Júúj. Nem égő, még mindig ezzel a hazugsággal jönni?? GyF Kiss Péter ellenében nyert az MSZP-s választáson. És nem őmiatta volt kénytelen lemondani MP, hanem azért, mert le akarta váltani Csillag Istvánt, amit az SZDSZ nem engedett. Tehát egyébb üres lúzung?
Segítek: előzőleg (4 éve) a fideszes birkákat szólították a térre, akkor nagy volt a pofátok. Most, hogy végre Ti is mehettek, már jó buli, mi? Muhh-ha-ha.
Abban sértette meg, hogy az '56-osok nevében nyilatkozott meg. Mécs Imrét pedig az '56-osok árulónak tekintik, mert beállt azok közé, akik vérbe fojtották a forradalmat. Ez egy olyan gondolatmenet, amit teljesen meg tudok érteni.
És mi van akkor, ha a Gyurcsany feleségét ért fenyegetés miatt a biztonságiak teljesen saját hatáskörben döntve - voltak ott az erkélyen. És ez a fordított esetben is így lenne, az sem az illető hatalommal való fenyegetőzése lenne.
De mit magyarázok, hiszen ezt te is tudod, csak vered a nyálad itt.......
Szolidaritásról meg akkor beszéljetek, beszéljen bárki, ha nem dobja el a szemetet az utcán... Kiváncsi vagyok a szeméthalomra ami a két gyülevész után hátramarad a városban :(
Szemétkupac?
Tudod, nagy igazság, hogy alapjában véve az ember mindig magából indul ki.
Szerintem például 2002-ben az andrássy úton, vagy a Kossuth lajos téren nem a szeméthegyekről szóltak a tudósítások. Mert arról biztosan szóltak volna...
A másik érdekesség ez a koncert hasonlatod. Nekem ez se nagyon jutott volna eszembe. Bár az tény, hogy sokan szoktak lenni például a szigeten is. De az - szerintem - alapjában véve más, nem?
De szóval, cinizmusodra nem tudok nem cinizmussal válaszolni...
Voltál már az Andrássy úton a Budapest Parade után néhány perccel?
Szerintem kontraproduktív ez a gyűléskedés. Ha megmutatják a tömeget a médiákban, lesz egy kis lökdösődés, anyázás (csak úgy provokációból), az alvó mszp-s tábor felébred, mert állítólag még nem sikerült felpörgetni őket.
Remélem. :-)
Az hihetetlen, hogy úgy készülnek rá egyesek, mintha egy jó kis koncert lenne. Ez csak politika.
Szolidaritásról meg akkor beszéljetek, beszéljen bárki, ha nem dobja el a szemetet az utcán... Kiváncsi vagyok a szeméthalomra ami a két gyülevész után hátramarad a városban :(
Igazad van. Össze lehet hasonlítani. Elnézést. A körtét is lehet hasonlítani a búzához, meg a kölülöttük történőket is.
Maradjunk annyiban, hogy egyik párt biztosan diktatórikus gyökerű, a másik nem. A mostani mivoltuk biztosan nem demokratikus, de nem egyértelműen diktatórikus.
Azért egyikük inkább hasonlítható az MNSZP-hez, mint a másikuk.
Legyen számodra üres fecsegés. Ez a topik nem erről szól, ezért nem fogom itt elmondani, miért is érzem ezt. A lényeg, ez a véleményem. Nem érdekel, hogy te minek tartod.