Egyiptomi játékosoknál sajnos 1 baj van nagy az ingadozás a játékukban hullámzó hol képesek akár világ színvonalon játszani hol nagyon gyengén ! Stabil játékra hosszútávon még egyet sem láttam jól játszani .Ottvan pl Yahia elődje El-Ahmar hihetetlen játékos volt a maga idejébe (még talán most is) Flensburgban is megfordult de stabilan ezt a játékot sohasem tudta hozni .Kérdés miért van ez és sajnos elég jól látjuk ,hogy a mi Yahiánknál is ugyanez a dolog van .
Én is azt látom, hogy a jelenlegi Mahét top szinten nem tudnánk pótolni. Claar esetén pedig a Magdeburgról szóltak pletykák, bár hivatalos bejelentés nem rémlik.
Reméljük az ebben kompetens személy/személyek a klubnál lásd Nagy László, igen :D El Deraa szerintem mindenki számára nagy talány. Nem ismeri az európai rendszert, a spanyol stílussal is "csak" a válogatott révén ismerkedik, bár Parrondo egy jó edző, tőle lehet aztán tanulni. Amit én látok, az az, hogy lőni nagyon tud, de azt is félközeli falonvégzett munkából, az hogy kombinatív játékban milyen lesz, max megsaccolni tudjuk. Szoktuk mondani, amíg nincs itt ne ítélkezzünk, de nekem Yahia nyilatkozata alapján meg pláne, eddig úgy fest, hogy "hangulat javítónak" jön Omar barátjaként.
Klasszikus irányítóként szerintem nem sokan vannak előtte. A már említett Gottfridson komplexitását tekintve is biztosan, Felix Claar már afelé tart, hogy klasszis legyen és ott van még Steins illetve Cindric. Meg nyilván univerzális játékosként Sagosen, de ő egyrészt elkelt, másrészt inkább lő mint helyzetbe hoz. Akire érdemes lehet majd figyelni az az Elverlum fiatal irányítója Tobias GrØndahl, fiatal és agilis, bár ezekkel a paraméterekkel esélyesebb egy Bundesliga, mint a Veszprém...
Nekem Mahé az egyik legszimpatikusabb játékos,de szerintem a top irànyítók mögött egyel.Ha tudnánk helyette hozni jobbat én elengedném.Egyedül ami közrejátszhat az az hogy Fabregas-szal jo a kapcsolata,már ha utóbbi jön egyáltalán.
Közben hivatalos lett amit már lehetett tudni, Stas Skube Kielce->Montpellier 200.000€-ért. Amit a lengyelek művelnek mostanság egyre nagyobb talány. Oda érkezőnek két lehetséges nevet mondanak; Steins és Mahé.
A kielce dörzsöltebb attól, mint hogy közvetlen riválisának adjon kölcsönben játékosokat, Lásd Jaganjanc-Löwen, Vujovic-Hannover. Paczkowski kivétel volt, de nem véletlenül engedték el hozzánk... ( amúgy a fehérorosz eltiltás miatt ő visszakerült Lengyelországba és nevezve is lett a BL-keretbe)
Én elnézegettem olna jobb átlövőben Branko Vujovicot is. Igen csak alulértékelt játékos a kis Dusi mellett Kielcében. Sajnos róla is lemaradtunk, mert megy Hannoverbe.
"csapat szerkezete sem teljesen optimális, egy vagy több nagyerejű, gátlástalan lövő hiányzik. Viszont, amit tudunk a következő két év játékosváltozásairól, azt gondolom nagyon komoly csapat épül itt, plusz a fiatal magyar játékosok, akikből ebben a közegben ki fog jönni az igazi tehetségük"
Ezek alapján meg lennék lepve, ha nem érkezne egy nagyobb név irányítóba is. (akár Gottfridsson)
Jó volt olvasni az interjút, de az ügyvéd úr kritikát csak nagyon finoman fogalmazott meg benne, ami érthető is, hiszen nem ez volt a beszélgetés célja.
Azért én bízom benne, hogy ha nem is ír, időnként olvassa a fórum hozzászólásait.
mai napig vérbeli Veszprém szurkoló nem egy politikai bábu aki csak a pénzért jött ide mint sokan mások a jelenből és a múltból! Péter meglátásai mindig szívesen olvassa az ember mert nagyon jól látja a mai napig a dolgokat a Veszprém körül .Sajnálom ,hogy nincs köztünk már itt a fórumon .