Igen,Mahé sajnos nem alkotott maradandót,viszont egy szerethető figura,de vannak nála jobbak. A szívecskék cuki kutyák száma megcsappana a fbn az biztos…Ha Rodri menne na akkor lenne gáz!
Bárkit is jelentsen be a Kielce,a jelenlegi keretből egy valakit a világ összes pénzéért sem szabad elengedni ,ez pedig Rodri,nagyon bízom benne hogy dolgoznak a hosszabbításán!
Gratulálok a csapatnak a hétvégi MK győzelemhez, nyilván a vasárnap már csak gála meccs volt, szombaton nem éreztem hogy hengerelnénk, de végül bedaráltuk a Szegedet, ahogy látom náluk az a baj, hogy bizonyos játékosok, akik amúgy tényleg nagyon jók, rájuk épül minden, viszont ha Ők nincsenek, vagy nem megy nekik, a következő sor egyszerűen nincs játékban / tűzben / nincs olyan tudásuk, de ez legyen az Ő bajuk. Kíváncsi leszek a hétvégi újabb meccsre ellenük. Bejelentések is lesznek gondolom hamarosan, azért Mahé nagy érvágás lenne, amiatt mert Pepa és Máté már megy ki, a fiataljaink Pepe és Gergő meg még nincsenek ott, kellene a rutin.
Amúgy ha Mahé,akkor elvileg mi fogjuk bejelenteni 1x utána a lengyelek. Ha igaz a lenggyel forrás és ők holnap,akkor mi ma. Blaginál is így volt,tőlünk jött az első hivatalos,utána Flensburg
Mem és Steins kiesik a listádból mert a Kielce főnök azt írta, hogy olyan játékosról van szó akinek 2023-ban járna le a szerződése de már most, egy évvel előbb elhoznák. Ennek a két játékosnak 2024-ig érvényes a szerződése.
Amikor Blago faultos lövésből fejbe találta nagyon sokáig reklamált a bíróknál, és utána a padjukhoz is úgy ment ki, hogy még Blagotinseket szidta. Én az ismétlések alapján a mezhúzást is figyelembe véve, nem éreztem szándékosságot, de ő láthatóan igen, talán azt cipelte tovább magában. Alapvetően is frusztráltnak éreztem a Szegedet, a mostanában csapnivaló büntetőzésük is azt mutatja, hogy valami fejben nincsen rendben náluk.
Ugyanide még megjegyezném, Bombac már a két csapat sokadik meccsén pécézi ki magának Blagot, és folyamatos pofázással, mutogatással próbálja hergelni, a legszebb andjelkovic-i hagyományok szellemében.
Én azért nem látom ennyire borúsan a helyzetet,a második félidő rendben volt szerintem,arra kellene alapozni és a támadásokat javítani,mert jelenleg vagy megoldja Nenadic vagy Nilson kb ennyi.
A második félidőben jött a jó védekezés és kapusteljesítmény, de a nem túl fantáziadús támadójáték miatt az is kellett, hogy a Szeged továbbra is rosszul büntetōzzön, és nagyon elfogyjon a végére.
Szép volt fiúk! Holnap minden körülmények között hajrá Veszprém!
Fájhat még hogy amikor elmehetnénk ilyen gyermeteg hibákat vétünk.
Amúgy nagyon nem szerencsés a jatékvezető küldés.
Próbálbak sem ide sem oda kedvezni de a hiba mi dig benne van és bárki veszít tuti felfogja ezt emlegetni. Igen, ha mi akkor az lesz majd hogy annyira ügyeltek rá hogy ne érje szó a ház elejét hogy átestek a ló túl oldalára.
Eddig is érett bennem de egyre inkább úgy érzem, hogy Elisson nagyon kell már. Strlek már nem a régi. Mondjuk az is igaz hogy egyedül tolja már jó ideje a balszélen.
Igazából nem kellene nagyon sok javulás ahhoz, hogy megfordítsuk a meccset. A Szegednél vannak extra teljesítmények, nálunk nem nagyon. Védekezésben és kapuban kellene több, a 15 lőtt gól egyáltalán nem rossz, a 17 kapott nagyon sok. De Momo eddig nem volt igazán jó az olyan meccseken, amikor az elejét nem tudjuk elkapni, nem tudunk kezdeményezni, folyamatosan mi kényszerülünk az ellenfél üldözésére. Ha továbbra is szegedi kontroll alatt marad a meccs, nem hiszem, hogy az utolsó 10 perc izgalmas lesz.
Tényleg nem szerencsés, hogy nem tudják a kommentátorok fenntartani a semlegesség látszatát.