Keresés

Részletes keresés

'Quanon Creative Commons License 2023.11.04 -3 3 10997

A civil áldozatokról:

Mindenkit kinyírtak. A túszokat is.

Yasmin Porat túlélte: Miután a speciális alakulatok a helyszínre érkeztek, mindenkire lõttek. A túszokra is.

A civil áldozatok nagyrészét a zsidók ölték meg.

Előzmény: margarita02 (10995)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -5 4 10996

Minden, még a gázai áldozatért is a Hamasz a felelős.

Előzmény: margarita02 (10995)
margarita02 Creative Commons License 2023.11.04 -3 4 10995

Uncsi már ez a süket hanta. 

Izraelben minimum 1400 civil áldozat van, plusz a több száz túsz, akit elhurcoltak, pár hónapos csecsemőktől az aggastyánokig. Isten tudja, hányat öltek már meg, és akik élnek, mit állnak ki. Azok után, amit például Shani Loukkal csináltak, sok jóra nem számíthatnak. 

Gázában pedig x ezer áldozat, aminek a Hamász-minisztérium minimum a dupláját hazudja. Ezeknek a nagy része terrorista görény, egy része a saját szar rakétáik áldozata, a maradék pedig azok a civilek, akiket a terrorista görények élőpajzsként használtak.

Ennek fényében különösen undorító, hogy még neked van pofád dehumanizálásról hallucinálni. Ha tudni akarod, mi az, nézegesd a kedvenc terroristáid készítette felvételeket, például a fent említett Shani Loukról. Biztos vagyok benne, hogy tudod, hol találod meg őket.

Előzmény: X700 (10971)
_Wisp_ Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 10994

Te hol élsz, királylány?

Előzmény: Gagyigó (10985)
Manleu Creative Commons License 2023.11.04 -3 0 10993

A nagy számok törvénye alapján müködik ugyanúgy ahogy a Phalanx légvédelmi gépágyú.

Kílő ezer lőszert a c felé valamelyik majd csak eltalálja cimmel.

Működik a dolog, csak itt a mesterséges inteligencia tart célra.

Előzmény: Törölt nick (10990)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -5 1 10992

Hozd haza őket. - Most!

zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -3 2 10991

Pechedre olyantól másoltam ki aki a terepen van.

Szerintem csak félművelt vagy a fizikai valóságból.

A vízvezeték miatt folyamatosan röhögök. Rajtad.

Előzmény: Törölt nick (10990)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.04 -3 0 10990

Te tényleg síkhülye vagy a fizikához.

A fegyver hagyományos lőszert lő ki, gyakorlatilag géppisztoly lőszert.

Azt meg a kilövés után nem lehet irányítani.

Tehát miután elhúzta a "mesterséges intelligencia" az elsütő billentyűt (ravaszt), hogyan irényítják tovább a lővedéket?

Húúúúúúú......

Előzmény: zicharonot (10988)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.04 -3 1 10989

Ma Berlinben

Jól megbüntetni azt, aki csinálta. Megrongálta az alatta lévő plakátokat.

Plusz tiltott reklám.

Előzmény: zicharonot (10987)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -2 2 10988

A Smartshooter (SMASH) mesterséges inteligencián alapuló célzóberendezés az egyén önvédelmi eszköze a drónfenyegetés ellen.

Gyakorlatilag lehetetlen elvéteni vele a célt.Az egyetlen hátborzongató dolog benne, hogy a kezelő csak megjelöli a célpontot, az elsütōbillentyůt a mesterséges inteligencia húzza meg. Tegnap, valahol a gázai fronton.

zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -5 2 10987

Ma Berlinben

zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -4 2 10986

Nem. Felnőtt.

Dafka 13 éves kor fölött felnőttnek tekintik őket akkor miért ne lehetne Hamaszos?

Előzmény: Gagyigó (10983)
Gagyigó Creative Commons License 2023.11.04 -3 0 10985

“Aki olyan politikust támogat, aki ellenzékből elzavarja a muszkát, hatalomban meg ruszki davajt mond-az muszkaszopó.”

Csakhogy ez csak a ti fos, balos narratívátokban létezik.

Előzmény: _Wisp_ (10976)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -4 2 10984

Izrael mind délen, mind északon a határmenti teleüléseket kiürítette.

Hamasznak is ez a kötelessége amit nem teljesít.

Előzmény: Manleu (10982)
Gagyigó Creative Commons License 2023.11.04 -4 0 10983

Hamaszos gyerek??? Normális vagy?

Előzmény: zicharonot (10980)
Manleu Creative Commons License 2023.11.04 -3 2 10982

Sőt még a dinoszauruszok kihalásáért is.

Előzmény: zicharonot (10981)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -4 3 10981

Palesztin áldozatokért is a Hamasz a felelős.

Az ukránok, oroszok, Izrael is a hadműietek által érintett területet kiürítette.

Ez kötelessége a mindenkori hatalomnak. A Hamasz viszont eltorlaszolta az utat,

sőt embereket is lelőtt azért, hogy ne tudjanak elmenekülni. Ezért csak kb. 800 ezer

ember tudott délre menni

Előzmény: atherton_ (10977)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -3 3 10980

Hamasz adatok.

Ebből hány Hamaszos akit civilnek adnak el?

Előzmény: Törölt nick (10979)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.04 -4 0 10979

A Gázai övezeti egészségügyi minisztérium legfrissebb adatai szerint a Hamász október 7-i támadásának megtorlásául elindított izraeli hadműveletnek már 9488 halálos áldozata van az övezetben, közülük 3900 gyerek és 2509 nő. .

(MTI)

Törölt nick Creative Commons License 2023.11.04 -4 1 10978

Hogyan sikerült kiszabadítani a túszként fogva tartott katonalányt

Azt önként adta vissza a Hamasz, még hurinak sem volt jó.....

Előzmény: zicharonot (10975)
atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 0 1 10977

nem írtam olyat, hogy keveslem és nem dehumanizálok semmit.

és nem tudom, hogy jött ki neked 10000 palesztin. tudtommal senki nem számolt meg pontasan még ott semmit.. lehet kevesebb, de lehet több is.

"nálatok"

kiknél? én nem állok egyik oldalon sem!

nem érdekel sem izrael, sem palesztina, csinálják csak úgy ahogy akarják. ez nem az én ügyem. én nem ebbe ártom bele magamat. tegyen mindegyik a saját meggyőződése szerint. (annyit mondtam csak hogy izraelnek joga van ott létezni, és ha a palesztinok nem képesek megbékélni, akkor elég nagy az arab világuk izraelen kívül is..)

én európa és a fehér rassz oldalán állok, ez az ügyem, így nekem elsősorban brüsszellel van bajom, meg a általános képmutató jóemberkedéssel miközben a saját sírunkat ássák.. és azzal, hogy innen akarják megítélni, hogy ott mit és hogy kellene.. miközben európát teszik tönkre, mert annyira "jól sikerült" nyugaton az integráció, hogy kötelezően szét akarják osztani a "kiváló munkaerőt".. nyilván ez önmagában is egy beismerés hogy egy ordas kudarc az egész bevándoroltatás.. de mégis folytatják, és én nem szeretnék európai gázát meg kalifátust, pedig időkérdése és ez lesz, ha így folytatjuk..

az iszlám potenciálisan egy szélsőséges, harcos, hódító vallás.. intoleráns.. ha egy jámbor muszlimnál egyszer valami miatt betelik a pohár, akkor radikalizálódik, és kész ideológiai öntettel öldöshet hitetleneket szakmányban..

de nektek vérezzen csak a szívetek a palesztin áldozatokért, az enyém a mi gyerekeinkért és unokáinkért fog, mert az lesz itt is, mint ott okt 7.-én. és megint nem tanulunk belőle, hanem 1-esre vizsgázunk a szépelgő elveinkkel.. és bárgyúsággal.. és siratjuk a muszlimokat..

a pokolba vezető út pont az ilyen merő jószándékkal van kikövezve, mint amit itt toltok, meg mindenütt ez folyik.. és engem ez basz fől.. robogunk tovább a szakadékba, mert ne legyen kétséged európa népei a következő eu-s választáson is ugyanúgy megszavazza a hóhérjait ahogy eddig is, hiszen nem ellenük tüntet sosem.. most sem.. hanem a nyomorult palesztinokért.. ez az ami kell nekik.. a bárgyú birka jóemberkedés..

_Wisp_ Creative Commons License 2023.11.04 -1 0 10976

olyanokat muszkaszopóztok, akik sosem állították, hogy szopják a muszkát."

Aki olyan politikust támogat, aki ellenzékből elzavarja a muszkát, hatalomban meg ruszki davajt mond-az muszkaszopó.

Előzmény: _vásárhelyi lendület (10952)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -5 1 10975

LABIRINTUSHÁBORÚ

Hogyan sikerült kiszabadítani a túszként fogva tartott katonalányt

Miért üzent hadat Jemen Izraelnek

Mi a geopolitikai jelentősége a Chetz/Arrow/Nyíl légvédelmi rendszer első sikeres bevetésének és miért jó hír ez Európa számára

Jó dolog-e, hogy az USA különleges műveletiseket küld a túszok felkutatására

X700 Creative Commons License 2023.11.04 -2 0 10974

Mostantól mi vagyunk a jó fiúk?

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (10973)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 10973

Mit mondtam vidéki kolléga?-;)

Fing, fiiing!-;)))

https://444.hu/2023/11/03/nem-osztotta-meg-a-turk-tanacsot-gaza-bombazasa

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (10395)
X700 Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 10972

Az elején benne maradt némi nem odavaló szöveg.

X700 Creative Commons License 2023.11.04 -1 3 10971

Az igazság a cukorrólnem jó dolog ha katonai műveletekben civilek hallnak meg, de még nem volt olyan háború amiben ne fordult volna elő

Az arányokkal van igen nagy probléma.

Leamortizálódott a házak nagy része, meghalt 10 ezer ember köztök sok gyerek és nő.

Amit te kevesellsz, én pedig sokallom, pedig ez objektív mércével is sok.

de énnél sokkal rosszabb a terrorizmus ami direkt civileket támad..

Nagyon cinikus, dehumanizálod a palesztin áldozatokat.

Neked 1,400 izraeli sok, 10,000 palesztin pedig kevés.

Az egész iszlámra érted a töredék szélsőségest.

Hogyan érthetném meg, miként verték ezt a marhaságot belétek?

Nálatok is vannak szélsőségesek, de inkább hazai példát említek.

Egy szélsőséges csoport kisebbségi embereket ölt néhány éve véletlenszerűen szórakozásból.

Ez alapján elfogadnád, hogy Magyarország a kisebbségei kiirtására esküdött fel?

Előzmény: atherton_ (10968)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -5 2 10970

zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -6 2 10969

atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 -1 5 10968

nem jó dolog ha katonai műveletekben civilek hallnak meg, de még nem volt olyan háború amiben ne fordult volna elő.

de énnél sokkal rosszabb a terrorizmus ami direkt civileket támad..

ennél már csak egy rosszabb van a szememben: ha egy civilizáció annyira elpuhult a jólétben, hogy önmagát számolja fel, a gyermeki jövőjét és életterét átadja az iszlámnak, már ha vannak egyáltalán még gyermekei, vagy lmbtq-agymosottak, akik a saját életüket cseszik el, és 40-50 évesen garantáltan már egy gyerektelen kiégett perverz nihilista barmokként végzik.. és akik abban élik ki magukat hogy az ellenségeiknek szurkolnak.. és ettől érzik magukat "szívszaggatóan" jóembernek, mert hogy mennyire vérzik a szívük a palesztinokért, noha annyira önzőek hogy gyereket sem vállalnak. az mindennek a legalja.. picsogjanak csak ahogy tetszik.. izrael meg teszi azt, amit tennie kell. még ha sajna vérnek kell folynia, akkor folyni fog.. 90 éve élek ott ellenséggel körbevéve, pontosan tudják mit csináljanak.. bégessenek csak nyugaton. aki nem spártában nőtt fel helota tengerrel körbevéve, az úgysem érti ezt a kékosztriga bárból okoskodva.

Előzmény: X700 (10963)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!