Úgy vannak a dánok iksz közelben hogy semmi extrát nem csinálnak.
Sajnos azért nem tudunk előnyt összerakni mert rengetrg a hiba.
Amit Ilic próbált 7 a 6 elken és 5-1-es védekezés (hozzáteszem teljesen érthetően, mert úgy látta ha be jön akár a továbbjutást eredményező különbség is meg lehet) nagyon nem jött be.
Szerintem 4-5 gól lesz közte. Tavaly az egyik meccsen volt kiemelkedő kapusteljesítmény és azt a végére simán hoztuk. Az itthonin meg fejbe nagyon nem volt ott a csapat, úgy voltak vele, hogy majd behúzzuk valahogy.Idén szembetűnően jobb a csapat "kémiája". Sipos remélem erre a meccsre elfelejti a mellkasba veréseket, mert a dánok biztos, hogy rá meg a Blagotinsekre készülnek 1-1 elleni szituációkkal.
Jó kapusteljesítményt várok mindegy, hogy Corrales vagy Cupara hozza az extrát. Várok végre egy meccset, ahol több, mint 1 félidőre összeáll a csapat védekezésben. A támadással szerintem nem lesz gond,ha igen, akkor megpróbálkoznék a 7-6 elleni játékkal, a Porto ellen tavaly nagyon megszenvedtek a dánok.
Összességében itthon, egy magabiztos győzelmet érzek.
A gyors indítások, könnyű gólok, amiben idénre talán legtöbbet fejlődtünk, nem tudom mennyire működik majd jól az Aalborg ellen. Emiatt kicsit pesszimista vagyok. Az őszi, mostaninál jobb Szeged ellen +1 volt két meccsen. Ugyanakkor a játékoskeretünkben szerintem van annyi minőség, és vannak annyira jó formában a kapusaink, hogy nagyon izgalmas legyen a párharc. 50,5-49,5 oda.
Igen,en is így gondolom. Viszont ha választani kellett volna,hogy a Kiel,Barca,Psg,Kielce,Alborg ötösbőp kivel játszunk a F4ért én tuti a dánokat választottam volna
A keretet elnézve ez voltaképp jutalomjáték, miért ne borulhatna a papírforma? Tény, nem vagyunk a 4 legerősebb csapat között. Ki kell használni az Aalborg esetleg gyenge periódusait és akkor lehet esély. Bizakodó vagyok, ahogy szoktam volt mondani, egy időn túli hetessel/hetes védéssel is továbbmehetünk, azon ne múljon :)