Keresés

Részletes keresés

Nancy80 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 19679
Sziasztok!

Augusztusban lesz az esküvőnk, és már a közepén tartunk a szervezkedésnek.
Gondoltam, mást is érdekelhet a következő:
A neten bukkantam rá... Kristálydíszítés esküvői autókra!! Nekem nagyon tetszik!
Bérelni lehet a díszítést, nem kell megvenni. Állítólag mágnesfóliás megoldással teszik fel a díszeket, lehet neveket, monogramokat, virágtól a pillangóig bármit. Láttam személyesen is, nem gagyi dologról van szó, nagyon igényes, szép!! És már 4-5 ezer forinttól lehet bérelni kisebb díszeket! Ja, és Swarovski kristályokkal vannak igen gazdagon kirakva!
Mi már rendeltünk az alkalomra, és nem került többe, mint egy rendesebb virágdísz! És szerintem látványosabb. Gyönyörűek!

Ha bárkit érdekel, itt a link:

http://www.autoekszer.hu/index.php?menu=02&mgroup=10&app=info&page=main&artid=5508722f38568a7ee7725cc79e36ade2
Kiskukacka Creative Commons License 2009.05.20 0 0 19678

Naala, nalunk sem lesz koszonoajandek!

Senkit sem akarok megbantani, de semmi olyan nem jut eszembe ami hasznos lenne es 200 forint alatt van darabja. Ami meg aranyos lenne, ertelmes es hasznos, arra meg nem fogok elkolteni 6-700 forintot. 160an leszunk az eskuvon, ugyhogy koszonom nekem ebbol nem kell. Inkabb csinalunk egy koktelfelorat abbol a penzbol, ami (szerintunk) sokkal emlekezetesebb, mint valami kis aprosag amit vagy a vitrinben tarol valaki egy honapig (aztan kidobja), vagy ottfelejti az asztalon...

Ugyanugy az angol 'valami kek, valami kolcson, valami satobbi' dolgot sem csinalom. Sot, az is lehet hogy gyongyot fogok viselni, csak en ugy ertelmezem hogy minden gyongyszem az orom konnyeiert van.

minden nezopont kerdese minden.

Ha valaki hianyolja a koszi ajit, akkor ajanljal neki egy kis sutemenyt! ;)

Előzmény: Naala (19675)
cucmorgó26 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 19677

Szia!

Köszönöm Neked! A kis tüll zsacsira már én is gondoltam, meg azt még vhogy meg is tudnám csinálni, de a párom azt mondja, hogy valahogy csak rá kellene rakni a nevünket, vagy legalább monogramot. Hímzni nem tudok!:)

Erre esetleg van ötleted?

Előzmény: ezso54 (19671)
ErikaSzalon Creative Commons License 2009.05.20 0 0 19676
én úgy látom hogy manapság már a sok szolgáltató miatt van ilyen nagy jelentőssége a köszönöajándékoknak. Nekünk bőven elég volt a vendégvirág, ahogy nálunk szokás, és a közelebbi ismerösöknek, rokonokanak esküvő után adtunk 1-1 dvd, amin rajta voltak a rövidfilmek, és az összes kép amiket kaptunk. Nagy siker volt és olcsóbb mindenkinek adni egy 70-Ft-s dvd mindennel, minthogy előhivatunk képeket amik nem is biztos tetszenek. Az idősebb korosztálynak természetesen képet adtunk :-)
Előzmény: Naala (19675)
Naala Creative Commons License 2009.05.20 0 0 19675
Mi nem készülünk köszönőajándékkal, szerintem kicsit olyan Valentin és Halloween-es vonal. De lehet, hogy tévedek. Én eddig összesen egy esküvőn kaptam kis bonbont. Szerintetek lesz aki hiányolja?
ezso54 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 19674
Előzmény: ezso54 (19673)
ezso54 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 19673
Előzmény: ezso54 (19672)
ezso54 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 19672
vagy kis fa dobozka, dekupálva, festve, benne egy bonbon!
Előzmény: cucmorgó26 (19667)
ezso54 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 19671

Szia!

nekem ez nagyon tetszik:

köszönetajándékot, vagy más nevén emlékajándékot már az ókori legendák is megemlítik - az ifjú pár 5 szem mandulát ajándékozott a násznépnek. Ezek jelképezték a házasság öt fő alkotóelemét: egészséget, jólétet, boldogságot, termékenységet és hosszú életet. A mandulákat rejtő, szaténszalaggal átkötött apró tüllcsomag még napjainkban is kedves meglepetés, amit a teríték részeként is az asztalra tehet, vagy a vacsora végén a mulatságban személyesen adhat át a pár."

én még az 5 szem mandula mellé egy kártyán beleírná mint is jelent!

Sok boldogságot!

Előzmény: cucmorgó26 (19667)
ErikaSzalon Creative Commons License 2009.05.19 0 0 19670
http://www.google.hu/search?q=sof%C5%91r+szolg%C3%A1lat&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

nézz szét
Előzmény: MrTaki (19668)
ErikaSzalon Creative Commons License 2009.05.19 0 0 19669
vesztek nagyobb mennyiségben csokoládét amiről leszeditek a paírt és saját készítésű papírral csomagoljátok be

http://jegyesek.hu/img/_eskuvoi/termekek/2090.jpg
Előzmény: sagia (19666)
MrTaki Creative Commons License 2009.05.18 0 0 19668
Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni nemsokára Gödöllőn lesz az esküvőnk és sok vendégünk érkezik Budapestről, és a környékről. Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet a sofőrszolgálatokra, ezek a cégek a saját autómmal visznek haza. Szeretnénk sofőrszolgálatot ajánlani az ismerősöknek mi is, de nem vagyunk járatosak a témában. Azt már látjuk, hogy olcsóbb mint más hasonlóan kényelmes lehetőségek. De az interneten keresve elég nagyok az árkülönbségek akár az adwords-ön hirdető SOS-t összehasonlítva a első néhány találattal több ezer forintos különbségek vannak. Mi alapján válasszak, vannak valakinek személyes tapasztalatai. Ha megtudok valamit majd beszámolok, szerintem ez mindenkinek fontos lehet.
üdv
T
cucmorgó26 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 19667

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Otthon, mi magunk szeretnénk elkészíteni a köszönő ajándékokat.

Erre kérnék tippeket! A mézeskalácsszív kizárva, annyit kaptak az elmúlt években a barátok és rokonok, hogy lassan cukrászdát nyithatnak.

Olyan kellene, ami azért nem túl bonyolúlt, mert a kézügyeséggel hadilábon állok.

Köszike!

sagia Creative Commons License 2009.05.18 0 0 19666

Tavaly mi is szalaggal kötöttük meg a meghívót.

Tudom ajánlani a Röltex boltokat, mert kb. tized árban lehet szalagot kapni a Hobby boltokhoz képest. Pesten több helyen van nagy Röltex bolt, ha kell mondok címeket.:)

Előzmény: Naala (19661)
Naala Creative Commons License 2009.05.18 0 0 19665
DE! Ez az! Én nem találtam. De béna vagyok!
Előzmény: Kiskukacka (19663)
Kiskukacka Creative Commons License 2009.05.16 0 0 19664

http://www.morilee.com/DressDetail.aspx?C=13&D=9006&P=1 

itt van a Mori Lee honlapjan. Koszi Erika!

Amugy nekem is nagyon bejon a ruha... :D

Kiskukacka Creative Commons License 2009.05.16 0 0 19663
Előzmény: Naala (19662)
Naala Creative Commons License 2009.05.16 0 0 19662
Nem találom, szerintem egy régebbi modell. Majd küldök fotót utólag. Már csak egy hét!
Előzmény: ErikaSzalon (19660)
Naala Creative Commons License 2009.05.16 0 0 19661
Én az esküvői meghívókra tettem szalagot és a Kreatív vagy Hobby boltokban rengeteg szalag van amit masnivá tudsz húzni, és megkötője is lesz.
Előzmény: uancsa (19656)
ErikaSzalon Creative Commons License 2009.05.16 0 0 19660
www.morilee.com

talán itt megtalálod
Előzmény: Naala (19659)
Naala Creative Commons License 2009.05.16 0 0 19659
Kiskukacka! Ez egy Mori Lee ruha, megpróbálok a neten képet keresni. Kicsit tényleg csavard fel a szőnyeget vonal. :-)
Előzmény: Kiskukacka (19657)
Kiskukacka Creative Commons License 2009.05.15 0 0 19658
Szerintem hobbiboltban vagy meter aruban. Vagy ahol olcsobb, ha az Ikea arul, akkor ott! :)
Előzmény: uancsa (19656)
Kiskukacka Creative Commons License 2009.05.15 0 0 19657

Nagyfekdobos,

en nagyon szepen koszonom a hozzaszolasodat, pikk-pakk helyre raktad a tortadilemmankat (nem tudtuk hogy mikor kell es szuloket JUSSE fogunk megkerdezni).

Naala, tyuha de orulok!! Kepet is tudsz mutatni rola? Ez a pottyos dolog nekem is bejonne, mert imadom a potyis ruhakat, es allandoan a Szikoranak a 'vedd fel a pottyos ruhadat, az lesz am a feltuno..; szama  jut eszembe! Biztos szep leszel, hurra hurra, hurra!!!

uancsa Creative Commons License 2009.05.15 0 0 19656
Az autókra szalagot a virágosnál szoktak venni? Vagy hol? És kb mennyibe kerül egy szalag? :)
Naala Creative Commons License 2009.05.15 0 0 19655

Örömhír! Megvan a menyecskeruha!! Végül nem vettem, mert már teljesen kiborított, és nem találtam semmi ami tetszene annyira, hogy utána még felvenném, így kölcsönöztem a szalonban ahonnan a ruhám is van. Egy cuki, piros pöttyös, pörgős retro ruha, pánt nélküli, alul tüllel. Tényleg édi, DE csak erre az egy alkalomra.

Most épp az útlevél miatt aggódom, hogy megjön-e időben. Sürgősséggel igényeltük szerdán. Mennyire tuti az 5 munkanap szerintetek?

Naala Creative Commons License 2009.05.15 0 0 19654

Szia! Minden vőfély azt csinálja amit te mondasz neki. Ha nem akarsz mókamestert mond meg neki, hogy te inkább egy "porondmestert" szeretnél aki diszkréten irányítja az eseményeket. Borzasztó, mikor az ifjú párnak kell azon aggódnia, hogy Sári néni már egy órája egymagában ül, és ilyesmi...

Én kb 2 hónapja találtam vőfélyt jövő hét szombatra, szóval szerintem nem vagy elkésve.

Előzmény: nora1234 (19651)
Naala Creative Commons License 2009.05.15 0 0 19653
Ja, ahogy te írtad. Menyasszonytánc, férj bedobja a pénztárcát, ölbekap, kezembe adják az edényt, kimegyünk és átöltözve visszajövünk.
Előzmény: Kiskukacka (19643)
nagyfékdobos Creative Commons License 2009.05.15 0 0 19652
Sziasztok!

A menyecsketánc-menyasszonytánc manapság már tájegység, hanem lakodalom függő. Ugyanabban az étteremben hol ez van, hol az. Ahogy az ifjú pár szeretné.
Ez a tortafelvágós kapkodós dolog nekem nem szimpatikus. Miért kell mindent egyszerre csinálni? Ha olyan eseményeket teszünk sorba egymás után, amiknek a vendégek passzív résztvevői, elrontjuk a bulit. Egyébként a "játék" fogalma sem tisztázott már manapság. Én mikor elmondtam a múltkor, hogy nem szoktam játékokat beiktatni, az örömszülők halál fehér arccal majdnem leestek a székről, mondván, hogy ők ragaszkodnak a játékhoz. Aztán kiderült, hogy ők akarnak játékot, de nekik játéknak számít a vonatozás, meg a pohárköszöntő is.

A bevált, helyes menetrend szerintem (persze csak általános időpontokkal):
19.00 vacsora
20.30 buli
21.30 torta
22.00 buli
23.30 gyertyafény keringő
23.35 Buli
00.00 menyasszony vagy menyecsketánc
01.00 éjjeli vacsora
01.15. Buli, Buli, Buli.....

Más.
Egyre inkább felháborodom azon, hogy a "kollégák" nagy része a vicces-okoskodó-játékerőltető szerepet tölti be a lakodalomban.
Sajnos az interneten is sok helyről folyik, hogy ez a vőfély dolga. Ez hülyeség!!!!
Nem akarom ismételten leírni a véleményem, ezt már többször megtettem itt.
Bocs, de nem bírom és néha kifakadok:(((
nora1234 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 19651
Sziasztok!

remélem van itt valaki :)) Azt szeretném kérdezni, hogy van-e tippetek olyan vőfélyre/ceremóniamesterre, aki diszkréten segít "megtervezni" az egész napot, nagyjából be is tartani a menetrendet, de nem játszat hülye játékokat sem velünk, sem a násznéppel?

Egyikünk se az a típus (és a násznép se), akik erre alkalmasak lennének, a vendégek nagy része korunkbéli (húszas-harmincas) lesz, és amit biztosan tudunk, hogy semmilyen vaskos poént nem szeretnénk... hülyén hangzik tudom, de inkább egy profi szervezőt keresek, mint hangulatcsináló-mestert... (ahogy ismerem a meghívottakat, hangulat úgyis lesz)

Mennyire késő most elkezdeni vőfélyt keresni augusztus végére? Eddig szinte semmit nem csináltunk, a meghívókat is lassan ki kellene küldenünk, de még a lista se végleges, egyedül a nászút áll valahogy (na jó, az már csaknem teljesen meg van szervezve...)
stgellert Creative Commons License 2009.05.14 0 0 19650

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!