Helló,egy ilyen kapcsoló pont jó lenne nekem,árban is megfelelő! Ezeknek,egyforma a csatlakozójuk mindegyiknek?Nekem ami volt hozzá az kicsit más képpen nézet ki,téglalap alaku volt,és a tekerője azt nem tudom milyen lehettet,mert csak egy csonk ált ki belőle sosem volt meg. Az aljában egy kis négyzetes csati van,benne négy vezetékkel.Ez jólenne hozzá?
Sziasztok Airtop 2000-es fűtésem van a kocsimban,és szétment benne a kapcsolója.Érdekelne engem hozzá valamilyen tipusu,program kapcsoló! Nekem,sima tekerős volt,de jólenne egy programozható,minden megoldás érdekel!! Valami címmel tudnátok segiteni!!!
Szerintem csak a kezdőidőt lehet beállítani és fél óra az egyszeri üzemidő. Utána automatikusan kikapcsol. 20 percet csak úgy tud üzemelni,ha te manuálisan lekapcsolod.
Sziasztok! W124-es mercimben (amit pár hete vettem) webasto állófűtés van a képen látható programozó felülettel. Szeretnék meggyőződni, hogy jól funkcionál. A segítségeteket kérném, hogy miként kell felprogramozni a szerkezetet, ha mondjuk azt szeretném, hogy kapcsoljon be holnap reggel 6:40-kor és kapcsoljon ki 7:00-kor? (Remélem jól tudom, hogy ez arra szolgál) Mindenesetre valahogy nekem nem jött össze.
Addig eljutok, hogy az óra szimbólumú gomb benyomásával beállítom a rendszeridőt. Ezután próbálkoztam és az 1-es gombra egy kezdő időpontot míg a 2-esre egy befejezőt állítottam, de nem akart működni. (Látszólag minden gomb működik és csinál valamit, csak nem áll össze :) )
Köszönöm a segítséget. A szekszárdi minősített szervíz segítségével megoldódni látszik a problámám. Már csak azt nem tudom, hogy peremes vagy perem nélküli kosár kell a D5WZ kályhához. Nincs valami rajz a neten ahol meg lehetne nézni?
Sziasztok!Kérnék egy infót!A Kályhától milyen távolságra lehet/szabad/ elvezetni a kipufogót?Igaz-e,hogy a szivónak ugyanolyan hosszú csőnek kell lenni,mint a kipufogónak?Mert különben nem üzemel rendesen?Jelenleg az ülés alatta a kipufogó,és üzem végén beáramlik a büdös füst.Köszi a segítséget!
Vettem egy Eberspacher d3WZ kályhát, mert az eredeti nem működött a Galaxyban.
Közvetlenül ez után :-) megtaláltam az eredeti hibáját, így most van egy felesleges kályhám. Szívesen elcserélném pl. egy üzemanyagpumpára + 2 izzítógyertyára a fenti kályhába, vagy eladnám.