volt régen egy sextris nevű tetris játék, amit még azt hiszem 286-osra terveztek. aztán mikor boldogult ifjúságomban a kezembe került, a 386, vagy 486-osomon úgy hasított, hogy nem bírtam levetkőztetni a nőciket, olyan gyorsan potyogtak az idomok:-)))
Most cseréltem le a gf4-emet egy Radeon 9800-ra. Namost a játékban olyan gondom lett, hogy a motorkiválasztásnál vagy a fejlesztésekre fordított %-ok belövésénél igen gyors lett a játék. Szóval nem tudom egyenként léptetni 2-3-at ugrik egy lenyomásra pl. a százalék.
Viszont a kis gyorsítás gombra sokkal gyorsabb lett a játék jobban gyorsítja az időt ez viszont jó mert korábban ha arra mentem akkor is alig volt gyorsabb mint tv néztben az idő múlása.
Megnéztem az uj2003-as update-t, de már gyorsan töröltem is. Nagyon felületes munka. Tulajdonképpen csak a neveket és a képeket irták át benne, a többi a régi. Ezt egy kis editorral bárki megcsinálhatja, mégpedig úgy, hogy azért ügyel a részletekre is.
Kicsit durva, hogy például Heifeld 37 éves, vagyhogy a Toyota a leggyengébb motor, stb.
Szar az egész, úgy ahogy van, emlitést se érdemel. Sajnos ..(((
Nekem elindult Xp alatt úgy is hogy felraktam ezt a 2003-as firssítést. Sőt én nem is raktam fel semmi Xp patchet mert nem is tudtam hogy van. Az exe-n át kell állítani a Compatibility modot Win98/ME-re úgy jó lesz. Az a gond hogy az időmérőn/versenyen ötletszerűen kidobott a desktopra ezért is uninstallálta aztán.
Én nagyon szurkolok neked, de tartok tőle,hogy a patchet a régire csinálták, és az úgy fut xp alatt(nem fut), mint az xp patch nélkül. szóval szupi a helyzet:-) Térjünk vissza a w95-re:-)))
Ja azon meg nem tudok dolgozni.:-(