A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Köszönöm a választ. Gondolom akkor tudod, miért kérdeztem...
Így lett egy teljesen ellenfényes képed róla, de ha úgy kapod le, ahogy a végállomás felé tart, akkor akár egy tökéletes, napos képed is lehetett volna róla - ajtós oldalból.
És érdekes, hogy ők sose számolnak be ilyen afférról -vagy mert nekik nincs ilyen, vagy mert normálisan tudják kezelni az esetleges atrocitásokat. (Mert lehet normálisan is, tapasztalat).
Igen, csak a régieket az utolsó pillanatig futtatták elhúzandó a papírmunkákat -és a legvégső határnappal lettek átrendszámozva (úgy tudom, a vizsgaszemlések, melyeknek korábbra esett a vizsgájuk pár nappal-héttel, ennyivel korábban kapták meg).
Azongondolokodom már egy ideje, hogy ugye a BKV buszok 2000 körül kapták meg a BPO-BPI rendszámokat, és akkor már rég a H betű körül tartottak a rendszámok. Hogy kaptak mégis B-s renszámot? Fenntartották már előre a BKV-nak?
Egyetértek veled. Nem tudom, hogy miért kell ide irkálni a napi buszsofőr vs. fotós párbajt, amikor minden tt. teljesen teszik rá, hogy ki mit mond a sofőröl vagy a fotósokról. Ha én pl. lekapok egy buszt és elkezd velem balhézni a vezér, hogy közterületen nem szabad meg stb., akkor nem az lesz az első dolgom, hogy leírjam az egész balhét. Akik ilyen eseten voltak, akkor ne itt írják meg az egész történetet. Ha annyira akarnak beszélni erről, akkor beszélgessenek a ismerőseivel vagy mással.
Akkor nem lesz szerencséje egy vagy két embernek, ha teszemfel egy ilyen heves vérmérsékletű járművezető nyugdíj vagy munkahelyváltás előtti utolsó napját tölti épp a kormány mögött, és ha felhúzták, "minden mindegy" alapon eltángálja azt, aki csörgőre húzta.
Én nem utaztam rá és nem is tudtam hogy ott lessz és nem is figyeltem hogy kia sofőr!!! És csupán leszáltam 11-87-ről mert füstölt a difi-je meg lefotóztam aztán jött ő ...
Egyébként teljesen egyetértek veled, nagyon nem fog ez jóra vezetni, amit az itteni sulinetes banda csinál. Nem az lenne a lényeg, hogy a balhésabb, vagy csak kevésbé nyugodt sofőröket elkerüljék, hogy nyugodtan lehessen fotózni?? Nem bazmeg, külön utaznak rájuk...