szar került a palacsintába.Ugyanis rájöttem a hengermunka után hogy a yamaha ablakos dugattyúk ablaka pont beleér a két pótfelömlőbe :( Most lehet újra kitalálni valami más megoldást.
De a szívócsonk is ludas lehet...nekem Komarnál gőzösödött fel a szaft az úszóházban. Kéne szigetelő mint a komolyabb gépeken. Ha nem mexa akkor már csak a kakaóstekercs maradt. Mellesleg tudok 1 Mustangot ami MINDIG indul! Parasznyán van, eladó.
A kondi már nekem is hűsöl, a karbit pedig megint kizárnám, mivel ugyanezt csinálta a jikovval is. Megszakítóhézagot még megpróbálok állítani, hátha segít. De az alapvető hibajelenség, hogy melegen gyenge a szikra és sárgás színű, nem kék, amilyennek lennie kéne.
Nos annyit tudok segíteni h én a kondit kiraktam hűsölni a szerszámosra.Tehát őt kizárhatjuk,mivel az enyém se indul sokszor melegen. Marad a karbi a tekercs meg a mexakító. Vki írta h karbicsere sem segített...nos szerintem nem a karbi a ludas inkább a szar szívócsonk...rossz a keverék áramlása a derékszögben...meg lehet h felmelegszik,kéne 1 szigetelő közdarab a karbi és a csonk közé.
Vagy esetleg lehetséges az is, hogy szakaszosan nyúlt... magyarul ha belövöd, utána menj egy 20 centit, nézd meg megint, majd újra, és állíts be egy köztes állapotot.
A barátodat épp szopatta a máv. 5-kor indultam el a koleszból majd 100 kilónyi cuccal, ami 3 telitömött táskát, és egy Csepel Apolló bicajt jelent, majd nemegészen 20 perccel ezelőtt értem haza.
De te baszogasd csak a cetkával kettőnk közös barátját. :):) Hátha lehozta már a padlásról... :)
Ma este felvillanyoztam a mustangot. Feltettem az áramgenerátort, a hátsó ledes lámpa is kész, úgyhogy bekábeleztem az egészet, bár az index még várat magára. A "villanyszekrény" végülis a szerszámos doboz lett, mivel úgyis mindenhova hátizsákkal járok, a szerszámokat abban tudom hurcolni. Úgyhogy a szerszámos doboz menetirány szerinti jobb oldalára került egy kulcsos gyújtáskapcsoló és egy világításkapcsoló. Működik is faszául, egyetlen baja, hogy első körben hiába volt lekapcsolva a világítás, kb. 3/4 gőzzel így is ment. Aztán átkötöttem úgy, hogy a negatív ágat szakítsa meg a kapcsoló, így valamelyest javult a helyzet, de nem volt még az igazi, úgyhogy beraktam egy kétáramkörös kapcsolót, ami mindkét ágat megszakítja, így már jó. Valószínűleg a jó zajos tápfesz miatt van ez a mhülyülés, 4700 uF-os kondi van szűrésnek, ha rátettem egy 33 pF-osat még párhuzamosan, akkor jobb lett, de nem teljesen aludtak el így sem a ledek. Úgyhogy holnap veszek egy rendes kétármakörös kapcsolót, mert ez csak olyan kényszermegoldás ami most van bekötve. Fasza fénye van amúgy az elsőnek és a hátsónak is, hátra helyzetjelzőnek 10 darab piros led került beépítésre, féklámpának pedig még plusz 15. Ja, igen, a féklámpa sincs egyelőre bekötve, de ami késik, nem múlik!
Ha végre jó idő lesz egyszer és a vizsgáimat is letudom, tervezek egy túrát itt a környéken, csak addig a melegen nem indulást kéne még megoldani. Erre meg hirtelen azt gondoltam ki, hogy valami szellőzést csinálok a gyújtásdeknire, az egyiket feláldozom. Na majd kiderül, hogy működik-e.
Az érdekes :) Nekem meg olyan laza, hogy volt már rá példa hogy ledobta terepezés közben. Baromi kellemes volt a jó hideg takony mocsár közepén felrakni :)
Nincs ezzel gond, terhelve állítottam be,2-3 cm lógással ahogy kell. Letépek mindig minden csavart meg anyát szinte szakadásig:) mégis megfeszült...csak tudnám hogy a pékbe...ez 1 fos.
Nekem akkor volt ilyen, amikor excentrikus lánckerekem volt. Nem lehetett beállítani, mert egy fordulaton belül változott a feszessége, mellé rettenetesen zümmögött menetközben (40 fölött elnyomta a motorzajt).
A qrva életbe elegem van. Már hetek óta nyüstölöm a gépet,van benne vagy 900km,és ez a fos lánc szopat. Beállítom a feszességet, letépem a csavarokat mint állat és most hallgatom h pattog a lánc.szét van nyúlva, és a sok állítgatás után megint feszes. magától megfeszül hogy a misztérikus életbe van ez? Komolyan kezdem fontolgatni h feladom a lánchajtást mert ez egy rakat szar.Undorító koszos,retkes,zajos mindig szarozni kell vele és még ez is... Veszek 1 robogót.4 ütem.