Nnnna most megint szerelmes lettem. E28.... Nohab hang...... odabaszósan óriási faszagányos. kérem figyelni tesznek-e majd föl még videókat!!! és milyen szépen befaragták azt a motort.
- ez mii eez? - micsoda ? -jajj háát eez? -Ja az? Vas! - GYÖNYÖRŰŰŰŰ!
szóval akkor jóóónagy sz.pás életet lehellni bele?! na majd talán egyszer... köszi az infót!! amugy ez a V8 biturbo d ez naggyon keméény.. :) ha valaki csinál ilyet, vigyen már egy kört... leszakithatja az ember veséjét az biztos.. :D
A turbóm kicsit olajos, de amúgy semmi gond vele, szerintetek érdemes hozzányúlni? Egyáltalán lehet neki csinálni valamit (pl. tömítéscsere), vagy ha már lebontom fel kell újítani?
gondolatbetyár Már csak a 3. hely jutott neked...a várakozó listán.Vojnónak kiosztottam a feladatot,majd jelentkezik ha beépítés kész a projekt. Erről a szovjet vadászgépek jutnak eszembe.Egy hajtóműre szerelt kabin.. :DDDDD Iszonyat mekkorát mehet ezzel a motorral
BMWPower Akkor kedves Pisti,lehet sírni.A rendszámok színéből következtetve ismét északi agyament barátaink alkottak. http://www.youtube.com/watch?v=Je8EjFjxylQ
Valóban nem jellemző projekt az m57 beépítése. Igazából nem is a "hardveres" résszel van a probléma (szokásos karter és bakok átalakítása) hanem a "szoftveres" oldalon van a bibi. Mert hogy beinduljon az a motor ahhoz egy komplett 30d elektromos hálózatát kéne átlapátolni a kicsi e30-ba, ews-estűl, can-buszostúl ésatöbbi... (legalábbis 2-3 éve még ez volt az ábra míg foglalkoztam a dologgal, de azzóta sem jelent meg cr-hez programozható egyedi vezérlő tudtommal)
na beirom ide is, mégiscsak diesel a kérdés... elég hülye kérdésem lenne, de ti biztos többet tudtok e30-projektekről, mint én. szóval láttunk már ugye sokmindent e30-ban: épített 2.7et, 24V-t, nyóchengert, túrós nem túrós változatot, NODE! látott, avagy hallott, illetve olvasott-e már valaki közületek olyanról, hogy e30 m55 3.0??? rohadjak meg, nagyon érdekelne, hogy mit művelne egy olyan akár a gyári felállásban... ha annak, hogy én még nem találtam ilyet a neten se olyan egyszerű oka van, hogy absz kivitelezhetetlen, akkor ne kövezzetek meg, mert nem vagyok jártas az autószerelésben.. :) üdv és buék mindenkinek igy 2án.
foka05 Jó ám.Szívesen pedikűrözném ezen állatfaj körmeit.Van hozzá célszerszámom.(palázó kalapács) A felsorolásból lemaradt,hogy nem volt ék a tengelyben,és természetesen minden létező tömítés olasz tuningolva volt. (Pasta-tuning)
ha valakit érdekelne, black hella ,motoros, mind két oldali lámpa csoport, in pro füst színű index lámpákkal. A refi eredeti hella, a tompított bosch feketitve. A tompítottba a tükör gatya. kicsit foglalkozni kéne még vele. kérésre küldök képet
Szia! Hát nekem épp van egy...:) Mostanra terveztem, hogy szétbontom, de még nem álltam neki! Bővebb infót a korábbi hozzászólásomban! Még egyben van a blokk, akár te is szétszedheted, ha akarod. Hívj Bátran, üdv.Laci BMW E36 / 318tds / M41 174T1 bontás