A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A BPO-576-al mi történt ma kora este a 136E-n, az Üllői úton?
Kb negyed 6-kor láttam Köki felé orral, a Ferenc utca és József utca között, a sáv közepén, nyitott ajtókkal, elakadásjelzővel.......DE, a busz jobb elejénél és picit mellette is nagy üvegtörmelék, és ha jól láttam, az első ajtajából hiányzott az üveg.......
Amikor mentem visszafelé 18:20 körül, még ugyanott állt, se vontató, se semmi......
Igen nagy mázli kell ám ahhoz, hogy valaki kiugrassa a szedőt majd szakítson is vele... Most akkor nem a lerobbant 706 miatt volt pótlás vagy amiatt is?
sehol nem írtak egy árva szót se arról, hogy mi volt ez az egész balhé. A De a dugó akkora volt, hogy szerintem, hogy a 20-30 perc késés menetenként simán megvolt.
Ha már régi nevet említesz, annak a térnek a régi neve Széll Kálmán tér, az '50-es évek ót volt Moszkva tér, tehát végülis csak visszakapja a régi nevét. Hogy miért 21 év késéssel, ahogy még jó pár utca/tér, na az a jó kérdés...
Nem tudom, mennyire új hír, de 10-36 után 10-21 is fehér ajtószárnyat kapott, ugyanott van neki, mint 02-21-nek (amúgy nem kizárt, hogy 10-21 és 36 ajtaja egy volt régen, egy bal fél meg egy jobb fél).
És még valami. A leragasztott elejű, táblássá tett 10-21-en gondolkoztam el megint, hogy az évek óta makulátlan kijelzőjű 10-69-be ugyan miért tesznek szinte mindig táblát? Még tartót se raktak az oldalára, mert hála Istennek nem is kell, ennek ellenére van, hogy mindenhova (előre, oldalra) ontják a táblákat a buszba, a 260-asok sofőrjeinek meg néha nem is jut...
soha nem látott forgalom ment akkor arra a 18-as sínjei mellett, mivel a 86-osok is kerülésre kényszerülnek egy ideje óbuda felé így ott ahol amúgy nem jár busz ma 6viszonylat ment arra :D
Le van vagy le volt zárva az Erzsébet Hídra vezető út a Rudas gyógyfürdső mögött mind a 2 irányban. minden 7-es buasz a Döbrentei tér érintésével ment át a Blaha Lujza tér felé. Egy tűzoltót és egy rendőrautót láttam összesen.