Van egy olyan érzésem ,hogy Fabregas csak jövő szezonba lesz bejelentve .Elvileg alá vannak irva a papírok azt hallani de valaki még késlelteti a bejelentés és szerintem ez a Barcelona.
A kielcei rétestészta a finishben van, nagyon bízom benne, hogy tényleg nem Mahé és marad nálunk.
Kíváncsi vagyok Szögeden mi lesz. A Buntic-féle palotaforradalmat leverték, lehet hogy ez most komolyabb. Gyurák posztja rendkívül szimpatikus, nagyon emberi. Ahogy elnézem az "érzelmi" fölény nálunk van, csak éljen vele a csapatunk is.
Szücs Ernő nyujtotta be a lemondását és Csányi el is fogadta…még nincs róla bejelentés!a szögedi vezérszurkesz is feladta..Csapszi már közzé is tette hogy az éved végén átadja stafétabotot!Bartha Csabát hallani aki átveheti Szücs helyét!kíváncsi vagyok szemöldök sorsa mi lesz!Más téma:véleményem szerint ha Mahéval nem hosszabbítanánk akkor sincs baj szerintem..!játekosok jönnek mennek!jobb lövő posztot kellene valahogy megoldani mert ez a jövőre nézve igen karcsú így!várom várom hogy lassan lassan valamit bejelentsenek de szokás szerint igen kuss van!Alborg ellen extra kell szerintem…nem megoldhatatlan a feladat..sőt!jól esne a lelkemnek ha odaszurkálhatnék pár nagyképű fröcsögö tiszaparti parasztnak…mert igen csak ellenünk vannak és nagy a pofa!Én érzem a csapaton hogy megoldja a feladatot és ott leszünk kölnbe!
Fontos hogy helyén kezeljük a dolgokat mert egy nagyon gyenge Szegeddel játszottunk, ahol Hókipóki eléggé eltaktikázta magát, de még ennek ellenére sem voltunk náluk lényegesen jobbak. Cupara volt a mérleg nyelve, elképesztő amit nyújtott.
Éleséknek leginkább a Bányász és a Csurgó kiejtéséért jár dicséret, illetve a Kalász ellen látszott hogy jobban akarják és harciasabbak. Innen is nagy gratula nekik!
Az Aalborg más kávéház lesz, de a legfontosabb a bajnoki cím.
Napról napra egyre közelebb kerülünk a Łomża Vive Kielce nagyszerű átigazolásának bejelentéséhez, amelyet eredetileg múlt kedden kellett volna bejelenteni, de az elhúzódó tárgyalások miatt ez nem történt meg.
- Azonban nem holnap, hanem több napos késéssel. Nagyon sajnálom. A klubnál a találkozót a hét végére halasztották – ismerte el a hét elején Bertus Servaas elnök. Ma már tudjuk, hogy az új sztár 3 évre kötött szerződést a lengyel bajnokkal, és ez csak 2024 nyarától lesz érvényben.
De ezzel még nincs vége a tárgyalásoknak. A Łomża Vive Kielce tárgyal a jelenlegi kézilabdaklubbal az egy évvel korábbi Świętokrzyskie vajdaság fővárosába való áthelyezésének lehetőségéről. Ilyen helyzetben a kielcei lakosokkal kötött szerződése 4 évre szólna, és 2023 közepén lépne hatályba. Ennek alapján ez nem Mahé én úgy gondolom!