A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Ha az volt a cél, hogy még hétvégén is forgalmi torlódás legyen, rendkívül magas levegőszennyezéssel, akkor helyes, ez jól sikerült.
Elindulunk a Ferenciek teréről, átmegyünk a Szép utcai lámpán, ami éppen akkor váltott zöldre, majd rátette kolléga a lábát a fékpedálra és megállt a szép utcai lámpától 75 méterre lévő gyalogosátkelőhelynél, mert akkor váltott pirosra. Megvárta, míg megjelent a busz lámpa, majd padlógáz, hátha elérjük a lámpát az Astoriánál. Hát nem sikerült, így ezt buktuk. Tehát állunk a 3. lámpánál, de legalább már a Múzeum körúti kereszteződés előtt vagyunk. Elindulunk a zöldre, majd átmegyünk a megállóhoz. Ürít, cserél, szippant cseng, csuk majd elindulnk a köbvetkező lűámpához, amin kényelmes 30-as tempóval sikeresen teljesítünk. Urániához is megékeztünk, Hát ez nagyon megy nekünk. Ajtó ki, utas le, utas fel, majd csengő és zár. Elindulunk a lámpához, ami épp akkor vált pirosra. Hát akkor elmondhatjuk legalább, hogy az autóbuszon közterületfegyülők is vannak illetve már nincsenek, de még a megállóban történő káros szenvedélyekről is tarthatunk kiselőadást a tisztelt utasoknak. De legalább hallani fogják, mert nem zúg a motor. Hurrá, 75 másodperc után előttünk keresztbeállnak, mert ugye visszafelé is orális kielégítés a téma minden közlekedőnek. Mire Eljutottunk a Nyár utcai lámpához, addigra ott is tilosra váltott így legalább szoktathatjuk az utasokat a gyaloglásra. :-D A Blahánál volt elintéznivaló dolgom, így nem élvezhettem tovább a szájon át történő kielégítés élvezeti értékét.
Ugyanez visszafelé is érvényes, így nemcsak a kiskörút forgalma fog megbénulni, hanem az Erzsébet-híd felé közlekedő autósok is kiolvashatják a metro újságot, amit az Keletinél kellene osztogatni.
Szerintem ezekután minden érintett vonalon rendszeresek lesznek a késések, az átfordulások és a kurva anyázások.
Aki esetleg a fennt nevezett útvonalon dolgozik autóbusszal, annak nem ajánlom a rutinból való vezetést, ugyanis nagyon csúnya buktatói vannak jelenleg.
Aki teheti, próbálja ki az elkövetkező napokban busszal az új lámpaprogramot a Kossuth Lajos utca - Rákóczi út szakaszon. Megéri. Ez annyira fos lett, hogy ennél már nem lehet jobban elrontani.
Aki esetleg tudja, ez miért lett megváltoztatva és mi az új vélja illetve értelme, kérem ne fojtsa magába.
Nem tudom én se hogy mi a probléma egy garázsban készült fotóval a mai világban.Nem ismerem az illetőt aki csinálta.Akár melyik garázsnál kerítésen kívülről egy jó fényképezővel, teleobjektívvel, nagyon jó képeket lehet csinálni.Ami szerintem olyan mint ha a garázsban csinálta volna a képet.Paparazzik is milyen távolságból fényképeznek és milyen jó képek lesznek.Nem a műhelyben csinált képet mert ha ott akkor azt mondom hogy jogos.
Szombaton úgyis ott lesz nyílt nap. Kocsis úr és Tarlós úr tegye fel a zilyeneket (van belőlük még jópár) a roncsokból összeállított máglyára... :D A máglyát pedig más, sulinetes, de szabálykövető (egyáltalán van ilyen) fotósok vakuvillogtatásából gyújtjuk meg.