A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Kőbányáról és Cinkotáról volt szó :) A legszarabb vizsgáztatások tényleg Óbudán folynak mostanában. Kőbányán még nem láttam olyan kocsit, amin az új festékből használtak. Az meg hogy egy azonosító porolt vagy elcsúsztatott, ugyan olyan gány.
Lájkolgatás helyett inkább kezdj el tanulgatni, mert idővel bukdácsolás lesz a vége. Aztán talán 10 év múlva elkezdheted a fényképészet elsajátítását is, mert amit eddig csináltál, az még a festészetben sem állja meg a helyét nem, hogy a fényképezésben.
Általánosítani könnyű. Nekem nem a járművezetővel szemben van elsősorban elvárásom, hanem a BKV-val szemben. BPI-275, te azt írtad, utasnak kuss, a jv azt csinál, amit akar, mert csak. Ez minden, csak nem demokratikus rendszer. Ha 25 fokban fűt, és rákérdezek miért, és erre normálisan válaszol, egy szavam nincsen. Sajnos a kultúra mind utastól, mind egyes járművezetőktől igencsak messze áll. A központilag lezárt Volvó-ablakokról mi a vélemányetek? Nagyon nehezen működik? Mindegy, én veletek meddő vitáab nem szállok, valószínűleg ti vezettek, én csak egy utazó közlekedésbarát vagyok, valahol mindnyájunknak igaza van. Ráadásul szívunk is mind, ki ezért, ki azért. A lényeg az volt, hogy azért ne kiáltsuk már ki a jv-t istennek, ezzel együtt viszont az utas se emberkedjen. Magyarul: felfognátok végre, hogy a magunk oldalán egy hajóban evezünk? Részemről egyébként befejeztem. :)
(A bérletet ugyan nem volnék köteles megmutatni, de miért ne? Ha már van.... Holnap megkapjátok.)