A vízkeringető szivattyú ugyanehhez a típushoz 39.000+fa. Mivel az is csak egy sima villanymotor, ezért gondolom, a ventillátor sem olcsóbb egy nagyságrenddel. Ha működik, akkor vedd meg Atitól az Eberspächert 30-ért, olcsóbban jössz ki. :-) Pláne ha ezt eladod nekem 10e-ért alkatrésznek. :-)
Szia, tettem bele újakat. Ha csak egy gombot nyomok, on vagy off, akkor visszajelez a led, de az illesztéshez azt írja, hogy egyszerre, mindkét gombot nyomni kell és villogni kellene a lednek. Na nekem ilyenkor nem világít.
Sziasztok! Egy webasto T60 távirányítót szeretnék megtanítani a vevőegységnek, tudja valaki hogyan kell? Ami leírást találtam, az úgy kezdődik, hogy "Nyomja meg egyszerre mindkét gombot a távirányítón, ekkor a led háromszor felvillan. Áramtalanítsa 10 másodpercre a vevőegységet, miután újra áram alá helyezte, 3 másodpercen belül nyomja meg az off gombot..." stb. Nekem már itt nem jó, mert ha egyszerre nyomom a távirányítón a gombokat, akkor nem csinál semmit a led. Ettől függetlenül végigcsináltam a procedúrát, de nem igazán működött. Egyébként a vevőegység milyen jelet ad (V, A) ha veszi az adást ?
Szia! Sajnos valóban neked van igazad, érdeklődtem a jelölés felől.Azért reménykedem nem fog problémát okozni és működni fog.Nyárra akár kiszerelhető,a hideget kéne kibírnia.Na majd meglátom! Üdv
Szinte biztos, hogy nincs igaza, de legyen szerencséje.
Ez a pluszmínusz: . ±
Az a a fajta jelölés bizony nullától plusz negyvenig-et jelent. Nullától plusz negyvenig garantálják a működést, persze ez nem azt jelenti, hogy -1 esetén azonnal tönkremegy.
Viszont vigyázni az elhelyezéssel, nyáron a fülke +60, esetleg +70 fokos hőmérséklete tényleg tönkre teheti.
Szia! Nem én árulom,szintén rendeltem a Bellstar Electronic Webáruháznál 14362FT. De beütöd a Google-ba a Távirányító számát,ott megtalálod akciósan.A műszaki leirásán úgy szerepel :0 C - + 40 C.Én úgy értelmezem,le és fel 40C.A 200 métert sík terepre írja.Két napja van meg,még tesztelem,de nekem eddig OK. Üdv
Engem érdekel, mert csak egy időmemóriás kapcsolóm van.Tényleg viszi a 200 métert?Műszaki leírásban láttam a működési hőmérséklet:0-40 fokig.Ez nem probléma szerinted?Pont minuszban kéne használni.Ezt te árulod, vagy bemegyek az AV-GAD-be és ott kapok ilyet?köszi
Sziasztok!Hátha valakit érdekel!A meglévő program órához beszereztem egy sima távirányító vevőt,és adót.Az egész beszereléssel kijött 20e.- ből.Igaz nem 1000,"csak" 200m a hatótávolsága.A távirányító:AV-GAD AVS22.Most akciós 10e- Ft.Jól működik.Üdv
Köszi hogy utánanéztél, de azthiszem nekem egy kicsit drága. Az Ebay-en Webasto thermotop c-t láttam, a kezelőelemet nem figyeltem. 250 eurónál ütötték le. Sajna tudom hogy a kényelmet meg kell fizetni, de nem tudsz valami olcsóbbat?
Szeretném tudni, hogy az Ebay-en milyen kályhának az árát láttad. Mármint típusra. És milyen kezelőelemmel. Merthogy az az árat jelentősen befolyásolja ugye és az összevetés a mi árainkkal sem lenne korrekt.
Amit mi a Note-ba ajánlunk, a Thermo Top E típus, programozható órával 174.300,- Ft + Áfa.
Természetesen lehet kérni T91-es vagy HTM 100-as távirányítóval. Ha az érdekel, szólj, írom azt is.
Nekem egy 1,4-es Nissan Note-m van. Seretném megkérdezni tőletek hogy mennyi lenne a legolcsóbb benzines, vizet melegítő állófűtés? Ebay-n nézegettem de sajna mind Németországban volt.