Keresés

Részletes keresés

Libertine Creative Commons License 2000.06.05 0 0 599
Viveca! Ez a beszéd! Hozom a 60 perces kazit meg a Borknagar CD-t is! Remélhetőleg holnap, ha nem, akkor majd írok ide és csütörtökön hozom!

PM! A NIN nem "szaros" metal kategóriába tartozik nálad? :-) Ez derék!

The Evil: that men do!!! :-)))

Pancser: láma!

Flower: hallottál már To Die For-t?

greetings,

a libertine

Előzmény: Viveca (596)
Viveca Creative Commons License 2000.06.05 0 0 598
Szija, paulinka! Hát mit mongyak, elhűltem rendesen!...
Ami azt illeti, én igazából nem nagyon szeretem őket, de a barátnőm, Bloodflower szerintem igen, ezért ajánlgatom itt neki az új klipet, mert hátha érdekli! Egyébként semmi rosszat nem tudok és nem is akarok írni róluk, hisz a producerük ugyibár az, aki az új HIM-et is egyengette, szóval valahol biztos rokon világ... Netán téged is érdekel a dolog? Vagy neked van Viva2? Mert ott nyomatják agyba-főbe...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 597
szia viveca!
kérlek ne ijedj meg, teljesen békés szándékkal jöttem ide. igazából rosszkislány voltam, vagy egyszerűen megszokásból rákattintottam ide a topikodra, és valami nagyon furit vettem észre. nem tudom mennyire értettem jól, de akkor te most szereted a NIN-t? elég furcsa, mert az bőg itten a fülemben, és nagyon meglepődnék, ha mégiscsak lenne bennünk valami közös.......(de ne értsd félre, ezt nem rosszból írtam!!!!!)...de szerintem te se hinnéd. na de bizonyára tévedek, vagy mégsem?
remélem azért válaszolsz!
szia,
pm
Viveca Creative Commons License 2000.06.05 0 0 596
No, most köptem hegyeset a szoba közepire! Nem igaz, komolyan! Magam mellé vettem egy nagy tál cseresznyét - és két szemet tudtam megenni belőle! Nem költői túlzás, emberek - két szemet! Kész kukactanya! Ha jól emlékszem, paulina is mérgelődött emiatt some days ago...
Aztán aszontam, okés, legyen béke, jöjjön a meggy! Hát nem kukacos az is??? Az eszem megáll!
Na jó...
Mivel ma itthon senyvedtem, egyfolytában szólt az idill. Evil, véled osztom meg a mai menüt, kíváncsi vagyok a véredényedre...
Nightwish, Sonata Arctica, Nightwish, Lacrimosa, Nightwish, EverEve, Iced Earth, Nightwish... Asszem, ma végképp csembaló- és fuvolamérgezést kaptam!

Drága doktor úr! Gyógyítható ez?

(Ja, mert azt tudnod kell, Evil, hogy ez a Pancser voltaképp egy álcázott doktor bubó, aki szebb, mint doktor rossz és humorosabb, mint doktor grín, emellett pedig állatira szeretem, persze csupán plátóilag!)

Viveca Creative Commons License 2000.06.05 0 0 595
Evil, életem, tanácsoltam, hogy ne nézz visszafele, hm?
De azért miheztartás végett, ím egy szelet a szappanoperából, hátha ezáltal érthetőbb lesz a kép:
A topic az enyém, semmiféle logikája, témaköre nincs, kivéve azt, hogy Bloodflower és én - mint két elgyengült női lélek - lépten-nyomon rajongunk itten a HIM zenekarért!
Vendégmívészeink is vannak:
Libertine, aki roppant mód gátlásos és szégyelli, hogy neki a HIM igenis teccik, annak ellenére, hogy szerinte ez női zene! (Bertine! Hozzad azt a Borknagart, mégis érdekel! Ha a Dimmut meg bírtam szeretni, szerintem ez is menni fog!!!)
Aztán itt van a Pancser Láma, aki ide-oda ugrál két topic között, más-más néven, persze mindenki tudja, hogy skizofrén. Ő egy alapvetően jóságos, édes lélek, aki azért küzd, hogy a női nem ne gyilkolja egymást - szerintem merőben fölöslegesen, hisz olyan erőfeszítés ez, mint hálóval kimerni az óceánt...
Felbukkan néha egy waters is, aki nem jeff (milyen kár, hüpp...), ellenben Flower ura és folyton bitorolja a gépet szeginy lány elől...
Szerintem ennyi elegendő elsőre. Remélem, nem rémültél el!
Viveca Creative Commons License 2000.06.05 0 0 594
No ez itten ezer oldal lesz, de kezdjünk bele!

Virágom, kicsim! Éjjel én már sehun se leszek, tudhatnád! Persze te sem tehetsz egyebet, mint hogy tűrd az urad általi kényszert, aki mostanság rettenetes mód Rásszel Krónak képzeli magát! Amúgy virtuális puszi a pocakjára, amiért felismert engem a teflonyban, annak ellenére, hogy mint javszerarafat mutatkoztam be!!!!
Megy egy új NIN klip, nem tudom, érdekel-e. Szóval megvan, vagy vadásszak rá, vagy izé... Valami szörnyület, mintha a Manson baromian dekoltált feje is benne lenne, de ha szereted, felveszem. Hallottad, hogy a szép szemű mit nyilatkozott az új albumról? "Remek lesz, Elvis-Jane's Addiction-Sabbath style... Most megyek a falnak! És láttad a fórumon a csajszit, aki hullára itta magát jégermejszterrel, csak mert a fijúk ezt szeretik? Nem átallottam írni neki, de szerintem rém úrinő voltam! Ritkán látlak a hozzászólók között, életem!

Valaki segíccsen: mi az ördög az a jewelcase CD? A nem digipakkosnak netán ez a neve???

Na, közben fél szemmel a tívít szomjúzom, jó ez a csatorna: HIM, NIN, Metallica, mutogatós niggerek, Maiden, Pantera, reppelős fekák... Az arány azért better, than anywhere else... És közbe megy a Titanic feliratos verziója, ami ugye nyelvgyakorlatilag ajánlott... Mindjárt írom a többit, csak ezt elküldöm, mer novellává fajul...

Bloodflower Creative Commons License 2000.06.05 0 0 593
itt bekukkantottam.... de megyek is tova, mert uram rugdalózik kifelé...na majd éjjel...
The Evil Creative Commons License 2000.06.05 0 0 592
Kösz Bookshie! :)

Nem rajzolna valaki egy családfát, hogy ki kinek a kicsodája/micsodája itt, a félreértések elkerülése végett, na meg out of curiousity.

Este jövök, amikor az óra Two Minutes To Ten-t ütne <--- ez basic Maidenes műveltség. :-)

Előzmény: Viveca (589)
Libertine Creative Commons License 2000.06.05 0 0 591
Hello Viveca!

A Borknagar nem is mindig hörög. Vortex-nek eszméletlen jó hangja van! Adj neki egy esélyt és hallgasd meg! Colossus!

a libertine

Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.05 0 0 590
Kedves Viveca, inkább más tollával ékeskedem, mer úgyláccik nekem csak tüskéim vannak.
Ahogy Shalina mondaná: szégyell, szégyell...

magam, pancser

Viveca Creative Commons License 2000.06.05 0 0 589
Drága pancserem, ahogy gondolod. Az elmúlt két-három nap termését átolvasva bizonyosan engem tartasz hibásnak mindenért. Most sem azért ülök itt a skála közepén, hogy levelet írjak.... Nem tudok mást írni, mint azt, hogy szeretlek, de végtelen mód.

Mit szólsz, Virág? Beújítottam egy kedves alakot! Örvendek néked, Evil!

Libi, nem köll cserébe halálhörgős zene! Inkább semmit se kérek. A kazit illetően, szerintem egy hatvanas megteszi, mert az album ötvenvalahány...

Nyolc körül térek vissza és szeretettel várok mindenkit, akinek mozgásképes ujjai vannak!!!!

Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.05 0 0 588
huuupsz...az Ellenség betette a lábát...

igazándiból nem tom mit keresek itt...talán még várnék valamit...egy seggberúgást, vagy ilyesmit...illendőségből...ha már te hívtál ide, te is búcsúztass...na, akkor bedőlhetek ?

The Evil Creative Commons License 2000.06.05 0 0 587
Na hát ez is valami :-)
Metalos múlt, heh, a metal örök! :))))

Ooops, kicsit visszaolvastam ezt a topicot, ööö Bookshie, a multiply nickes izét véletlenül sem baszogatásnak szántam. *evil grin*

Előzmény: Bloodflower (586)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.05 0 0 586
bocs, kissé elkalandoztam. természetesen valóban másfelé kapcsolgatok péntek esténként. és valami metálos-féle múlt-félével is rendelkezem, meg egy metálos báttyal, meg ugyanilyen Vivecával...
Előzmény: The Evil (585)
The Evil Creative Commons License 2000.06.05 0 0 585
Wow, nahát!
Multiply nick trükkök, miegymás, de szeretem az ilyet :-(

Természetesen üdv neked is, Bloodf! Nickedből ítélve te sem dáridót nézel péntek esténként

Előzmény: Bloodflower (584)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.04 0 0 584
üdvözöllek topikunkban.
Bookshie=Viveca-hoppá, milyen titokra derült fény!
na de komolyan, biztos örülni fog neked, én sajna nem vagyok otthon maiden témában. holnap biztos itt lesz Vivecánk, csak ma már nyugovóra tért...
Előzmény: The Evil (582)
The Evil Creative Commons License 2000.06.04 0 0 583
hallo hallo
The Evil Creative Commons License 2000.06.04 0 0 582
Helló Viveca!

Szóval én egy bizonyos Bookshie-t keresek, de bárkivel elbeszélgetek a Maidenről :)))

Előzmény: Libertine (581)
Libertine Creative Commons License 2000.06.04 0 0 581
Csá!

Ez itt "Viveca" topikja! Tessék üdvözölni őt! Holnap majd biztosan ír neked!

a libertine

Előzmény: The Evil (580)
The Evil Creative Commons License 2000.06.04 0 0 580
Ummm, helló?
Libertine Creative Commons License 2000.06.04 0 0 579
Szia Viveca!

Ha gondolod, hozhatok Immortalt is...az is jó, meg a Borknagar is. A Maiden nekem tetszik, párszor meg kell hallgatni. Kicsit hosszúra sikereredett, de azért jópáran mág tanulhatnának tőlük. Hány perces kazit hozzak (milyen hosszú a BNightwish)? Cserébe melyiket hozzam? Jóéjt!

a libertine

Előzmény: Viveca (577)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.04 0 0 578
nem séhtődtem meg, csak vicceltem. a sok V tisztelgés az uhadnak.
és a sok dőlt betű tisztelgés foghíjas html-programozási ismeretimnek.
szép álmokat.
Viveca Creative Commons License 2000.06.04 0 0 577
Üdv, szépem, kellemes időtöltést, én inkább elvonulok.
Holnap délben igyekszem résen lenni.
Viveca Creative Commons License 2000.06.04 0 0 576
Az elébb az egész izenetnek lába kélt... Szal you are the light of my day, so don't be sad and try to believe that én szeretlek és ma ez az utolsó izenetem, coz ez az átok gép kitagad a gyönyörökből...
Látom, szereted a nagy véket, szal Vidáman, Vulgáris szépséggel, előre a gyönyörökért! A te kis fickóid...
Viveca Creative Commons License 2000.06.04 0 0 575
A Virág elhamvadt egy férj szárnysuhogása alatt... Itt hagyott engem a végtelen társtalanságban. No nem baj, majd hétvégén igazán onlájn értekezünk erről!!! És milyen a Radiátor? Engem nagyon érdekelne, dehát kísérő híján............. Senkivel sincs közös pontom, mer ugyi nem vagyok kellőképp entellektüell. Szóval marad a sóvárgás és a kíváncsiság.
Viveca Creative Commons License 2000.06.04 0 0 574
Én bekaptam, azon nem múlik! Te jó isten, csak nem bántódtál meg ezen?!?!?! Helyből elhalok!!!! Hisz asse tudtam, mi a fennforgás, amíg magad nem informáltál róla!!
Te Virág! El ne kezdj morcogni, mert menten szétmarcangolom magam! Az istenért, ennyi erővel azt is írhattam volna, hogy Ville a csontocska lányokért rajong, mint kismagad s nem a husis szépségekért.
Most tényleg, ezt nem gondolhatod... rrrresurrrrection... nincs is ennél vonzóbb... gondold el, hogy Ville ezt tanítja neked, miközben minden mást már végigpróbáltatok... Puhh, elenyésztem az irigységtől...
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.04 0 0 573
bocs szívem, de valami lakásfoglaló megérkezett a moziból, és most Gladiátornak<-i> képzeli magát. oszti kitoloncol a gép elől.
én éjjel leszek megint.
most megyek cangázok egyet a szoba közepén (anyámtól köcsönkértem a szobabiciklit...), majd este cseverészünk még, ha itt leszel
kézcsók az uraknak!
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.04 0 0 572
kabbe szívem, igenis Van aki kifejezetten Vonzónak tartja, hogy bajaim Vannak bizonyos betűkkel...pedig az illető gyönyörűen recsegi...

Előzmény: Viveca (571)
Viveca Creative Commons License 2000.06.04 0 0 571
Bocsá, persze ÓDERRRR Ken, germanisztikus ihletettségű kedves olvasóinkért...

Rrrrrresurrrrrrection, nem igaz, Virágom??? Csak semmi beszédhiba! Vlad Dracul rulez!!!

Viveca Creative Commons License 2000.06.04 0 0 570
Fél nyóc, szal itten nyomulok. Jobb híján... Ami a sztorit illeti, szerintem Gas tök aranyos és sajnálom, amiért a többiek a fejére nőnek súlyilag!
No egye fenyő, ott leszek a bulin, bár kizárólag megfigyelőileg!
Eddig a tévét bámultam. Nem kamu:
RTL, lesz-e maga milliomos, vagy mi a gönyű só:
kérdés: hogyan híjják Barbie társát és szerelmét: végül két lehetőség maratt:
BEN odek KEN?
És ez a sötét állat, ez a tudatlan marhahajcsár, ez az elmétlen gizda nem a Kent választotta?!?! Pedig Ville itt ugrált mellettem ültében és teli füstös tüdőből kiabálta a hejjjjjjes megfejtést...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!