Én ugy emlékszem Ricky Price sem volt olyan rossz feka nálunk. Vagy csak az emlékezetem csal? Azt tudja valaki hogy hivják azt aki egy edzőmeccsen játszott nálunk kurva jól, aztán mégse maradt mert asszem a Nuggetshez ment (sikertelen) próbajátékra?
Hááát nem könnyű az tuti! Nálam James, Nunnery és De Gray van elöl... Nunnery-nek az elején még voltak gynegébb meccsei, de aztán... na, ja ezt nem kell ecsetelnem szerintem :-) James "ellen" talán csak az szól, hogy nem volt itt egész idényt. De Gray viszont szinte végig kimagaslóan játszott... nem tudom... :-))
Köztük Brown volt a leggyengébb az tuti. Ja-ja, amikor kiestünk a Falco ellen a 4. meccsen, jött ki a csapat hozzánk, mindenki lehangolva, ez meg hatalmas vigyorral az arcán pacsizott mindenkivel... kééész volt. Mellesleg az volt az egyetlen jó meccs itt. Allison 1999-2000-ben volt itt először, de talán csak 4 meccsig, mert megsérült (abban az évben mind a 3 légióst lecseréltük év közben, Tonyt, RÓMEÓ-t :-)), és Covingtont is, jött Johnny Slone, Madison és Karner). Archbold sztem nem volt olyan rossz, igaz játékban Jackson jobb volt nála, de nem volt akkor hülye, mint ő. Azért stabilan megdobálta a maga 20 pontjait. Támadóhibákat viszont tényleg mindig sokat csinált :-)
Jah, 9-en :-) Elvileg 12-es volt a keret a rajtkor, Domonkos és Kovács Gergő volt még benne. És évközben jött ugye Fülöp, majd először csak a Koracs kupára, később a bajnokságra is Tony, de ő a Prokom Trefl elleni hazai meccs után távozott. Aztán év végén ugye a sztárigazolás Corey Brown... :-))
Ő csak azután jött, hogy Báne megkapta a magyar állampolgárságot, nem? Na meg Fülöp is abban az évben érkezett a Mafcból, de az elején ő se volt még itt.
Szóval a szezon kezdetén ki volt a tizedik játékos?
(lehet ez jó lesz tesztkérdésnek a delfinekre! :) )
Már régebben is akartam kérdezni, szerintetek mikor volt a legsikeresebb hónap a csapat életében? Persze eltekintve a két győzelemmel végződő play-off-tól. Bár, ha jobban belegondolok, én összeségében is ebben az időszakban éreztem a legerősebbnek a csapatot:
2001-09-26: Kaposvári Klíma-Vill–Triglav Rijeka 90–73
2001-09-30: ZTE KK–Kaposvári Klíma-Vill 59–92
2001-10-03: Triglav Rijeka (CRO)–Kvári Klíma-Vill 65–80