Na, végre, Csabee!!! Már vagy 5* beharangoztalak :)))
Színvonalad a régi, ez remek - caskúgy, mint a sorozatod. Grat!!!
(Félve merek csk kérni egy lopósat a tartóskenyeres miatt, de oylan jókat szoktál írni -emléxetek még, tagok, a korszakalkotó "lövegszopó"sra? :)))
Kis kihagyás után gondoltam, ismét megzavarom társaságotokat. Szóval mostantól az Isten sem ment meg benneteket soraimtól!
Hiába csábítottam lakásomra repülôgépmodellt nézni, ô inkább gyorsétterembe vágyott Azért mentünk ma ketten „Mekibe",
Mert nem jött a makettem neki be.
Nagy írónk nem hajlandó mesterséges lesiklópályát használni Az igazihoz hű Móra,
Ezért nem megy műhóra.
Az elôadás érdeklôdés hiányában megtartva! Dobogó szív, nedves kéz, ô
Mégis kilép, s szól: „Kedves nézô!".
Ó, azok az adalékanyagok, avagy az a fránya ételallergia! Konzervhús és tartóskenyér,
Fáj tôlük a tarkó, s tenyér...
Áll a munka a téeszben, ám az aratólányok mégis vidámak Tönkrement a cséplôgép,
De hál’ isten a gép-lôcs ép!
Utálom a sört, ám imádom a vitamindús elôételt... A komló hidegen hagy, (s a maláta).
Kedvencem a hagymasaláta.
Isteni párbeszéd – Hát Te ki vagy ott fent? – Szia!
– Én vagyok Mária szent fia!
Már az avarra is beinduló remete sirámai
Nem akarok levelet hágni,
Valahogyan le lehet vágni?
A rejtőzködő gyújtogatót elárulja egy jel, s főleg hogy csurog a nyála a lángok láttán... Gyanús nekem itt e lábnyom
Meg a hang, mi mondja: nyám, lob...
Egy apró gyerkőc kivételével visszarettentek a versenyzők a jeges folyó leküzdésétől a vidéki Schirilla-emlékversenyen Bár próbálkoztak Maros-szerte,
átúszni csak egy szaros merte.
Orosz barátom a konkurens játékkonzolra esküszik, pedig a SONY-nak jobb a színes grafikája Mondd csak, reád mi vár, Ványa: SEGA-láz?
A PlayStation szivárványa megaláz!
A zempléni község értetlenül áll a köztársasági elnök ottani szőlőspincéjének kirablása előtt Találgatják Mád lakói:
hová lettek Mádl akói?
A kelet-magyar nagyarc bizarr szadista hajlammal bír a gólyák iránt Üldözi Kelét Bihar apja,
ha elkapja, belét kiharapja!
Az új BKV-sofőr mesterien eligazodik a zegzugos környéken Az úthálózat bár oly kusza,
pontosan jár Károly busza!