Napról napra egyre közelebb kerülünk a Łomża Vive Kielce nagyszerű átigazolásának bejelentéséhez, amelyet eredetileg múlt kedden kellett volna bejelenteni, de az elhúzódó tárgyalások miatt ez nem történt meg.
- Azonban nem holnap, hanem több napos késéssel. Nagyon sajnálom. A klubnál a találkozót a hét végére halasztották – ismerte el a hét elején Bertus Servaas elnök. Ma már tudjuk, hogy az új sztár 3 évre kötött szerződést a lengyel bajnokkal, és ez csak 2024 nyarától lesz érvényben.
De ezzel még nincs vége a tárgyalásoknak. A Łomża Vive Kielce tárgyal a jelenlegi kézilabdaklubbal az egy évvel korábbi Świętokrzyskie vajdaság fővárosába való áthelyezésének lehetőségéről. Ilyen helyzetben a kielcei lakosokkal kötött szerződése 4 évre szólna, és 2023 közepén lépne hatályba. Ennek alapján ez nem Mahé én úgy gondolom!
Nem volt jó a játék, de az akarás és Cupara hatalmas teljesítménye legyűrte a Szegedet.
Veszprémi részről én Mahé sok játékpercén csodálkoztam, főleg, hogy Nenadic szerintem ma jóval hasznosabban játszott.
Szegedi részről pedig annyit, hogy az, hogy Henigman végigjátszhatta a meccset, az a hetedik csoda, nem egy szitura azonnal pirosat kellett volna kapnia.
Az EHF honlapja szerint a versenybizottság kezdeményezését és indítványát elfogadva a következő szezontól a klubsorozatokban és a válogatott versenyeken nem dönthet el továbbjutást a vendégként szerzett több találat.
"Kérjük azokat a vendégszurkolókat, akik a hazai szektorok egyikébe váltották meg belépőiket, hogy ne viseljenek klubhovatartozást jelző ruházatot, mert a biztonsági szolgálat megtagadhatja a belépést."