A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Tényleg eléggé gyenge motor volt benne pár hete, amikor utaztam vele. De az biztos, hogy D10-es volt. (Hagyhatták volna a régi szívósát is, úgy volt az igazi...)
Pedig nem nagy ördöngősség volvóhoz ablakkulcsot csinálni. A cserélhető fejű csavarkulcsok csatlakozása épp 6mm-es négyszög, így azt kihasználva, plusz egy imbuszkulcsot, és ném szigszalagot felhasználva kész is van a volvó ablakkulcs. Én is csináltam, így most már tudok ablakot nyitni, ha nem megy a klíma, és zárva van.
Lenne egy kérdésem hátha okosabb mint én: 19-56-ra mért van ráhelyezve egy olyan tábla hogy: 'Ne mozdításk meg, rendőrségi zárlat alatt' -> vagy valami ilyen. Mi lett avval a járművel?
Amennyiben nem üzemel a klíma, nyitható lehetne az ablak. Anno, volt is minden ilyen Volvo-hoz szerszám, de azok mára valahogyan eltüntek. A műszak nyitogathatná, ha akarná...
Az oszlop kérdése logisztikai baki. Rosszul jelölték ki a megálló helyét. Van még jónéhány hasonló a városban. Jóérzésű vezér megoldja a helyzetet, akár úgy, hogy eleve előrébb gurul egy keveset, még akkor is, ha ez nem teljesen szabályos. Ez történt a Te esetedben is.
"(Egyébként tudtok úgy is?)"
Tudunk! Ám ilyet csak "hatökör" vezér csinál, mert nagyon balesetveszélyes, és határozottan szabályellenes!