Egy Eberspacher B5W-t szereltem az autómba.Működés közben sípol.
Úgy tudom, hogy ez normális, de az enyém talán hangosabb az átlagnál, ami hajnali inuláskor problémát okozhat a csendes utcánkba.
Megvizsgáltam, a levegőbefúvóventillátor és az égéstér közötti csőszakaszba, van elhegyezve egy alkatrész, ami sípot képez.Ez állítható, de nem nyultam hozzá.
Kérdésem:Ez okozza a sípolást? Mire jó ez a cucc benne?Mivel tudnám csökkenteni a zajt?
Köszönöm, igen. Szóval elindul, fütyül, meg minden, de rövid idő után leáll. Megnéztem az izzítót, és szétszedtem az égőkosarat. Tiszta volt, ill. enyhe ráégett kormot találtam. Logikusan üzemanyag ellátásra gyanakodtam és ezután figyeltem fel, hogy az említett kattogásnak se híre se nyoma. Most vagy maga a vezérlő nem ad 12V-t (impulzusban) vagy szivattyú. Igazából elrettenteni aartam magam, hogy inkább megjavítom, csak már mikor beszereztem sem tudtam szétszerelni, hogy kitakarítsam. Vagy maga a tekercs, vagy a membrán mehet tönkre. :(
Még 1*köszi, lecsekkolom, természetesen, csak nem szántam rá elég időt, most meg már itt a hideg. :(
áááá bocsi! Vera. ;o) Nincs már meg a régi leveled, és valamiért "e" betűre emlékeztem... Bocsi még 1* :oD Amúgy nincs semmi más megoldás? Ezért tényleg sok píz :( Az újabb típusok is ilyen áron mennek? max a szállított mennyiség eltérése okozhat gondot?!?!
Ma, pénteken meddig vagytok nyitva? (A kollégám megkérdezte tőletek s azt a választ kapta, hogy van raktáron vízszivattyútok BBW46-os kályhához, el tudná hozni. :-) )
Tudnátok tippet adni, hogy Merci W124 5 hengeres dízelmozdonyba hova lehet jól elhelyezni egy állófűtést? Ahogy nézegetem, vagy az ABS, vagy egyéb útban van.
...és ha esetleg volna eladó egy régebbi de jól működő darab minden szükséges alkrésszel, akkor érdekelne!
Na az van, hogy ez már egy jó régi darab, sajnos nincs hozzá alkatrészünk. Esetleg próbálj meg egy másikat szerezni és abból kiapplikálni... Sajnálom. :-(