Az lehet, hogy a fogalmazással problémáim vannak (mégis 02:00 van), de ha ki tudod szűrni a lényeget, ami szerintem nálad problémába ütközik, leírod egy papírra, és utánaolvasol a Tmának, rájössz, hogy ezzel a kritikáddal éppen magadat égetted...nem baj!!!
Crack majd intézkedek!:-)))))))))))))))))
A B-próba az nem az hogy egyszerre vesznek le 2 adag mintát, az egyiket ellenőrzik(A-próba) a másikat meg csak akkor ha pozitív(B-próba), tehát nem tudott kiürülni a szervezetből mert ugyanakkor lett levéve? Nem biztos csak mintha valahol ezt hallottam volna.
Crack!
Barátom, Te nagyon outsider vagy ebben a doppingkérdésben! Jobb lenne, ha nem égetnéd magad! Ebben a 3 sorban annyi baromságot írtál, mint az egész vb alatt az összes hozzászóló.
Hagyjátok már abba ezt a dopping ügyet!
Tudjátok hányan szednek valamit??? Nagyon sokan, úgyhogy erről órákat lehetne beszélni, de inkább ne erőltessük!
Nehogy azt gondoljátok, hogy tisztán lehetne ilyen eredményeket elérni, és itt nemcsak a futószámokra gondolok, sőt...
Egy biztos!!! Jegorova valamit szedett be. Azzal, hogy EPO nyomaira bukkantak a szervetében az A teszten, de a B teszt nem mutatott ki semmit, az azt jelenti, a B teszt nem túl fejlett még a szerhez, illetve Jego már korábban doppingolt, és az anyag csak most távozott a szervezetéből a tszt idején.
"Egyáltalán nem ismerek sok embert innen, de szerintem ha egy kicsit járatos vagy a magyar atlétikában, akkor Te is tudod, hogy ki ő.
Pontosabban tudnád, ha tudnád a nevét.
De nem árulom el, majd rájösz (vagy nem) :-)"
Nem vagyok járatos a magyar atlétikában,bár van olyan srác,akivel egy suliba jártam,és tagja a válogatottnak.
Zita nevű hölgyet pedig nem ismerek(így első nekifutásra),de ez nem az ő szégyene,hanem a tudatlanságom jele.
Ha nem áruljátok el,ki ő,hát nem.
Emberek!
Ti tényleg elhiszitek, hogy ebből a mezőnyből csak Yegorova kokszol? Mert ha igen akkor inkább szálljatok ki a drukkerkocsmából. Apropó kocsma! A Yegorova elleni kampány olyan, mintha azt hinnénk, hogy egy kocsmában mindeki colát iszik, és egyvalakit észrevennének, hogy meghúzza a Borsodit, majd azt követően őt kiálltanák ki a világ szennyének!!!!!!!!!
Gondolkodjatok el ezen, én a vitát ezennel lezárom, újat mondani erről nem lehet.
az Index fórumain nem véletlenül használunk nickeket. Itt nem illik IRL, azaz "in real life" adatokat kizsarolni a másikból. Mindenki annyit árul el magáról, amennyit jónak lát. Ha valaki kitér egy kérdés megválaszolása elől, akkor ugyanazt a kérdést nem illik még egyszer feltenni. Mások IRL adatainak terjesztése meg egyenesen főbenjáró bűn.
Azt nem tudom, hogy kinek mennyire szimpatikus, de az biztos, hogy nagyon tehetséges (és már elég rutinos is), úgyhogy teljesen megérdemelten nyert; DE a többiek mindig az orra alá fogják dörgölni azt a doppingtesztet (még ha szabálytalan is volt).
A romániai koksz-gyárról:lehet, hogy sejtünk (vagy tudunk) dolgokat, de amíg nem produkál egy pozitív tesztet, addig ő (meg mindenki más) azzal védekezhet, hogy bizonyítsd be! És azt nem lehet. Egyébként most nem úgy tűnt mintha nagyon fel lett volna tuningolva!
Szerintem itt már mindenki doppingol. Különben nem tunádndk eredményt elérni. Gondoljunk az NDK-ra ott mindenki dopingolt és mégis egy csomó versenyszámot az Amerikaiak nyerték:), valószinüleg akkor ők is doppingoltak.
Mindenkinek további jó szórakozást. megyek a tévéhez. Remélem a váltóban nem történik semmi meglEPO.
(gratulálunk kwest, ez aztán minden képzeletet alulmúlt)
Na jó éjt.
Na mi van emberek!
A romániai koksz-iskola csodáját leverték?
Yegorova megérdemel minden elismerést. Az ellene indított undorító kampány (Radcliffe, Szabó. G.)sem volt szerencsére elegendő ahhoz, hogy a legszimpatikusabb és az egyik legtehettségesebb sportolót leverjék.