14.40kor indul egy busz a zegi nagybuszmegállóból! ez nagyából jó neked mert kb 14.48 körül ér teskándra legkésőbb. a következők a megállói:
- Indul - zeg buszmegálló
- olai templom
- Bútorgyár (nem biztos h, megáll)
-Műbútor ktsz (Nem bittos h, megáll, de valószínű)
-Hűtőház ( telán megáll)
-És teskánd sport pály kávási elágazás
nah neked itt kell leszállni! aszem 42ft a jegy teskándig ha jól eméxem max 46.
De ha ott maradsz a söför melett elől akkor látnifogod mikor érsz oda és ha szólsz h, oda szeretnél menni és segítsen mikor kell leszálnod segíteni fog!
Tom mert énis arra felé lakok csak én tovább megyek kávásra!
Szevasztok srácok!! Van egy kérdésem hogy leeht kijutni Zalaegerszeg belvárosából Teskándra buszal?? Meg visza mert befulladt a kocsi és buszal kéne mennem!! Kérlek titeket minnél elöbb válaszoljatok elöre is köszi!!
A Budapest Black Knights vendégül látja az Uzsgorod Warriors csapatát, s remélhetőleg megyszerzi az első magyar győzelmet a honfitársaink ellen eleddig veretlen ukránokkal szemben!
Gyertek minél többen szurkolni, a bajnokságban induló csapatok pedig scoutolni!
Helszín, idő: BVSC stadion Szőnyi út, 04.15. szombat 14:00
a kazit meg nem tudtam atvenni. nem irom le hogy miert, mert nem akarok csunya szavakat hasznalni. de ma odaadom Jimynek, es o holnap viszi a kazit, DVD-t mindent...
Ok- ok majd akkor szombaton találkozok azokokkal akik kint lesznek lehet hogy kések kicsit de mindenképpen megyek!! Köszi az infókat majd ha lesz valami újj akkor még irok!
en is roplabdaztam regen. :) meg kaposvaron is voltunk nem egyszer, de te akkor meg.... :)
sajnos en nem tudok szombaton edzeni, mert husvet.... csalad. stb.
ami a videot illeti, szereztem kamerat, de sajnos KABELT NEM!!! de Jimmy-nek odaadom ma a kazit, kamerat... es holnapra megvan minden. beszelek vele, hogy annyit irjon amennyit csak tud, aztan 500-600FT-ert arulja. :)
viszont KULLANCS!!! tudod mi hianyzik a videorol?? az eleje. :(
Igen megértem és akkor most hivatqalosan is mondom hogy szombaton lesz egy megfigyelő náklatok szerény személyemben!! És ha lehetséges akkor majd valakivel szeretnék is beszélni különböző dolgokról és akkor majd elmondom hogy mennyi igaz abból hogy mi együtt indulnánk valakivel is!! Egyébként én csak arra lennék kíváncsi hogy milyen gyakorlatokat csináltok hánnyan vagytok és hogy milyen szinten a playbook-otokba nem szeretnék beletekinte ne izgulj :D De nagyon szovesen megyek megnézni titeket mivel én egerszegen születtem és sok minden od a köt hála istennek :)))) Akkor szombaton találkozunk remélem.
Nost minden héten szerdán 16.30tól és szombaton 14.30tól van edzés a teskándi focipályán!
Az h, meglehet e tekinteni az persze attól függ h, milyen szándékkal?! :P
Amúgy persze de ha tudjuk h, van ott valaki egy másik csapattól akkor persze olyan dolgokat nem csinálunk ami a mi playbookunkat veszélybesodorná vagy láthatóvá tenné más csapatok számára!
De ha gondolod gyere ki nyugodtan és akkor majd szólj és elintézzük h, mindenki tudjon róla ugyanis ez elengedhetetlen legalábbis a vezetőség részéről! Jó ha tudják h, más csapattól is figyelik az edzést remélem megérted!
Amúgy menyi igaz abból h, ti összevontan fogtok vagy előfordulhat h, összevontan fogtok indulni a bajnoksággal mert amikor beszéltem a Márkal ( - Kaposvár goldenfox QB - ) akkor ő mondta h, lehetséges?!
Szevasztok Predator-ok!! Gálos Bálint vagyok Kaposvárról és lenne egy fontos kérdésem hogy most a héten tartotok-e valamikor edzést és ha igen akkor mikor és hol?? Fontos lenne mivel szeretném megnézni egy normális csapat edzését mint a tietekét!! És persze ez is egy kérdés hogy meg lehet-e tekinteni vagy nem!! Szeretném ha ide vagy az e-mail címemre válaszolnátok ma estéig előre is köszönöm! My e-mail: blint@gerysoft.hu