Épp ezért nem tudtunk róla. Most képzeld el mi lett volna a forgatásból, ha tudnak róla a rajongók. :) Szerencsére júni 29-től láthatjuk majd: (promóciós lap)
Szóval ismét alig pár kilométerre voltam életem kedvencétől, és most nem is tudtam róla!!!!:( Vajon ha tudunk a forgatásról, s oda megyünk, láthattuk volna őt legalább távolról?
viszont mint Nagy Hardcore Fantol, tudnék átírni, másolni valahogy a korai klippeket, mint az itt emlegetett hazai pályán forgatottakat....
nagyon örülnék neki!!!csak belenézegettem a korabbi oldalakba, de ugy latom bevett szokas a cserebere:-)))
tegnapi topicra vissza:hirdetnek még ittott eladó koncerjegyeket, egy, két darabot, csak egyenlore a magasabb árkategoriabol, de majd lesz megfelelő,
LENNE MÉG AKI ELJÖNNE JANUÁRBAN MYLENE KONCERTRE?????????
lesz Lilleben, Bruxellesbenis végső esetben...
és ami a hazai ismertségét illeti:
1 fövárosi kika ma MYLENE C'EST UNE BELLE JOURNÉEt játszotta a vasarlokat szorakoztato radion!!!le kellett ülnöm-még jo hogy butorboltban voltam:-)))))))))))))))))
meglehetősen régen írtam ide, ám egy héttel ezelőtt Párizsban jártam, s újfent megkaptam a mylene-kórt :) begyűjtöttem az új lemezt, plusz dvd-n a korábbi klippeket. csak most tudtam meg, hogy a désenchantée-t pesten forgatták, remek a film a munkálatokról.
az új albumról nekem a L'Amour N'Est Rien a kedvencem, hogy őszinte legyek a totál belassult számokkal továbbra sem tudok mit kezdeni.