amire 2X sebeséggel írtam EZZEL az íróval csak akkor valamelyik régebbi NERO -val (4-es? ) nyomtam. Szóval nem a vassal van problémám.