Semmi magas,nullához konvergáló mély,viszont a középtartományban szépen szól.Magyarán ajánlható a Kossuth rádió hallgatásához ;) Cseréld le 20-ból én is megúsztam elől-hátul.Ha visszaolvasol 1-2 oldalt,még a méreteket is megtalálod.
Szombathely... Ajjaj, az nekem rettentő messze lenne. Azt hiszem, megeresztek egy körmailt egy pár autókereskedésbe, hátha nem kell a pót-kesztytartó árát duplán kifizetnem benzinre:)
Szombathelyenmár építettek be ilyet,állítólag ott volt a polcon mikor az autós tulaj meglátta.
Sajna képet nem tudok róla küldeni,mert valahogy nekem most a koreai oldal nem akar,vagy máshogy müködik.
ára:kb 4500Ft
Szevasztok!
Nem sokára, ha igaz Kalos tulajdonos leszek,bizom benne hamarosan meg jön.Addig is a kérdésem a következő, milyenek a gyári hangszórók az autóban?
Milyenek a tapasztalatok?(nem autóhifi lessz az autóban)
Megkérdeztem a kereskedésben, ahol az autót vettem, hogy tudnak-e erről a légzsák-helyre szerelhető plusz kesztyűtartóról.
Csak néztek rám csodálkozva...
Valaki tudna mondani egy helyet, ahol megcsinálják?
Nálam se túl erős, de ezt autótípusa válogatja (ráadásul könnyen meg is szokható).
Emlékszem, apám 105-ös Skodájában szinte csak két kézzel lehetett a középső ponton átbillenteni az ajtót:)
Egy kérdés: Nektek az első ajtóknál a "nyitáshatárolás" műxik,vagy csak az enyém hibás? Ezalatt azt értem,hogy amikor az ajtót csak félig akarom kinyitni,akkor már kis dőlésszögnél sem fog semmit,hanem rögtön kinyílik teljesen.
Szerintem fölösleges,hiszen ha már átvetted az autót,akkor itt nincs 3napos cseregarancia, viszont van 3 éves tejeskörű gari.Vagyis,ha valami gond van,megy gariba.Viszont ha ez Téged megnyugtat,mutasd meg!
Úgy néz ki,most szerdán megkapom a Kalosomat (1.4 sedan).Van egy nagyon jó autószerelő ismerősöm.Érdemes hozzá elvinni megmutatni,vagy teljesen felesleges így újonnan.(Bocs ha hülyeséget kérdeztem).
Köszi!
és elárulnád hol vetted?
(vidéken vagyok és a legközelebbi Daewoo szervíz is 40km, másik 2 meg 60-70km, azt, ha nekik nincs rendelnék postán utánvéttel)
Az enyémen (4 ajtós) van légterelő. 8 ezerért vettem párban. Furás- faragás nélkül ment a helyére. Hangja résnyire húzott ablak mellett megközelíti a "sziréna" handját, viszont nem csap be a menetszél.
Mondom,olyan mintha gyári lenne,vagy talán az is ,mert nem látni semmiféle árnyalatkülönbséget a műszerfalon.Amúgy is láttam egy hírdetést a Kalos kóreai oldalán és ottis reklámozták.Én mindenesetre rendelek bele.kb.két hét múlva megyek megrendelni az autót. :)
Üdv:Ging
Ma láttam egy Kalost amelyiknek az anyós ülésnél a légzsák helyén egy nyitható rekesz volt.Valaki már találkozott ilyennel? Eddig egy koreai oldalon láttam ilyet. Megvártam a kocsi tulajdonosát és megkérdeztem tőle, honnan van a rekesz. Ezt kiegészítőnek vette bele,kb 4500Ft-ért.A szervizben szerelték be.
Vagy itt is van olyan tulaj akinek ez benne van?
Üdv:Ging
Köszi a képet. Most vettem észre, hogy csak 5 ajtóshoz kapható. Nem is értettem, hogy a 4 ajtóshoz minek kell, mivel a csomagtartó fedelén alapból van egy kis légterelő kialakítás.
A napfénytető elég jól néz ki. Bár a kocsihoz adják a légkondit, így teljesen felesleges.
Az első oldalablakokra szerelhető légterelőről:
az Opelre én is tetettem, és a legelső az volt, amit észre lehetett venni: nagyon jól beazonosítható, és elég hangos szélzaj. Csak azért hagytam fönn, mert az autóban nem volt klíma, így ha nem akartam esőben a túlzott párásodást, illetve hőségben nem akartam, hogy a fejemet leszakítsa a menetszél, akkor bizony nagy hasznát vettem neki. De a Kalos klímás lesz, így könnyű szívvel mondok le a légterelőről.
namost lehet nagyon csekélyértelmű vagyok, de ebből számomra nem derült ki, Kalosra kapható-e.
zajos, persze, de így meg roppant huzatos és ezennel töredelmesen megvallom cigisek vagyunk:))