Egytől félek, hogy nem derült ki egyértelműen - oké, a 2. félidőben már a védelem vette el a kedvüket, de főleg az elején, hogy mitől voltak ennyire 'maguk alat' az ellen, a nyomás, a tét, a hangulat, lenéztek minket, vagy mindezek együtt, de sztem nem lesz mégegyszer ilyen, hogy nem megy náluk a nagy nevekenek, szerencsére Pallmarsson hozta belexarós, flegma, bénázós énjét, kábé rajta ment el a meccsük.
Tegnap nagyon pöpec volt, a csapat és a szurkolás is.
Meg a második félidőben a védekezés.
És Mahé illetve Lauge fanatizmusa.
Gratula!
A padnak is csak az esetleges kapuscserét tudom felhozni. (Cuparának nehéz lehet egy ilyet meccset végigülni, amikor a váltótárs néha eltűnik 10-15 percre..)
Az jó, nem is, Pena is végig nyaralta ezt az évet, neki már inkább az edzősködésen kellene gondolkodni,de a lényeg, h erre álmunkban sem mertünk volna gondolni, és nagyon nagy gratula a padnak, felnőttek a feladathoz, Ilics interjúján látszott,mennyire ott volt, talán egy kapuscsere jöhetett volna, de ezt most elbírtuk, bízzunk Árpiban.
Tegnap a meccs vége felé, bevette egy kivakarhatatlan gondolat magát, az F4et sosem az esélyes nyeri, hesss!
Pont ezen gondolkoztam én is, hogy Nilsson amilyen forma fejlődésen keresztül ment az elmúlt hónapokban bizonyítja, hogy van helye a csapatban '23 után is. Egy kis pontosítás, jövőre Pechmalbec, Nilsson, Sipos és Blagotinsek lesznek beállóban, és 23 nyarán érkezik még Fabregas illetve jár le a szerződése Nilssonnak és távozik (végre) Blago.
Igen, Andriska megint fent van, látszik, hogy, félti a helyét, ill. ha 'mennie kell', akkor meg el kell adnia magát, látványosan javult a játéka, fogyott is, gyorsult is, talán utolsó esélye még egy jó szerződésre, itt vagy másutt. De jövőre beállós túltengés lesz, jön a két új, ill. egy biztos, Ott van Sipi, Blago is marad még egy évig, és akkor Andriska. Ez már sok, és bármennyire is szeretem Sipi játékát, meg hát magyar is, de lehet luxus lesz csak védekezésre tartani, mivel a 2 új elől és hátul is extra, Sipi hátul, Andris elől (és mostanság hátul sem béna!) Blaz meg elmegy itt is ott is. Kár, hogy vmelyikük nem balkezes :), kéne még egy beálló és akkor kiállhatnánk csupa beállóval, vagy, ha marad Lékai, Mahé, Nenadics, Lauge, egyiptomi új srác, Lukács akkor akár 6 irányítóval is!
Hát ez 'sima' lett, csak legyenek észnél! Mondtam, hogy a legjobb ellenfelet kaptuk, ez volt a legnagyobb különbségű meccs. Mahé szuper volt, ez a Mahé maradhat, védelem jó volt, főleg a 2. félidőben, és még nem is volt kapusteljesítmény.
A lelátón láttam Penát és Eklemocsivot, ő mit keres itt, van megint vmi funkciója?
Biztos vagyok benne, hogy a dánok alaposan felkészülnek majd. Szerintem szinte végig 7 a 6 ellenit fogják nyomni. Jelentős a hátrány valahogy át kell billenteniük.
Ebben azért rejlik lehetőség a Veszprémnek is, de ehhez kell a kapuba extra illetve okosan gyorsan rájuk vinni albdát még a dán gólok után is.
Az 50. perc körül kicsit féltem, hogy megáll / elfogy a csapat, de nagyon szépen bedarálták a dánokat! Igazából mindenki hozzátette a magáét, ezért is volt nagyon erős a csapat! Gratula mindenkinek!