"azokat is mind ti írtátok" - ha egyre gondolunk, akkor azokat bizony mind mi írtuk... (kb. 1%-ot nem, ott rendszerint a szerző cimbora neve megemlítődik)
Kétsoros Alapítvány:
Ennek a topicnak az Index előtti változata, három tag alakította (most is ennyi van, csak kicsit hibernálva) amelynek termékei eleinte a kocsmaasztalnál, aztán a HIX MÓKÁn terjedtek... meg aztán itt is néha.
A termékek úgy egy-két ezernyi kétsorosból (itt: kecske) állnak, és egy eddig kb. 10 példányban kiadott 150 oldalas kötetbe vannak belezsúfolva (a hossz változik, minél inkább publikus, annál inkább töröljük a nyamvadtabb, idejétmúlt, vagy túl perverz elemeket :)
Ja, és valaki már nyitott egy topicot "Kétsorosok" címmel és tőlünk (is) idézgetnek (Warhol szerint mindenkinek jár a 15 perc világhír :)
Egy régit a végére:
Madárpanasz
Nekem csak a keserűség jut,
Mert bizony a keselyűség rút.
Áruljátok el légyszi, hogy a Kétsoros Alapítvány tulajdonképpen micsoda? Azt hittem, azokat is mind ti írtátok, de most jöttem rá, hogy tévedtem.
A feladványról érdeklődnék, mert nagyon kiváncsi vagyok a megoldásra. Megkaphatnám esetleg mélben? A többiek meg hadd gondolkodjanak még rajta egy darabig :-)
Az semmi, ha igazán nívótlan címet akarsz látni, keresed meg a pár éve írt 16 soros kecskémet, na annak volt egy címe :))) Fasirt biztos segít a felkutatásban...
Ami meg az ájuldozást illeti: tessék, a feladat adott: nézd végig a topikot, ki ájuldozott a legtöbbet! Fogadom, hogy a Vurugya-ses-Gr0 trió lesz a nyertes valamilyn sorrendben.
Mindhárman hímneműek... :PPPP
Az iskolahajó matrózai jelentik a kapitánynak, hogy miközben a felesége szexi fehérneműben napozik a fedélzeten, ők a hajón sürgősen betömni való léket fedeztek fel Van egy lyuk a tangályán,
Ott látjuk a tangáján.
Frédi tanácsa arra vonatkozóan, hogy barátja fakormányos autója hozzásegítheti őt öltözékének átalakításához (hú, de erőltetett :-)
Ha szeretnél egyszer te ferde kalapot,
menetiránnyal szembe tekerd e falapot.
Danczer szakina, több önbizalmat! Bár a bakik miatt fejedet verni a falba szokod,
Erre szerintem nincs - mert nem vagy balfasz - okod!
(Bónusz egy hirtelen termett:
A genyábbik Ewing-testvér sosem képes annyira örülni, mint, mikor japán harcos édességhez jut Akkora öröme nincs a Dzsokinak,
amennyire örül egy nindzsa csokinak!)