A tippeket játéknaponként egyben kérem leadni, az előre feltett sorrendben, a topikban megadott hivatalos programban szereplő párosítások szerint. --- Tippet módosítani nem lehet. --- Tippelési határidő a mérkőzés kezdete, mérvadó az index órája. --- Pontozás: Kimenetel: 4 pont. A hazai gólok számának vagy a vendéggólok számának vagy az előjeles gólkülönbség eltalálása: 2-2 pont. A hazai gólok vagy a vendéggólok vagy az előjeles gólkülönbség esetén eggyel mellé: 1-1 pont. Így a teli 10 pontot ér, de egy tipp érhet 8, 6, 5, 4, 2 vagy 1 pontot is. --- Első tippedben jelezd, hogy a mezőny melyik csapatával szimpatizálsz! --- A 2014-15-ös bajnokság teljes menetrendje a 13313-as hozzászólásban (http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131290005&t=9073145) található, tegyél oda könyvjelzőt! --- A fordulóknál a forduló hivatalos dátuma szerepel, a feltett programtól lehetnek eltérések.
Én meg megkönnyebbülve olvastam, hogy már a 60. percben megvolt a 6 gól, így valószínűsíthető volt, hogy lesz még 7., 8. vagy akár 9. is. Az, hogy csak a 85. percben született meg a 7., már egy másik dolog. Egy 6-0-s teli nagyon elegáns lett volna, sajnálom, hogy nem jött össze. (De csak egy kicsit.) :)
Ennek a Kecskemét-Pécs meccsnek valóban sok pikantériája volt. Titeket "hátbaszúrtak", a pécsiek meg - ahogy NB2 is említette - hetek óta nincsenek annyira kiélezve. Erre csupán 5-en mertek az amúgy jó formában lévő Kecskemét győzelmére tippelni.
Irigyellek, hogy a tieitek megérdemlik, hogy Kecskemétről Nyíregyházára is elutazz(atok) elbúcsúzni tőlük. Én Győrben régen lehettem büszke a mieinkre.
OFF
A reggeli sport elolvasása után igen csak pipa voltam a tatabányaiakra, minek kell még 6-0 után gólt rúgni!? :)
Bárcsak ez lett volna a tegnapi nap legnagyobb baja. :(
A másik, hogy amikor tippeltem, még nem volt 100%-ig ismert a KFC->Vasas vonal.
Szerintem tegnap bárki jöhetett volna, ez a csapat lenyomta volna. Nagyon szépen akartak elköszöni. Megtették! És már csak ezért is elmegyek Nyíregyházára.
ON
Mindenkinek minden jót az utolsó fordulóra, csak ügyesen tippelni :) , és persze HAJRÁ KECSKEMÉT!!!
Szerintem, ha téged és juno3-at összeadjuk akkor Kecskemét viszi a primet /sajna ritkán kerültem erre felé, de a félpályás erdeményeimet is be lehetne akár számolni/
Filoztam, hogy szóljak, hogy a pécsi csapat eléggé félvállról veszi mostmár a küzdelmeket, de gondoltam Kecskeméten csak összehoznak egy győzelmet. Látom sokan telibetrafálták az 5-2:)
De a Hali meccsre Nagy Tamás szerint viszont már készülünk, és újra teljes csapattal megyünk ellenük.
Nagyon izgalmasra sikeredik a vége.
Úgy látszik, mindhárman nagyon udvariasak vagyunk, igyekszünk annyira kevés pontot összeszedni, amennyire csak lehet, hogy más kerüljön az élre. :)
Pedig Shylocknak majdnem bejött a Tatabánya-Monor 6-0-s tippje, illetve MÁV szurkoló is ha jobban bízik saját csapatában (mint azt tette egész évben), akkor most az ő hátát néznénk.
De így az enyémet nézitek még legalább 3 napig. Már csak az a lényeg, hogy mindketten ugyanazt tippeljétek, és akkor nekem csak le kell másolni a nyerő vagy vesztes (tulajdonképpen mindegy, nekem nyerő lenne mindenképp) tippeket. :)) És akkor enyém lenne a sportszerűségi díj is! :)))
Annak szurkolok, hogy bármelyikünk is nyeri, az utsó fordulóban produkáljon vmi emlékezeteset.