Mezőtúrra nem hinném, hogy megyünk.Most a lemezre kell minden garas, meg amúgy is csak a Leukémia érdekelne.De maj ősszel iszunk czimborra, a közös koncerten.
Na akkor most jöjjenek a képek...
Ja, Viscera kérlek dobj egy mailt a postacímeddel (nem találom a maílcímed sem).Felvettük a demót, és küldeném!!!
Na, hát ha megengedtek egy kis frenkizést, meg önreklámot, tegnap volt a gyiplyomaozstyóm osztán má gyiplyomássoss embör vagyok.Az első képen szerény személyem látható, a másikon meg édesanyámmal karöltve (én vigyorgok anyukám sír).
Na délután meg töltök fel jó kis buliképeket a közelmúltból.Tegnap jártam Mizónál, és hoztam tőle aranyos fotókat:-)
Malmsteen nem nemnormális, hanem alkesz, enyhén...:-)
Az a hellzet, hogy tök vidám vagyok.Tegnap végre kimozdultam itthonról, és Fácánnal, illetve Kukiverővel buliztunk egyet Szegeden.Geci jól éreztem magam.Tökre feldobott, főleg az a tény, hogy találkoztam tök véletlen a régi (5 éve már)szerelmemmel.Juhhhééééééjjjjjjjjjjj:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Éljen a boldogság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éljen a vidámság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éljenek a nők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hétfőn hazafelé a vonaton kaptam egy sms egyik ismerőstől, hogy megyek-e vele Malmsteen koncertre, van 2 ingyenjegye. Hát épphogy kibirtam végig. Az énekesük nemtom hogy került oda, a Malmsteen meg szerintem nem normális, meg baromira nem is szimpatikus. Legközelebb inkább iszok valamit :) És ugye honnan volt az ingyenjegy? Egy női magazin női újságírójától :) Érdekes, hogy ilyen újságoknak osztogatnak ilyen jegyeket.
Hát most beszartam gyerekek! Lappossschh leszervezte a stúdiót végre, mi meg a szélütött Ottóval sehogy nem állunk a témáinkkal, pedig még ezer dolgot kéne berakni a szaros nótákba és nekem még ezer más dolgom van.De megvan a megoldás!!!!! Lenyúlok jónéhány témát a kedvenc bandáimtól, minimálisan átvariálom őket, ha lehet és kész is. Úgyhogy előre is szeretnék elnézést kérni Viscerától és Diesel Diablótól,ehe-ehe!!!!
Egy nő vásárol a szupermarketben. Vesz: - 2 liter 2,8%-os tejet, * egy doboz tojást, * egy doboz narancslét, * egy fej káposztát, * egy negyed kiló kávét, * 20 dkg sonkát. Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi: * Te biztosan egyedül élsz. A no meglepodik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló... Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyat amibol a részeg következtetni tudna az o családi állapotára. Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez: * Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de mibol jött rá, hogy egyedül élek? Erre a részeg: * Mer randa vagy!
Na gyerekek!Köszönöm a sok vígasztaló szót!Jó esnek ezek ilyenkor, de napról napra jobban érzem magam, meg egyre inkább kezd elszállni az a rozsdaszín felhő ami körülvett.Asszem vissza kell hogy térjen a "nőkkel geci Gergő", és egy életre eltűnik a "rendes romantikus Gergő".Már csak pár óra és megtörténik a transzformáció (vagy maszturbáció??!!).hehe
Ja, hogy az Angertea-ről is szó essék.Ma zsíroztam le a stúdiót, és úgy néz ki, július 4-én elkezdjük venni a dobot az új lemezhez.Augusztus elejére fel lesz véve a teljes lemez, aztán jöhet a keverés.Szerintem szeptemberre kész lesz a lemezanyag.
Télleg, meg eldicsekszem már, hogy megkaptam életem első állását a szentesi gimiben(úgyhogy sokat kell állnom mosmá:-)).
The mantra originated in India; as it moved from India into Tibet, the pronunciation changed because some of the sounds in the Indian Sanskrit language were hard for Tibetans to pronounce.
szerintem új ihm olyan este nyolc körül jön ki, de tudod, hogy van ez nálunk, egy-két évet csúszhatik. de nem fog ütni, hiszen ez egy élettelen tárgy, se keze, se lába.
a nők is csak emberek, erről van szó. eheeheheheheheeeee
Ugy beszeltel, mint akinek nincsenek problemai a fuvezessel... es nincsenek is ;)! IHM mikor jon ki, mert nekunk elotte ki kell dobni, hogy az ne tudjon akkorat utni! ("Az uj IHM...? Kerem az OHM utan, mar minek?" - fogja majd barmely random parasztbacsi valaszolni a kerdesre)
Laposs: egy elmelet szerint, a nok ilyenkor arra varnak, hogy megmutasd a dominanciat. Ok sajnos nem jutottak tul a "bunko alfa-him uti a majomcsapatot" es jajjdeferfias. Eroszakold meg egy kuka tetejen, majd tavozz hidegen.
Vagy hasznalj ero-villamokat, mint Palpatine ("Endless... POWEEEEERR!"). Ha valakinek van kepe rola, kerem, tegye fel.