néha észre is vettelek? néha? már kezdtem magam furán érezni, hoyg hol utánad, hol oz után kajabálok. ha nem írtam neked tucatnyi szerelmetes levelet, egyet se....
Béla bácsi hadonászott mindig borítékokkal, ha már bepuszilta a nyolcadik sört.
A tenyeréhez veregette a borítékot, és fontoskodva megjegyezte: "Ha te tudnád azt, amit én tudok! Ha te láttad volna azokat a kartonokat."
Eldicsekedett azzal, hogy ő találta ki a legszebb fedőneveket, szóval dicsekvő volt mindig is ez a nyelvész Béla. Aztán leesett a székről, a fikusznak meg annyi.
az jó. de mondtam, elkéstél. én kivinom csapataimat a klubból. maradok a saját vizeimen és esetleg iván és a te itteni, azaz fogcsikorga topicodban, de a jelszót tudod. utánam srácok.
Ez egy tipikusan topicsüllyesztő hozzászólás volt, ezért most szeretném tisztelt nézőközönség figyelmét elterelni erről az előbbi hozzászólásról.
Jónéhányszáz hozzászólással ezelőtt az volt a saját magamnak kitűzött - egyik - feladat, hogy John Boorman egyik filmjéről írok ide - de talán ez is nagyon süllyesztő hatású lenne most.
Szóval mi marad? A kiről való beszéldei beszélés menti a talán még megmenthetőt?