Gr0! Van képed benyomni egy ekkora, erôtôl duzzadó sorozatot?! Ezek után elôállok a lankadt soraimmal...És akkor jössz ezzel a rossz ihlet-szöveggel...Egyszerűen irigy vagyok, na!
Topiktársak! Barátaim! Állítsuk meg Gr0-t!
Várom a javaslatokat!:)
Ismerôsöm argentín futballsztár képét hordja a pólóján -Van valami Radón. Mi az?
-Szerintem a Ramón Diaz!
Vezetôjét vesztett kóborkutyacsorda tartja rettegésben a településeket Lelôtték a falkavezért
Bűnhôdnek a falvak ezért
Egyszerű kérdés Dezsôhöz D.! Mi a
média?
Diri! Érdekel egy távol-keleti játék? Igazgató!
Izgat a go?
Tényleg sír, kedves Mester? Garami!
Maga rí?
Igen-igen rég hajtottam gépjárművet Nem vezettem autót a
cseh sorozat (Tau) óta!
Hol láthatod Ábel Anitát? Az RTL-en leled ôt,
Ha nézed a Delelôt.
Bevágódok az állatvédô csajnál Azzal járok Márta kedvében,
Hogy nem teszek kárt a medvében.
Nemtom ,hogy van, de nekem CSABEE rímeire mindig beindul a fantáziám. ezek msot születtek/születnek:
Sajnos, eléggé életlen ez a kép a legendás lengyel válogatottról, Bunczol teljesen homályos, Smolarek is alig kivehető... Hát Lato
látható?
Lelkiismeretes kertész tanácsa koratavaszra Ezt az almafajtát termeszd, ő
Szereti, ha az idő dermesztő.
Agrár-hasonlat görög hanxerrel, japán kocsival, tehénbőgéssel Úgy néz ki a buzuki szénán,
Mint pajtában egy suzuki: bénán.
Sekélyes ízlés: Bruce suckxz, Galambos rulez! Nem csípi a csaj Lee-t,
Annál inkább Lajcseet!
Tarzan döntés előtt Jól tud a Csita majom
Mindent, amit a csajom...
A Bayern kapusfenoménjét hidegen hagyja gyereke kívánsága Nem ért Kahn szót:
Nem vesz szánkót.
Munkáslázadás idején: azért a silómestert mégse kéne letartóztatniuk... Értsünk szót a termelővel,
Ne vigye a vermelőt el!
német család globetrotter fia csatlakozott a Greenpeace-hoz, amit levélben közölt is bnőjével "Azt írja a világutazó Sohn-juk"
- meséli Évi - ": tágul az ózonlyuk".
Eldicsxem azzal, hogy az irodalomkönyvben zsidó punkot csináltam a magyar íróból Figyeld a tarka Mórát,
amint szorít a marka tórát!
A kocsmáros nem tűri, ha megjegyzéseket tesznek mellben szerény nőjére Szétverte a csapos Laját,
Mert becsmérelte lapos csaját.
Olyan rá jellemző módon, vagányul rajzolta meg a színészt legendás karikaturistánk! Kulka János
Cool, Kajános!
Háztartási baleset Beakadt apám lába
Váletlen a lámpába.
A cseh írót igencsak meglepi ,hogy a prágai kurvák nem fogadnak el valutát Nem kell a frank, cafka?
Döbben meg Franz Kafka.
Az amcsi színész beleegyezik ,hogy rajongói száríthassák meg kimosott ruháját Így szóloptt Gere: tessék,
Jöjjenek, teregessék!
Az OK, hogy én utálom a matekot, de hogy ön is, tanár úr... Én sem olvadok halmaztól, egyenlettől,
De, hogy ön ilyen roszul legyen ettől...
Arab menekültek fejfedő-levétellel ünneplik, hogy funértutajukon bejutottak Románián át hazánkba Bár igencsak átázott a farostlemez,
Végül csak elértük a Marost, le, fez!
Baleset a laktanyában: apaancsnokot nem bírta ki a cementkonténer teteje A bádogtető behorpadt, estem,
S lassan ellepte a por hadtestem.
Vannak még rések a teljes lefedettségban :((( (csak verbálisan OK)
Telefonálok Bolíviába: halló!
De a kísérlet hiábavaló...
Hiába tépem a szám, ez a külföldi zsaru sosem lesz igazi Beatriche rajongó: Nem cseréli sapkáját ricse-kendőre,
bárhogy is kérem Viki cseh rendőre.
Bianka belesápad a gondolatba, hogy szerelme apja mellett egyszer elveszíti a fejét: Kedvese a bakó fia,
ettől olyan fakó Bia.
Fekete Laci lambadázni tanul: Asszem nehezebb ez a tánclépés,
mint rabtartó hajón a lánctépés.
Mióta Danczer-ként szerepelek a nyilvánosság előtt, egyre kevesebben kérdezik, hogy rokona vagyok-e Tánczos Gábornak: A danczer ugye egyszerű nick?
Rossz hírem így egyre szűnik.
Ha GroundZero lennék, azt írnám, hogy ses, make me smile, DR. YES: mega-szuper!!!! gligeti, FASIRT, mclaci: giga-rulez!!!! (Hogy csak az utolsó lapon lévôket említsem...) Gro és danczer virtuális flörtjébôl csodák születnek!
Egyszóval nagyok vagytok! ........És én...? :)
After seggnyalás:
Szüléskönnyítô szenzáció Hallottad? Egy rétsági tót
Feltalált egy réstágítót!
Gyanakszom a rosszarcú pincérre Nem áll jól a szeme sem,
Ha kényszerít, sem eszem!
Használ canderelt topiktársunk kedvese? És Edit
Édesít?
Egy bizonyos sörfajta jó hatással van a memóriára Segített a Dab. Lám
meg is lett a labdám!
Fogyasztanak a parlamentben Parmalat-terméket? Akad olyan párt, amely
Tudja mi a „Pármatej"?
Hiába akartál becsapni, látom, hogy figyelnek egy kocsiból! Engem sose bassz át, Panni,
Ott ülnek a Passatban, ni!
Razzia az ismert bűnözô lakásán Kis Sanyi!
Nyissa ki!
Lesújtó vélemény a mambókirály új albumáról Meghallgattam, bassza meg! A
lemeze egy massza, Bega!
Hát, valóban visszaköszönt ebben a sorozatban pár régi klasszik, de engem bőven kárpótolt ez a gyermeket várt /Vermeket gyárt rím... eccerűen zseniális!!!
Nézd, olyanokkal kezdtem, amelyek nem voltak éppen szabályszerűek, majd jött ez, ami már talán, viszont már volt, úgyhogy a következő lépés az lesz, hogy elsül az agyam.:)