A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
hát, ha a volvóknál is fűteni kell, hogy ne főjön meg a motor, akkor elég komoly gondok vannak....
egyébként az utastéri fűtés érdekes a volvóknál, legalábbis az flr-eknél biztosan. eléggé randomizált, hogy melyiknél mit kell megnyitni-kapcsolni, hogy működjön/ne működjön. (a csapokra és a klímára gondolok)
csak úgy jut eszembe erről: valamelyik nap a kocsimról hiányzott a csap.
az odáig ok, hogy ez speciel nem az én felelősségem, de ettől még nekem kell meghallgatnom a kulturált megjegyzéseket. mert hogy valamelyik normálisan szóljon, az olyan ritka, mint makó jeruzsálemtől.
Szerintem te is tudod,hogy az egy kocsis átadások általában nem sokat érnek.
Egyrészt attól is függ mennyi csuklós helyett van szóló,hogy pl mennyi szóló nem kivihető reggel (nem a leállítottakra gondolok).
Mondok egy példát. Tegnap Újpesten Óbuda részéről 3 csuklós volt kiadva szóló helyett, míg tegnap előtt csak 1 és nem volt azóta semmiféle kocsicserélgetés.
Valamelyik esti metrópótláson lesz egy olyan szám, ami este fél 8-kor kezd és fél 4-kor fog végezni. Véletlenül nem tudja valaki, hogy éjfél és fél 4 között mibe fog átszerelni ez a szám?
(Akár privátba is jöhet a válasz).
Ez nem a 20E sofőrök problémája, többségüket is csak látásból ismerem, de ha fűtés csap levan törve vagy szarul van megcsinálva és esetleg nyitott és zárt állapotban is ereszti a meleget akkor teljesen mindegy mit csinálnak, de az is lehet hogy azért fűt hogy a motor ne főjön meg.... :/
Légyszi beszélj már velük, egyszerűen hihetetlen, FKU-944 nek megint a fűtése a maxra volt állítva, hát mit ne mondjak nem esett jól a foci után, kimelegedve!!
OFF: "Tajekoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a meghirdetes ellenere a metro holnap a teljes vonalon, azaz Ujpest-Kozpont es Kobanya-Kispest kozott kozlekedni fog. Megertesuket koszonjuk."
Mar megint mit nem sikerult ugy megoldani, mit kellett volna???
Először nem értettem a dolgot, mivel azt hittem, hogy még ma is fog járni a 906-os, utána mondom pár ember a sofőrnél de senki nem volt ismerős, aztán meg látlak téged na mondom, még jó hogy felhívtalak. Végül ki 906-osoztam magam, mert ennyit se használtam még soha, mint tegnap éjjel :D Jobb később mint soha, de amilyen heringparty van rajta... Amúgy az éjszakás 6-osra végül nem ICS-k kerülnek?
Aki ma 12 óra fele az Üllői úton fotózta (gyanítom Csabi meg v.ki) azt megkérném hogy a 18-11-ről készült képet küldje a mail-omra mert szeretném továbbküldeni a sofőrnek ... :)
Igen. Nem tudom, minek ennyi busz. Esténként 10 perc alatt meg lehetett fordulni nyáron, napközbe legyen 15. Jár 2-3 percenként tök fölöslegesen szerintem (bár nem jártam arra ma), de az esti 5 perc az totál hülyeség volt a múltkor is.