Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Kell hozzá még megfelelő hosszúságú vezeték és egy konnektor. Csavarhúzó és blankoló (vagy kés).
Kihajítod belőle az eredeti fénycsövét, bekötöd a vezetéket amire előzőleg rászerelted a konnektort, becsattintod a másik fénycsövet, feldobod valamelyik szekrény tetejére, azt' nappal felkapcsolod. És hepi a höri...
annak örülök nagyon, hogy amikor a legnagyobb bajban voltunk, a legkilátástalanabb helyzetben, akkor fogtuk magunkat, és elmentünk két hétre nyaralni Görögországba ...
bementünk a nagyhullámú tengerbe ... rajtunk kívül alig voltak bent, egy-két bátrabb faszi ... és mi csak lebegtünk a hullámokban feel - lee ... szélesek, és magasak voltak, erősek, de nem rendezetlenek ... és nagyon, nagyon meleg volt a tenger, és szürke ... fehér habokkal ... és nem féltünk ...
elcaplatok, este, sötétbe', nagykabát, bemegyek a kocsmába, az innen magam köré tekert f.sszal, és SEHOL egy NŐ!!! tele van b+! a kocsma f.sszal .. szószerint egy fa.szerdő, és én ott érdeklődöm élénken a kártyázó, sörözgető urak között az ÖTYÉRŐL ...
nahh ...
és elmentem, h emberi szót halljak, és nincs ott senki, mert Marcsika lemonta ...
egyébként a nyannyerem olyan, mint Anna Lakowski, és nagyon érdekes, h a nevük is rettentő hasonló. Szoktam is a vezetéknevén szólítani ...
szóval Anna Lakowski egy bántalmazott, de egyedeül élő nő, aki egyre veszélyesebb játszmával akar magához láncolni embereket, miközben egy ártatlan báránykának tűnik ...
és ahogyan a filmben is ki akarják nyírni (ettől teljesen független okokból), azért még Derrickről is el tudom képzelni, hha össze lenne zárva ezzel a nővel 1-2 hónapra 24-ben, a végén még ő maga is kinyírná ...
"ami hiba: nincs semmilyen növény, nyomasztó reprók a falakon, fekete, nehéz bútorok, a nap nem süt be, és tűzbiztonsági okokból is nyomasztó rácsok mindenütt, a nap SOHA nem süt be, eget nem látni, és van, h napokig nem jutok napfényhez,"
Hát, akkor keresünk neked nafényt... oszt' ezek vótak. Valamiért kompaktban sem találtam és ledben sem. Csak ilyen "növénytermesztő" lámpákat dögivel.
És persze közben már beugrott, hogy tavaly is ez volt a program, szóval itten szezonális depresszióról lehet szó.
Egy nő az 50 éves születésnapján elkölt egy csomó pénzt ránctalanításra, kozmetikára, frizurára, ruhára és amikor úgy érzi, hogy a lehető legjobbat kihozta magából, nagyon fel van dobva, elindul a városban.
Először az újságosnál vásárol, majd fizetéskor megkérdezi:
- Mit gondol, hány éves vagyok?
- 34.
- 50! - mondja, és önelégülten távozik.
A McDonalds-ban is fizetéskor megkérdezi:
- Mit gondol, hány éves vagyok?- 31.
- Pontosan 50 vagyok!
Szinte a fellegekben jár, amikor a buszmegállóban meglát egy öregurat.
- Mit gondol uram, hány éves vagyok?
- Nézze asszonyom, én már 80 éves is elmúltam, nem túl jó a látásom, de van egy biztos módszerem, amivel pontosan meg tudom határozni a korát. Ha megengedi, hogy benyúljak a melltartója alá, egész pontosan meg tudom mondani a korát.
Erre nem számított a nő, de nagyon furdalta a kíváncsiság, ezért beleegyezett. Félrevonultak a bokrok mögé, az öregúr szép finoman becsúsztatta mindkét kezét, körbejártatta, megemelgette, megtapogatta, a nő már kezdett türelmetlen lenni:
a kecó kb 3-4 éve lett felújítva, nincs légkondi, a tárolóbútorok 150 évesek, még a nyannyer nagymamájájá voltak. van sokféle sosem használt staférung bennük. az ágyak újak.
a szellőztetés felvetése szinte sértés <<< viccesen mondva!! reggel, ébredés előtt, minden tisztázás után, étkezések előtt-után, naponta 2 alaposabb, és több rövidebb ideig tartó szellőztetés van. felmosás heti 3-4x minimum, de részfelmosások többször szükség szerint. állandó mosások.
ami hiba: nincs semmilyen növény, nyomasztó reprók a falakon, fekete, nehéz bútorok, a nap nem süt be, és tűzbiztonsági okokból is nyomasztó rácsok mindenütt, a nap SOHA nem süt be, eget nem látni, és van, h napokig nem jutok napfényhez, bezárva egy rosszindulatú, beteg emberrel, akin mindig dolgozni kell, sosem lehet lazítani. mintha egy pszichológusnak naponta 20 beteget kellene fogadnia. megfeszített figyelem, mert a nyannyer azonnal érzékeli, ha ember vagyok, és enni akar belőlem ...
"van ott abban a blvrsi kecóban valami, amitől mindég lesz vmilyen bajom a bőrömmel, torkommal, fülemmel ... és mikor eljövök, meggyógyulnak 24-72 órán belül ... reumás, és övsömörös is ott lettem ..."
Allergiás vagy te ott valamire.
Van ott régi bútor, régi szőnyeg, por vagy piszok?
csak pihikéztem, sétálgattam a hidegben alulöltözötten (persze sapkában! :) ), megrágattam magam a mosó kutyijával (Cujo típusú, kb 95 Kg ... ) és felzabáltam egy bevásárlószatyorot ...
van ott abban a blvrsi kecóban valami, amitől mindég lesz vmilyen bajom a bőrömmel, torkommal, fülemmel ... és mikor eljövök, meggyógyulnak 24-72 órán belül ... reumás, és övsömörös is ott lettem ...
de ezt nem hisz nekem senki, pedig, mint már mondtam 1párX: Borsószem Hercegkisasszony vagyok sajnos ... ismered a mesét?