A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Különben a napokban láttam, hogy még jár néhány Shaffle a helyükön... ez ezek szerint már nem kell nekik (vagy ők is csak lízingelték). Nekem egyébként bejöttek ezek az autók, bár nyáron kicsit meleg volt bennük.
Hi! Nem tudja valaki, hogy mi a fasz van a 160-as, 260-as reggeli járataival? Eddig is jó volt, ha szökőévenként egyszer véletlenül odatévedt egy a megállóba, de mostanában már csak 218-asokkal találkozom. Törölték a járatokat vagy mi a szar van már?
Fogadjunk emögött is az a korruptköcsög Vitézy Dávid van, így akarja megtorolni rajtam a gimis sérelmeit.
V3 Villamospótló ó Mexikói út M és Bosnyák tér között.
FJX-209 (173), BPO-419 (Mex), BPO-459 (Stadi), BPO-476 (173E), BPI-924 (Örs) (fokgyem bizti meghalt, nem lehet bekapcsolni, valszeg a V3-al fog a bontóba menni :o/), BPO-670 (25)
A viszonylatokat azért írtam, hogy Humarci lássa, nem a 7-esről lett levéve kocsi! :oP
Teljesen más, és tkp lehet lényegtelen is, de 18-23 ma helyet cserélt a 17-59-el :o) Előbbi 36-oson a 759 gazdájával, utóbbi a 23-ason a 823 gazdájával :o)
A 19-65 pedig fehér telireklámot kapott.
Most este meg van/volt vmi trolipótlás a Garayt is érintve, holmi felsővezeték-földretétele miatt.
Nem tudom mitől tört,csak elszáguldott melettem,buszból fotóztam utána,kijelzőjük viszont nekem tetszik,Szerelőre Vár kijelzésnél például egy csavarkulcsot rajzolnak,itt Utast Nem Szállít-nál meg egy szomorú szmájlit.
Hozzá kell tenni -teljesen rapszodikus. Volt hét, hogy minden nap láttam reggel 260-assal kiállni kollégát -de volt hogy nem. Vagy csak nem (jól) figyeltem meg. Van egy gyanúm, hogy a beugrónak(?) adnak 260-ast, ám hogy ez menetrendi-e, vagy azért van, mert kevés a 415-ös -nem tudom.